Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza sa treaca durerea si sa capeti forte noi

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi Ioana , sunt sigura ca o sa-mi treaca in 2-3 zile.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Arthurana aici erai! N-ai mai trecut pe la noi sa ne dai minunata veste si sa ne bucuri inimile si noua Am aflat de la Ale si acum am citi si mesajele tale.
Una peste alta ma bucur enorm pt tine, te felicit si iti urez o sarcina usoara, sanatoasa si un bebe perfect
Sper ca esti bine cu sanatatea

P.S. Si Ileana Marius este si, in curand, sper sa fim mai multe care sa plecam de la "Durere..." la FERICIRE!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Luy nu cred ca am auzit de persoana citata. Cred ca era o fraiera invadata de rushi si care inca nu realiza ce s-a intamplat. Nu am dar cred ca sunt . Oricum cu ajutorul manutei intinse am iesit din marea de catran din jurul meu. Iti multumesc, mi-ai fost de mare ajutor.
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Draga mea Laura Ioana,

Merci mult de urari.Ma simt ingrozitor ca nu am intrat, si sincer, sper sa ma intelegeti prin ce trec.
Cand am vazut cele doua liniute din prima incercare(prima luna), nu mi-a venit sa cred. Apoi am fugit la doctor sa-mi dea acele injectii care mi le fac in burta singura(nu e mare scofala ci doar multe vanatai). Din pacate sunt extrem de deprimata, si incerc sa ma conving ca nu sunt insarcinata ca sa nu sufar daca pierd sarcina inca odata...Simt ca am luat-o razna, trec printr-o perioada f. ciudata.
De cate ori ma duc la WC imi tremura picioarele la ideea de a vedea sange...
In concluzie, din pacate nu sunt in apele mele chiar daca cele doua liniute ar trebui sa fie motiv de bucurie.
Vreau sa-ti marturisesc ceva: M-am gandit in repetate randuri sa intru si sa va spun vestea, dar ceva m-a oprit. As fi vrut sa am confirmarea de la doctor si, apoi sa va povestesc tot.
Sper ca nu te-am suparat si daca am facut-o imi cer iertare.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Arthurana, intru si eu sa te felicit aici! Nici nu stii cat ne bucuram pentru tine si pentru Ileana! Iti doresc o sarcina usoara, care sa treaca foarte repede si sa-ti tii apoi in brate copilasul! Hai te rugam noi nu te stresa! Fii increzatoare ca totul va fi bine! Stiu ca e greu, mai ales in cazul nostru, cand am trecut fiecare printr-o trauma, dar gandeste-te la cel micut, care are nevoie de liniste!
Si sunt sigura ca nici una dintre fete nu s-a suparat pe tine, ca nu ai mai intrat de mult pe la noi! Dimpotriva, te asteptam oricand o sa ai dispozitia necesara.

Bafta multa la doctor!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Arthurana, felicitari sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos. Si nu te mai stresa, fii optimista.
La mine Z34 s-a transformat in Z1. Am sa ma pregatesc pentru un nou inceput.Medicul mi-a dat Duphaston din Z11 pana in Z25 cate 2 pe zi. Crede-ti ca mi se va regla CM in felul acesta? (era cam asa:31,33,39)

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileanas spune:

Eu ma simt cam asa
-am ameteli si imi tremura mainile
-sanii ma dor , dar nu mai sunt umflati asa tare
-mi-e foame de mor ,am pofta de dulciuri , dar dupa ce mananc mi-e rau
-nu am varsat

Cred ca o sa fac un test . Dar mi-e frica ca e cam devreme .
Pe 7 ar trebui sa vina uratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari din tot sufletul noilor gravidutze ! Mereu va citesc...imi aduc aminte de cand am inceput sa intru eu la simptome..
Ileanas mie nu mi s-au umflat sanii pana pe la 6 sapt. si aveam o foame de lup in mine ceva de groaza... chiar am pus 5 kile pe mine pana la 9 sapt. In rest nimic...fara simptome ! Si de varsat... de la 6-7 sapt pana la saptamana 19. Testul mi-a iesit superpozitiv in ziua 30(am cm de 27 de zile) asa ca nu te grabi..
Mult succes tuturor
Dbunny28+ cu flacau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, Meda ! Ce naiba faceai tu in catran ? Pai mai lipsea sa te tavalesti printr-o gramada de fulgi... Aia da aparitie sexoasa ... mi-aduc aminte de cartile lui Mark Twain... Parca te si vad defiland prin centrul targului cu o gramada de gura-casca in jurul tau... Galina Blanca ... (sper sa nu te superi pe mine, da' tre' sa te trag departe de butoi, ca sa nu mai existe pericolul sa aluneci in el )

Mergi la inceput