Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna fetelor......sunt inca la servici....abia astept sa intru de luni in concediu....nu mai pot de somn si de oboseala...munca asta de birou ma oboseste.....mi-am calculat ca daca imi iau de luni prenatalul imi raman dupa 52 de zile....nu imi ajung????????
Credeti ca ar trebui sa-mi iau concediu medical si apoi prenatal?????
Nu am timp sa va raspund la fiecare....o sa revin mai tarziu....cand ajung acasa......
Dolores????ce-ai facut la medic?....
va pupic pe toate

alexandra 30 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Asaaaaa...cate pareri intelepte!!!! Sa va spun la mine cum sta treaba...De soacra-mea nu-mi prea fac griji...mai are un nepotel de 7 ani si nu prea s-a bagat in educatia lui, desi stau impreuna in casa...e inteleapta din punctul asta de vedere....mereu respecta deciziile mamei nepotelului! Nu suntem oricum prea apropiate si n-om fi nici atat dupa ce se naste bb (nu ca n-as vrea eu, dar asta-i situatia, n-o prea intereseaza nici de mine, nici de fiu-so, nu ma astept s-o intereseze tare mult nici de bb)...Cat despre mama mea...aici imi fac ceva probleme, desi ne intelegem bine in general si o iubesc de mor, insa prea mult de baga cateodata unde nu-i fierbe oala...daca va face la fel si in privinta bb-ului meu...o sa-i explic frumusel ce si cum ma astept de la ea, sper sa inteleaga repede. Cert e ca n-o sa-i resping ajutorul si sprijinul, mai ales imediat dupa nastere, pentru ca o sa am mare nevoie de el...
In ceea ce priveste chestiunea cu " Nu puneti mana pe copil", nu te supara Iuly, dar nu sunt de acord...ok, toata lumea se spala pe maini, insa nu vad niciun rau in a atinge cineva copilul sau a-l lua in brate, chiar si cand este miculut! Mai vedem noi cum o sa stea treaba DUPA! Va pupacesc pe toate....

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex merci de intrebare, dar la medic ma duc la ora 18.30

quote:
Originally posted by alexandra_25

buna fetelor......sunt inca la servici....abia astept sa intru de luni in concediu....nu mai pot de somn si de oboseala...munca asta de birou ma oboseste.....mi-am calculat ca daca imi iau de luni prenatalul imi raman dupa 52 de zile....nu imi ajung????????
Nu am timp sa va raspund la fiecare....o sa revin mai tarziu....cand ajung acasa......
Dolores????ce-ai facut la medic?....
va pupic pe toate

alexandra 30 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Alex, eu zic ca ti-ai calculat cam la limita...nu te poti baza pe o DPN exacta...un concediu medical si apoi un prenatal ar fi mai intelept dupa mine...

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor nu am apucat sa asez mare lucru ca a si sunat papi sa ma du sa luam masina lui Adrian Minune sa o spalam si sa o pozeze pt revista ca a noastra firma a montat compresor pe ea si i-a dat mai multi cai putere si mai are si alte jante etc asa ca m-a suparat m-am rabufnat si a trebuit sa plec ca nu am avut incotro.Acum sunt la firma cu treburile zilnice si mai trebuie sa ajung la banca etc si nu am chef decat sa ma duc acasica la camaruta lui bb si sa aranjez tot pe acolo.

Mirona o sa pun poze promit dar trebuie sa mai astepti pana diseara sau maine, pupici la amandoua!

Kokorino da e frumos sentimentul si nu ma las pana nu termin repede sa am ce admira...pupici si la bbici!

Cuscrita sa imi spui de grasunelul meu de Davidut, o sa fie bine cu siguranta, pupici

Am uitata sa va spun ca am si eu labe de urs dar nu ma mira nimic cand ma gandesc cat trebaluiesc si intr-o parte si in alta si numai noaptea tarziu imi mai intind si eu picioarele

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu mai am o problema in afara de aceea cu redusul vizitelor la bebe, si anume ca soacra mea fumeaza. si cand zic fumeaza inseamna ca i-am zis inca din aprilie-eram prin prima sau a doua luna, inainte sa ma ia raul si sa nu mai ies din casa-sa nu faca asa ceva in masina in care sunt si eu. a inceput targuitul, c-o fi, c-o patzi, ca de aia e aer conditionat la masina, dar m-am uitat urat la barbatu-meu, ca doar el e fi-su, si i-a repetat exact ce ii spusesem si eu. acum a incercat din nou figura, chipurile ca mi-e mai bine, si in continuare se loveste de refuzul nostru. zau daca eu as mai face treaba asta dupa ce mi s-a mai spus sa nu. de asta ziceam ce ziceam de respect, ca daca altii nu ma respecta, nu vad de ce m-ar preocupa pe mine bunastarea lor.
sunt convinsa ca atunci cand se naste bebe tot o sa avem discutii despre tigara, si, cu tot regretul, cred ca o sa ii mai explic o ultima data clar si pe intelesul ei.
cat despre chestiile de acum 26 de ani de cand a nascut ea, imi toyt zice ca carut a avut si ce chestii folosea -pudra pt nu stiu ce, praf pt nu stiu ce, si ea povesteste, si eu ii tot zic ca acu nici carucioarele nu mai sunt asa, nici nu mai folosim o suta de mii de pudre pt fundulet, pt picioruse, ci o sa ii dau copilului ce imi zice pediatrul si cu asta basta. acum avem alte creme, alte medicamente, si sincer mi se pare pierdere de vreme rememorarea unor lucruri care concret nu ma ajuta. ce treaba am eu cu un carucior din strainatate adus acum 26 de ani?
nu spun ca s-au schimbat lucrurile cu totul, dar unele se fac diferit. si mi se pare normal sa ma lasi sa le iau pe rand, nu sa ma pui sa caut de exemplu praf de saprosan de pe acum, ca nu prea se gaseste, ca e bun la nu stiu ce.
sunt si lucruri care e bine sa fie retinute. dar asta nu inseamna sa absolutizam si tot ce iese pe gura cuiva care a avut copil sa fie litera de lege.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Fetele... m-am lamurit cum se calculeaza banii pentru concediu pre si postnatal. Nu ma injurati dar azi n-am timp de nimic... intru maine sa va povestesc. Pupici multiiii!

Laura si bebe strumf 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Laura13

Fetele... m-am lamurit cum se calculeaza banii pentru concediu pre si postnatal. Nu ma injurati dar azi n-am timp de nimic... intru maine sa va povestesc. Pupici multiiii!

Laura si bebe strumf 30+

Laura nu ne lasa asa ... macar spune-ne care calcul ramane? Tot CO sau ma intorc la regula de trei simple?
Sau acum vb strict de prenatal si postnatal - ca ala stiam ca e 85 la suta - scrie pe spatele CM-ului adus de la medic.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

pup burticile

in legatura cu tema zilei: sunt de acord cu voi toate ca nu ar trebui sa facem lege din cuvantul celor mai in varsta care nu sunt intotdeauna si intelepti dar vreau sa va spun ca eu una o sa accept toate sfaturile pe care le consider pertinente si folositoare de la ei si o sa resping categoric aberatii de genul: pune copilului caciulita in cap la 18 grade, etc sau faza cu mestecatul mancarii care e hilara si cred ca bietul copil care ar constientiza vreodata ca i se da mancare mestecata si imbibata de microbi ar scuipa-o drept intre ochi..vinovatului

vreau sa va spun ca azi am adormit un sfert de ora pe scaunul sefei mele care era la o intalnire..a fost cool cu toate ca nu a fost premeditata..hi,hi,hi

cu fumatul..cu toate ca am fost fumatoare inraita, trebuie sa recunosc ca a inceput sa ma deranjeze..nu as fi crezut asta niciodata..dar dupa 5 luni de abstinenta..pute ingrozitor si imi infunda caile respiratorii..problema e alta; NU MA CREDE NIMENI ca nu suport..cica e fitza..nici mama, nici bunica, nici colegii pe care eu personal i-am invatat sa fumeze in birou dupa 5,30 seara..ei cum sa le spun eu acum ca nu mai suport fumul si ca tusesc noaptea ca naiba din cauza lor? le-am spus-o deja si mi-au ras in nas..asa ca sunt condamnata in continuare sa nu fiu inteleasa,,,incerc sa limitez cat pot statul in fum...oricum la mine in masina nu s-a fumat niciodata si o data cu venirea lui bebe regula nu se va schimba pentru nimeni..nici macar pt mine daca o fi sa mai fumez vreodata...

dolores, sa vii cu vesti bune de la doc

atudor, cred ca ti se vor plati concediile 85% din 7 milioane..in aceeasi situatie sunt si eu pt ca am fost obligata sa accept ca o parte din salariu sa imi fie platit in bonuri de masa care de regula nu se mai dau in prenatatl asa ca o sa primesc 85% din ce ramane dupa ce se scad bonurile ceea ce nu este tocmai ok intrucat nu este salariul negociat cu ei...dar asta e...

desiree 26+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor va rog sa imi spuneti cum e treaba cu zborul, avem voie? Ne trebuie ceva de la dr? Stiu ca era una din fete care a zburat dar nu stiu pana la urma cum a facut, help

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput