Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Luy, dupa asa poveste cu haiduci de codru vanand Galina Blanca nici nu ar mai ramane in catran.Astazi sunt chiar bine dispusa si cred ca ma va mai tine vreo 2 zile. Mi-ai facut-o cu manuta ta. De suparare nici nu poate fi vorba ,tin la mai mult.Incearca-ma!!! Sunt buna....doar in supa!! Parca ce poti face altceva in ziua a 6-a decat supa buna?
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Arthurana departe de mine supararea! Te rog eu mult nu mai fi asa stresata, incearca sa te bucuri de tot ce simti in perioada asta minunata Cat are sarcina ta acum? Cand mergi la dr pentru confirmare? Iti tin pumnii stransi, stransi sa ai parte doar de fericire de data asta

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Arthurana,gandeste pozitiv!!! Se spune ca fiecare sarcina e diferita,si cu atit mai mult ca acum ai luat-o din timp si faci si trat de sustinere,deci faci tot ce iti sta in putinta.Nu te mai tortura singurica...vei vedea ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Am o intrebare pt. LUY : vine barza?
Nu ne-ai spus daca ai vazut dublu la testul din seara aceasta.
Sa speram ca nu visezi iarasi ci sunt in realitate II.
Asteptam . Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

fetele de la duphaston am facut urticare ,a mai patit cineva asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Of, Z7... O luam de la capat. Incerc foarte tare sa vad partea frumoasa a lucrurilor si sa nu ma incapatanez in a-mi dori ceva ce, poate, nu e pentru mine, sau nu e pentru momentul asta din viata mea. Ma gandesc ca acolo sus cineva are totusi grija de noi si ca pana la urma, totul va fi bine, intr-un fel sau altul. Si apoi, sunt aici fete care asteapta de atata timp cele doua liniute, incat mi-e si rusine de cat sunt de slaba...
Multe generalitati. Pana una, alta, Amameda, sunt exact in aceeasi situatie despre care povesteai. Prietenele mele insarcinate sau cu bebelusi in brate incearca sa-mi ridice moralul , aflu ca fete care nici macar nu-si doreau un copil au ramas insarcinate asa, fara nici un stres , imi vin rushii exact pe 31 august (anul trecut asta a fost data ultimei menstruatii inainte de a pierde sarcina). Si da, am o tigancusa care vine pe la noi mereu fiindca o mai ajut cu copilul. Are o fetita de nici un an, Ioana, pe care imi vine cateodata s-o iau acasa si sa nu i-o mai dau, atata e de dulce si de vioaie.
Asta a fost. Dar e o luna noua, care poate aduce o gramada de lucruri frumoase - mai ales un bebe pentru cele care ni-l dorim.
Arthurana, multa sanatate tie si bebelusului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelooor!! Declar oficial Z-4!! Se pare ca n-a vrut BB sa vina acum....Poate luna asta....
Arthurianasunt sigura ca totul va fi bine de data asta!!O sa vezi..
Irlandeza se pare ca suntem in aceeasi oala
Dbunny felicitari pt.flacau!!
Ileana asteptam vesti..II..
la fete!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello fetele!
Acum doi ani, dupa 3 sarcini pierdute ramaneam insarcinata cu baietelul meu, care s-a nascut pe 31 mai 2005 (doamne ce baiat mare am!)
Anul acesta, mai exact de 2 luni am incetat sa ne mai protejam, dorindu-ne bebe2(mai ales eu, care sunt la un pas de a intra iar in obsesie). De cateva ore va citesc si ma regasesc in cresterea volumului de teste de sarcina la farmaciile din zona, mai am de gand sa vizitez si altele mai indepartate, nu de alta dar pe aici ma mai stie lumea...
Astazi am facut o barza, care initial a iesit negativa(am mai facut vreo doua ozone si zilele trecute, tot negative), dar uitandu-ma dupa vreo ora la test am observat, in lumina maxima ce-i drept ca se intrezareste a doua liniuta, ceea ce stiu eu ca la barza se intampla foarte rar. Am avut UM pe 11 august si ar trebui zilele astea sa tot apara, dar nimic, simptome ca ar veni ciclu sunt multe, dar doar secretie alba si atat! Dozare de BHCG nu vreau sa ma apuc sa fac deoarece devenisem obsedata si cu asta in trecut, ma limitez la asteptare si teste,teste, teste. Maine vreau sa fac si un Clear Blue, ca altul mai bun nu cred ca mai este la noi. Sper sa intru din nou in grupa de mai-iunie cum eram si acum 2 ani...ce sper, imi doresc nebuneste! Bafta tuturor, la cate mai multe vesti cu II!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Aaaa, Meda , pai bineinteles ca vine barza ! Da' sa vedem acum la cine ajunge...
Aseara n-am avut ce "dublu" sa vad la test, ca n-am avut "instrumentul", adica testul !!! Ca am plecat la ora 21.40 de la servici si la ora aia de unde farmacie deschisa ???? Asa ca am rezolvat si problema asta ...
Andutzy , iti urez sa-i daruiesti curand micutului tau printisor o surioara sau un fratior , de care sa aiba grija, ca un baiat mare ce e !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andutzy suntem fix in aceeasi situatie si eu tot um pe 11.08 si la fel secretie alba si atat...numai ca eu nu am indraznit sa fac nici un test pana acum
cand mai faci si pe al doilea? sa ma tii la curent

INGRID

Mergi la inceput