Vine barza ? 25
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
oanabbb spune:
meeeeyyyyy...da cum adica sa bocesti la un test negativ facut cu 5 z inainte de cm?tu n,ai auzit ce.ti spusai io?sa stai cumincioara si sa nu faci test???
pai si chiar daca ar fi asa...las ca vine bb luna urmatoare...doar sunteti la prima luna de incercari....
auzi la ea...plange de dimineata...iubita vezi ca viu acu la tine cu dar si cu bata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
turturica spune:
irlandeza, ne putem lua de mina, ca si eu facui un test ieri, in ziua 22 la un ciclu de 26 de zile. Si-am facut un clear blue, ca citisem de la gina ca ei i-a dat rezultatul cu 5 zile inainte. Am bocit singura in casa, noroc ca barbatu-meu nu era acasa sa ma vada si sa ma certe. Dar acuma m-am calmat, astept sa vina rusii si ma gindesc ca o sa fie bine data viitoare.
catty, eu iti doresc ce imi doresc si mie, sa ne vedem in curind la mamici de mai-iunie
stau pe-aproape si le tin pumnii celorlalte fete ramase in cursa.
Poze
irlandeza spune:
Oana , turturica , m-am certat si cu sotu' , am zis ca el e de vina , ca n-a putut presta cat am vrut eu. ( trebuia sa dau vina pe cineva).
Am aflat acuma ca sunt teste de ovulatie , am sa merg sa-mi cumpar si eu.
Si m-am uitat in calendar si am vazut ca acum 2 luni am avut un ciclu de 26 zile , iar luna trecuta de 28 , si iar sunt in ceata , dar am inteles ca testele astea arata cand vine ovulatia.
Nu-s buna de nimic , offf, si zilele astea nu mai trec , sa scap odata de ciclu asta si sa incerc din nou.OOOffff.
Noi 2 singurei
turturica spune:
irlandeza, nu-l certa ca-i induci si lui un stres inutil. Destul ne stresam noi, femeile. Noi am prestat aproape zilnic si tot degeaba, asa ca nici treaba asta cu fecventa nu e sigura mereu.
Si-apoi nu se stie, tu n-ai facut clear blue, e posibil ca testul tau sa nu dea rezultatele inainte de prima zi de intirziere a ciclului. Deocamdata e bine ca nu ti-au venit rusii. Eu inca iti tin pumnii
Poze
irlandeza spune:
Pai ar trebui sa-mi vina pe 5 sept. , dar de cateva zile am dureri la ovare si sanii mariti , acum nu ma mai dor, iar acum 2-3 nopti am vomitat si am avut o stare nasoala , de aceea eram aproape sigura ca e de bine , dar....
O sa-mi revin , dar mai greu , desi e doar a 2 luna de incercari, dar e greu .
Am un respect deosebit pt. toate fetele care incearca de f. muuult timp , si inca mai au putere sa o ia de la capat in fiecare luna.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Fetele care stiti engleza mai bine ca mine, cum sa cer si eu un test de ovulatie ? Stiu ca ovul=ovum.Cum cer ? Ovum test?
Noi 2 singurei
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Cred ca am gasit . Ovulation test ?
Noi 2 singurei
DA ! Uite www.fropus.com/ovulation-tests-c74.html" target="_blank">AICI si www.just4tests.com" target="_blank">AICI ceva informatie.Te
![](pupic.gif)
My baby development!
POZE NOI
![](gravida.gif)