Vine barza ? 25
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Arthurana spune:
FETELOR, inca o zi de cosmar dar sper sa merite.
Am ajuns la ginecolog IMPLORANDU-L LA 8 DIMINEATA sa-mi dea LOVENOX..un anticoagulant care se da pentru MTHFR. Dupa ce l-am convis m-a trimis la o farmacie unde mi s-a spus ca asigurare de sanatate nu acopera si ca trebuie sa platim 1400 de dolari pe luna...AM crezut ca-mi vine rau...Intre timp cu ajutorul unor doctroi omenosi am gasit o sotutie..spitalul la comanda sub forma de mostre..si mi le va da.
Sunt deja pe projesteron 100mg si ma injectez in burta de doua ori pe zi...In acest moment am facut tot ce este uman posibil sa pastrez aceasta sarcina. Numai Dumnezeu ma va ajuta de acum incolo.
Va tin la curent
Va trimit energie pozitiva sa iasa cu 2 liniute si cu 2 ochisori...
Doctorul m-a avertizat ca sarcina mea este f. periculoasa...dar incerc sa nu -mi pierd mintea. Sincer nu ne usor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pusichet spune:
salut
z 26, la mine, cu usoare dureri de spate si burta. cred ca se apropie rushii.
daca nici luna asta nu am ramas, merg iar la medic, ca eu am facut o pauza de 2 luni.
ana maria
oanabbb spune:
ARTHURANA...sa dea domnul sa nu te mai confrunti cu nici o problema si sa fiti toti sanatosi!tinem pumnii...esti o luptatoare...ai sa reusesti!!!!
pusichet spune:
am facut un test ca nu am mai rezistat si a iesit negativ, de acum astept rushii.
pupici
ana maria
Alé spune:
Arthurana, desi sint off topic, risc pt o cauza nobila.
As vrea sa-ti spun ca e cazul sa te linistesti, pentru ca situatia ta nu este chiar asa dramatica. Da, ai o boala de coagulare, da, faci tratament, si da, de data asta vei duca sarcina pina la capat, chiar daca vei face injectii in burta in fiecare zi.
Cit timp te tratezi, sarcina ta nu este nici periculoasa, nici high risk. Sint multe femei in Romania si multe dintre ele chiar aici pe site care au probleme de coagulare si au nascut copii sanatosi.
Pt problema financiara, pot sa-ti ofer o solutie, Levanox este acelasi lucru cu Clexane, contin exact aceasi substanta, enoxaparina sodica.
In Romania, varianta de 20mg x 10 doze costa aproximativ un milion. Facind un calcul, vin cam 110$ lunar. Ti le poate cumpara cineva de aici, ca sa nu stai la mina medicilor de acolo. Doamne fereste, nu se poate rezolva cu mostrele intr-o saptamina, si ce te faci?
Eu iti urez sa ai o sarcina usoara si liniste in suflet.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
irlandeza spune:
Am fost la farmacie , mi-am luat teste de ovulatie CLEARBLUE ( 7 buc. la 37 euro!!!! , astia sunt nebuni), si mi-am luat si test de sarcina FIRST RESPONSE ( cu 2 teste inauntru , care depisteaza sarcina cu 4 zile inainte de a veni ciclu).
Oricum ,sunt Z 25 , astept sa-mi vina ciclu , dureri de abdomen am .Alt test nu mai fac , luna viitoare .
Noi 2 singurei
oanabbb spune:
IRLANDEZA cat de scumpe sunt!
pai io dau 200.000 pe o eco,fac 3 pe luna...asta e 600.000
inseamna ca mie 37e imi ajungeau sa fac monitorizare 2 luni.
da pt asa cauza....se merita!si oricum...ce te faci cu ele daca nu mai vine cm?????????
irlandeza spune:
As vrea eu Oana sa nu mai am nevoie de ele.... Le trimit la voi , cele care aveti nevoie, GRATIS , da' n-am eu norocul asta.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Da , e f. scump , si testul de sarcina e 17 euro , deci am lasat aproape 60 euro la farmacie. Macar sa fie cu noroc.
Noi 2 singurei
brabe spune:
buna fetelor! eu nici o veste.Z32. nici urma de Cm. am facut un test si negativ. am inceput sa urinez f des. in rest foame, ameteli, greata uneori. tot astept sa vedem.
IRLANDEZA si eu am folosit first response, insa tot negativ pana acum. sfatul farmacistei a fost sa astept cam intre 7- 10 zile de intarziere. daca in tot acest timp nu am menstruatie sa consult doctorul. ea spunea ca aceste teste desi spun ca detecteaza cu 4 zile inainte de CM, nu e valabil pt toate femeile.
deci nu-ti pierde speranta. ce putem face mai mult de atat? sa asteptam.
sper sa veniti cu vesti bune!
fetele cu experienta poate na impartasesc si noua ce semne de sarcina au avut? ca eu acum nu stiu ce sa mai cred la mine. ori am putere de autosugetie f mare ori chiar am ramas.