Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
meems spune:
Buluci draga, nora-ta e cam la fel de lenesa... Acum sta bine in fund, ba chiar ii place cand o pun cu jucarii multe in jur ca sta si le analizeaza bine pe toate. Dar de ridicat in picioare nici vorba. De tarat nici atat. Acum incercam sa invatam sa ne tinem singurica sticluta cu lapte - eh, e si asta un pas inainte, nu? Si vad ca de cateva zile a cam rarit mesele, avem 4 in loc de 5 si mananca acum cam la patru ore. Tine si ea la silueta, ce sa-i faci... Pupici okiosului
mara95 spune:
Stefanalex, esti o scumpa, multumim de urari, asemenea si tie.
Azi am inceput serviciul si m-am simtit super ,pot zice.Sa vedem mai incolo.Scumpa mea n-a vrut sa manance mai nimic dimineata, l-a cam chinuit pe tati, dar se va descurca pana la urma.
Astazi a vrut sa se catere pe un fotoliu , cam inalt pentru ea, si atunci s-a intors si m-a chemat facandu-mi cu mana(cum ii fac eu
meems spune:
Of, mai Noki, si eu chiar te invidiam - pe tine si pe toate mamicile ale caror bebei adorm asa oriunde fara sa se agite... Dar acum ca au mai crescut, cred ca nu le mai e nici lor asa usor sa pice rupti de somn oriunde.
stefanalex spune:
mara 95 Se vede ca iti iubesti meseria pe care o ai .Eu astazi nu am mers la scoala pentru ca am avut niste mesteri la curatenie in casa, dar abia astept luni sa merg. Ba chiar am chemat si cativa copii si sper ca vom incepe anul scolar foarte bine.
Lucrezi in invatamantul gimnazial sau primar?
STEFAN si ALEX
lavi02 spune:
Noki multam de idee, dar n-am fasole si camara e singurul loc fara musculite. Am primit o idee cu ghivece cu busuioc, o sa o incerc.
anda la fel si Nati la mare, pofta de mancare ioc si scazut in greutate. Pe cand la munte i-a mers bine de tot.
De fapt si pediatra m-a intrebat: "de ce nu mergeti la mare dupa ce face 1 an, sa profite si ea de mare?" I-am explicat eu ca merg mai mult pt Sivia, etc.
Bine ai revenit!
Corap e bine, tocmai am vb cu ea la telefon. Pleca la Sibiu. A zis ca va mai intra cand se intoarce. N-a mai putut intra pt ca ginerica al meu se cam dadea la laptop.
Dordia nu-l mai cantaresti decat la pediatru. Asa o sa patesc si eu. Sau il cantaresti cu tine in brate si apoi singura.
Ce idee cu clatitele....
mara95 spune:
Stefanalex, am lucrat cu toate "categoriile", de la gimnaziu, pana la liceu+ seral, dar m-am intors la gimnaziu, ca-i mai placut(parerea mea!).Ai dreptate, imi place sa lucrez cu copiii si am multe satisfactii(chiar daca nu neaparat materiale).
felicia74 spune:
Dordia bravo ptr ginerica dar si ptr tine! Hai ca ati depasit momentul critic. Cu mucii s-ar putea sa va mai luptati vreo 2 zile, dar trece!
Anda fiecare filmuletz din BE are o tema. Ilincai ii place Nursery Numbers. Acolo se numara de la 1 la 5. Filmuletzele prind la bebei deoarece ii stimuleaza vizual - au papusele din acelea tip Muppets de se baga pe mana - dupa astea Ilinca e topita si jucarii care se invart sau mai stiu eu ce fac. Totul pe muzica clasica. Ma rog, cam atat pot povesti eu pe scurt, ca ILinca e maraita.
Hai ca va las. Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mara95 spune:
Lavi, madau, camelia,gabitaco si bianca multumim, asemenea si voua!
gabitaco si eu tot 10 ani fac.
anda77 spune:
fratilor, scrie pe toate etichetele, pe toate produsele, pe toate reclamele, tipariturile, blocurile, ghenele de gunoi si ambalajele la ob: NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI LA BAIE! asa, ca sa inteleaga toate proastele si toti prostii...da' io, intelectuala de mare rafinament, ce-mi zic in mintea mea: daca tot nu face nimik cat stau cu el, sa ies putin din baie si las usa deschisa, cat se joaca el cu noile ratuste de apa...doar ma duc pana in bucatarie...cum era cand am sarit la urletul lui? era in cada mare, cu cada mica din plastic si 4 bucati de ratuste IN CAP!!!!Doamne, bine ca nu s-a lovit la cap cand a aterizat in cada mare...s-a rasucit in cadita invers de cum trebuia sa stea (e cadita d-aia cu model inauntru) si s-a lasat cu toata greutatea, in contrapanta cadei mari (cada mea e d-aia veche, mare si cu fundul inclinat) si, bineinteles, comform legilor lui murphy, chiar atunci cand era singur, s-a rasturnat cadita mica peste el...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
LAVI mi-am intrebat sotu ce spray era ca el l-a cumparat si tot el a dat ca eu eram afara cu fata.
Cica era spray de furnici luat de la metro.ca alea erau furnici zburatoare ca a autopsiat el vreo doua !!! sper sa nu fi facut bascalie de mine...o sa caut miine recipientul ca-i prin garaj si-ti spun.
SIMONA si PATRICIA