Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ciquita asta inseamna ca 3-4 zile ai treaba
si in fiecare zi ca sa fi sigura...
"munca"placuta....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

bubulina, irlandeza:

chiqui: probabil maine sau poimaine ovulezi asa ca treci la treaba

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bubuleana, ce veste extraordinara!!!! iti tin pumnii la testul de singe de miine, dar eu sint sigura ca totul o sa fie bine. In cit timp primesti rezultatul de la un test din asta de singe? De-abia astept s-aud miine ce vesti ne dai

Mergi la inceput

turturica: merci mult rezultatul il voi primi maine seara...totusi nu inteleg de ce ies testele astea de urina negative...unul singur a iesit slab pozitiv in primele 10 min
de-abia astept sa vad ce zice sangele

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Bubule nu-ti face griji ca totul va fii bine!Nu te mai gandii la SEU ca nu ste cazul,la tine toul este bine si daca esti tu "pozitivista" si bb se simte bine asa ca fruntea sus si la odisee cu tine!Doamne ce ma bucur pentru tine!
Acum ne parasesti si te duci la burtoase dar sa nu ne lasi acici,sa vii sa ne iei!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bubuleana, probabil ca ai avut ovulatie tirzie. Tu ziceai oricum ca ai ovulatia tirziu de obicei, dupa ziua 16 in mod normal. Asa ca daca ai avut ovulatia si mai tirziu, dupa ziua 20 de exemplu, atunci testele astea se vor pozitiva dupa ziua 34 si mai incolo. Sint convinsa ca totul e in regula si de abia astept sa ne dai confirmarea oficiala. Eu ma bucur tare mult pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Bubule, adicatelea cum vine treaba asta : tu afli in seara asta si speri sa ne dai veste cea mare miercuri? Daca imi place "muzica si pictura" inseamna ca nu mai am repere in timp si spatiu ,nu?
Poate ti se face mila si ne spui si noua,ca avem inima-n gat de stress.
Bafta mare si sa auzim de bine.

MEDA

Mergi la inceput

doxinu, meda, turturica: va dau azi rezultatul sangelui desigur dar mi-e asa o frica, am morcovul adanc infipt

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bubuleana iubita eu zik sa incerci sa te linistesti.... intarzierea menstruatiei este un motiv de bucurie nu de morcov infipt... calmeaza-te ca sa nu faci rau ... da???

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele.

eu sunt in Z24 si TB 36.9.

n-am curaj sa fac teste de sarcina..mi-am promis ca fac doar daca imi intarzie.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput