Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
dordia, ce in elementul lui era fiu-tau la mare:)))
ina, aia e piscinuta rachelinei? doarte frumoasa este! sta pufoasa in ea? mai este cald afara?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Anda, frumoase pozele si filmuletzele!Mi-a placut mult ce induiosator zice "mama"!
Vezi ca te iau de ciuf, tu cind te-apuci de baie mai faci si mincare sau lasi cafeaua pe foc??
Ina,mi-ai luat vorba de pe taste, si io vroiam sa intreb de treaba cu motzul, de fapt la tine se taie turta!(daca nu ma-nsel)
Si io ma gindesc la ziua de nastere a okiosului, cind am fost in tara i-am cumparat un frac negru cu camasa alba si papion rosu!
Noi aici invitam doar mamicile cu bebelusi,si cum zicea Anda, mai sunt unele cucoane care vin si cu bonele dupa ele, ca ele sa se simta bine si bonele sa supravegheza copilasii!(asta in cazul celor cu 2-3 copii)
Mada, si io cred ca exista legatura intre vitamine si dinti...Baiatul unei tipe canadience, in virsta de 3 ani, are gura plina de carii , a fost la un stomatolog in canada si i-a zis :de-ndata ce incep sa-i cada primii dintii sa-l puna pe vitamine si calciu.
Lui simon nu i-am dat vitamine ci doar i-am marit doza de vigantol, iar la 2 saptamini dupa asta, i-au erupt 2 dintisori!
revin,ma duc sa pun mincarea la foc!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
quote:
Originally posted by mara95
Buna dimineata!
Cum incalziti mancarea bb-ilor facuta cu o zi in urma?
cu grija, sa nu se arda!

eu , doar o incalzesc, daca e de 2 zile, o dau intr-un clocot!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
roxisialexia spune:
'Neata si de la noi!
Am citit tot acum sa raspundem:
ela, ma bucur ca ti-am fost de ajutor, si ca printesei tale cu ochisori albastrii i-a placut papa.
noki, si eu incep in octombrie...sper sa ma descurc..aaa si poate ne vedem la Baby Expo si eu tot dimineata voi merge.
madau, nu este vorba de acea carte, asta e "realizata"
de mine.Si sigur ca o poti avea, de altfel o trimit in contul comun ca sa aiba acces toata lumea, k?
gandacel, cum mai e cu taietura? S-a vindecat? Poti folosi betadina si pudra baneocin.
Ce mai face Bogdanel, ce progrese a mai facut? 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Buluci spune:
Roxi, sa ne anunti cin o trimiti, ca de doua zile tot intru in cont si n-am gasit nimik!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
roxisialexia spune:
Ina, dar de ce sa dam ceva la nasi? Eu m-am gandit ca fix la un an ii rupem turta.Acolo sunt locuri pentru party, unde primesc bebelusi asa mici?
buluci, cartea am trimis-o ....si ca sa te binedispun, am mai vazut un steag static, cel al Maltei![]()
mara, eu procedez ca si pentru noi, efectiv pun vasul pe foc si o incalzesc.De ce nu???
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Azi sunt mai bucuroasa ca Stefan a dormit ca un ingeras. Cu exceptzia a doua stranuturi pe la 2 noaptea dupa care a respirat fara sforaituri...aproape normal. Azi muci nu a mai avut...adica nu au mai curs deci....sper ca suntem pe drumul cel bun.
Aseara i-am facut o baie fierbinte si poate si asta a contribuit.
Intrebare: dupa ce ii termin cu antibioticul tb sa ii dau vitamine??? Daca da...ce fel de vitamine?? Eu asa am auzit ca tb sa ii fac o cura de vitamine dar....sursa nu era tocmai de crezut orbeste. o sa intreb si dr. dar ma gandeam sa nu se uite crucis la mine!
Va pup si sanatate multa la toata lumea!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
mai, bestial filmul cu becul... radeam singura pe-aici!!!
eu mancarica o incalzeam in apa.o aveam pusa in borcanele, le puneam in ibricul cu apa...
ina, o sa plesneasca tati de bucurie cand vine de la piata, poza cu prins soarele la rasarit e creatia lui
noi rupem turta, si probabil nasilor le iau ceva simbolic.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
crissy77 spune:
Salutari si muuuulte pupuri si de la noi!
A aparut carticica in contul comun. Roxisialexia 
. Ai avut o idee minunata. Ce-ar fi daca fiecare dintre noi ar scrie retetele cu lux de amanunte la papica pe care puiul lor o adora?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise