Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
anda77 spune:
pai eu nu sunt hotarata, nu intreb degeaba, sa stii. noapte buna.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
Anda, Lavi, Meems, Pischi multumesc de intampinare!
. E bine "acasa" pe forum
.
ANDA, din pacate nu pot pune prea repede poze ca am pozat cu aparat clasic, cu film, (camera digitala a "disparut" in iunie
). dar voi face cumva sa vi-l arat pe nazdravan in actiune.
Am uitat sa va spun ca cel mai tare il distra pe pitic atunci cand tati se scufunda si aparea brusc din apa. Radea in hohote!
LAVI, nu am vazut hotelul acela dar am remarcat ca aproape toate hotelurile sunt noi sau aproape noi si nu cred ca risti cu vreun hotel sa nu te simti bine, ca toate arata super! Noua ne-a rentat tare mult numai cu mic dejun, pentru ca sunt in Nisipuri eu cred ca peste 100 de terase, fiecare cu specific, ai de unde alege! Plus restaurante chinezesc, indian, libanez, mexican... Si cam toate hotelurile au si piscinute de copii.
Am si eu o intrebare legata de papa. Am constatat ca Stefanelul meu e conservator. Difera tare mult de cum povestiti voi ca sunt pustii vostri - in sensul de curiosi si pofticiosi cu mancarea. Stefan vrea doar ce cunoaste si stie ca-i place! Daca incerc sa-i dau ORICE altceva (si din mancarea noastra si alte kestii, cum ar fi paine etc.) incepe si se freaca disperat cu mainile pe toata fatza si scoate limba, face bleah! Nu vrea nimic nou si sunt cam disperata. la fel cum sunt cu bucatile mari, de exemplu din borcanase. Eu iau borcanase de 8 luni si i le paserez, ca altfel nu la papa, face ca si cum se ineaca cu bucatile alea si-si face singur scarba. Asa ca intrebarea este: mai are cineva bebelaci care nu papa decat mancare pastoasa si nu vor noutati? si, bineinteles, daca aveti sfaturi, sunt numai ochi!
ANDA, m-a distrat tare de tot postul tau cu nervii lui Nichita la mare
. tare haios l-ai descris, desi in poze parea super fericit (mai putin cea cu marea). E un dulce si un pufos, tare bine arata!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
anda77 spune:
tania, l-ai descris intocmai pe nichita cu scarba!!!
si eu ii dau borcanase d-alea de 8 luni si, la ala cu dovlecel si orez, de exemplu, isi face singur greata, exact cum povestesti tu, scoate limba si incearca sa vomite bucatile de orez care stau sa alunece pe gat!
eu nu le pasez, prefer sa-i fac scarba inca ceva timp, altfel nu o sa mai vrea niciodata nepasat. e adevarat ca mananca mai putin din motivul asta, dar vedem care pe care! pana la urma tot il invat sa mestece orezul ala afurisit!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Tania ca sa-l obisnuiesti cu bucatele mai mari incearca sa-i dai bucati mai mari din ceea ce-i place. De ex Nati mananca bucati uriase de piersica, dar la alte mancaruri nu.
Tocmai in ideea asta vrem si noi la anul numai MD, ca cel putin la Albena erau f multe terase din cele mai tentante, cu ambianta placuta si mancare buna.
Te mai intreb despre Nisipuri pe mail sau la telefon, sa nu monopolizam pe aici.
andake pai mai ai timp sa te hotarasti.
dordia2000 spune:
‘Neatza fetelor!
Noi suntem mai bine, am mai avut ieri muci dar dupaamiaza, azi vad ca nu au aparut inca dar…pe seara o sa inceapa cu sforaitul. Oricum ne-am obisnuit cu ei si speram sa treaca mai repede. In rest suntem ok. Eu ma refac incetisor da’ bine.
Azi o sa iesim in parc pe dupaamiaza asa ca….IOR-iselor … VENIM! Daca vrea vre una san e vedem…eu o sa ma duc in zona Campia Libertatii mai mult ca sigur. Sper san u intervina ceva dar…nu cred.!
Tania felicitari pt Stefan innotator si mancator de nisip. Asteptam poze! Sanatate muulta si voua sis a se faca bine Steafanul nazdravanul!
Meems Suuper job ai gasit. Si eu m-as baga daca as gasi ceva asemanator dar….slabe sperantze in Romania!
Hildegard Felicitari pt kk la olitza. La mai multzi!
Gandacel imi pare rau sa aud ca te simtzi nasol. Nu ai pe nimeni care sa tea jute macar cateva ore pe zi??
Anda esti mortala cu articolul acela. Spor la cumparaturi! Sa raspund : Stefan nu are o jucarie preferata inca. Iar semen…doar o mica alunitza pe picior si un ape frunte dar…normale, nu le pot numi semen. Aaa si in ceafa la baza pe sub firele de par are o pata rosiatica… dar am observat multzi copii cu acest semn. Oare ce-o fi???
Lavi ms mult de raspuns. Si eu m-am gandit la iaurt si Stefan mananca in fiecare zi iaurt sau Branzica de casa din aia de la covalact; Dar o sa insist pe iaurt in sapt urmatoare.
Despre mancare...pot sa ma laud ca Stefam mananca cam tot ce ii dau storcosit doar ci furculitza. Deci are mama un baiat mare si mancacios. Nu se ineaca si chiar ii place sa mestece in gingiutze. Mai greu e cu carnitza pe care o fac bucatzele cu cutzitul. Dar merge si aia.
Acum va las ca ma duc sa fac un pic de curat si trece soatza la calc. Va pup !
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mara95 spune:
Buna dimineata!
Stefanalex, cristinan, multumim de raspunsuri!

Anda, eu ii dau bucatele mici de biscuiti direct in gura, ca daca i l-as da in mana, ea ar musca ditamai bucatoiu' si sigur se inneacca.
Fiica-mea daca ar avea o jucarie sub forma de tzatza, cred ca ar fi cea mai fericita!Si nu, nu are o jucarie preferata...
Nu are semne din nastere.
Hilde, mare baiat ai
, Flavi nu sta nici 5 secunde intr-un loc, da'pai sa mai faca si ceva in oala...
silvia_d spune:
Ola,mamici frumoase!
Noi ne-ntorseram de la Sp.Alexandrescu,de la camera de garda,cu Stefanel cu febra 39.3,panadoale,nurofene,pic.algocalmin...etc...ROSU_N GAT!Cica e plin de carcalaci cu rosu-n gat si enteroviroze...adevarul e ca l-am scos afara acu'3 zile,pe vantul ala nebun,kiar ma miram eu cu Buba,ca suntem numai noi cu carutu-n IOR!
Parinti denaturati ce suntem!
Taniuta,bine-ai venit!Abia astept sa vad pozele...hmmm,deci teroristu's-a comportat excelent,zici??Si Radu(fratele) a fost tot la nisipuri,super incantat de ce-a vazut si de cum a fost tratat!
Lavi,iti spun a milioana oara,ai un simt al sintezei si al logicii,nu stiu daca te-ai nascut cu el,sau daca l-ai cultivat pe parcurs,dar esti extraordinara la explicat,asha de usor inteleg,si asha de practica esti!Jos palaria!nu mai zic de sfaturile medicale,ca esti AS!Se vede treaba c-ai avut de "tras" la tiza mea!![]()
Anda,cu tot plansetul meu in batista,ca deh,plang si eu,plange si mama de febra lui stefanel si de starea lui proasta,reusisi sa ma binedispui cu mesajele tale;spre deosebire de mama di tutti,care are talentul logicii,tu ai talent "scriitoricesc"...hiiihii
sa raspund la poll:
stefanel NU are o jucarie favorita,favorit la el inseamna 10 minute...asha ca avem 3 saci de jucarii,dar tot mobilele si telecomenzile sunt in top...
Si-acu sa va zic:AM DESCOPERIT AMERIKA:sau,CUM SA MANANCE MOFTUROSII:
il pun in premergator,ii invart jucarelele alea de pe el,il tin blocat langa mine,si-i dau cu lingurita in gurita,si mananca TOT!stiu ca nu e o metoda pe termen lung,dar asha de 3 zile,imi manank si mie morocanosu'TOT!Polly-l-am luat degeaba,urla numai cand il vede...Doamne,si-am dat si o carca de bani pe el!Mai bine imi luam Trabant!![]()
![]()

Acu'va las,si cine stie cand oi mai scrie...aaaa,uitasem...de cand e liber prin casa,Stefanelu'lu'mama s-a mai cumintit,nu mai e terorist...aaa,si mai tb sa zic ceva:patutul lui il demontam,sta degeaba in camera!
madau spune:
Buna dimineata!!!
Repejor ca am o tona de treaba raspund si eu la sondaj:
1. NU avem o jucarie preferata, am avut cand era mai mica o omida pufoasa si mare, acum i le pun pe toate in jurul ei, se joaca cate 10 min cu fiecare apoi le arunca cat colo.
2. Semne din nastere are 3 : o pata micutza alba pe burtica (langa buric) si 2 pete mici mai inchise la culoare pe frunte (langa arcada si in sprancene). Dar jur ca n-am furat nimic![]()
![]()
![]()
Anda si Lavi io as veni la intalneala, sper numai sa reusesc sa-l conving pe tati sa treaca sa ma ia cu masina, cu metroul nu pot sa ajung ca-s prea multe scari si Miruna prea grea
. Dar stabiliti detaliile si postati un mesaj mare si bolduit sa vaza si ochiul meu.
Tot Andasi eu ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa trebuiasca sa incepem goana dupa gradi. Eu as putea sta cu ea acasa, ca oricum avem business-ul nostru personal, dar parca e mai bine la gradi, inconjurata de copii, mai socializeaza si ea
Tania bine ai revenit "acasa"!!! Asteptam pozele.
Silvia sanatate lui Stefan!!! Dar sa sti ca si noi am fost in parc pe vantul ala, am stat chiar si la terasa (acoperita ce-i drept) pana a inceput ploaia aia nasoala. Cred ca a fost el mai sensibil saau mai subtirel imbracat si l-a "prins" virusul. Deci nu-i vb de parinti denaturati, fii serioasa.
de la Miruna, sa va faceti bine repejor.
Hilde felicitari ptr kk la olita!! Baiat mare are mama![]()
Dordia daca nu se strica vremea sau nu intervine ceva, cred ca ajungem si noi in parc. Vb la tel.
Hai ca iar m-am placintit, sper ca n-am uitat pe cineva/ceva. Revizuiesc mai tarziu si daca e cazul revin. We placut (cat a mai ramas din el)

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
crissy77 spune:
Mara, pentru inceput tine-i tu biscuitul si da-i sa roada doar din margine, cat sa muste bucatele mici.
Anda, din mana adica bag deshtu' in mancare si i-l intind la gura. Deschide gura instantaneu. Elise are un ursulet din plus cu care doarme dar nu as putea spune ca e jucaria preferata. Ea e pasionata de tot ce are eticheta/nasturi
. Nu are semn din nastere.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
felicia74 spune:
Dordia cand te duci tu in parcul Carol? Noi am putea veni pe la 4-5.
De intalnire nici nu mai zic nimic decat un
pentru Lavi02ca s-a gandit la noi! Noi am fost ieri in Botanica. Ce sa zic, daca vrea cineva floricele - cam tarziu, ca s-au cam dus. Mai sunt cateva la intrare. Cand era toata gradina un basm n-a venit decat Ilenutza
. Apropo, Ilenutza ce mai face Victoras? Si-a revenit bine cu papa?
Avem si noi jucarie preferata - pe Gaga, ratoiul cu care se uita la Baby Einstein. Ii place ca il bate de-l zapaceste si se arunca pe el - ii place ca e pufos. Insa nu doarme nici cu el nici cu nimic altceva.
Tania trebuie sa recunosc, ca ii merge asa de bine Ilincai cu ce-i dau acum - piure de legume (mai ales radacinoase) si branzica cu banana - incat ne e frica sa-i mai bagam ceva nou.
O sa incercam biscuti de la Nestle cu iaurt, dar nu stiu cand. Ina acum cu ce sa mestece? Nici eu nu as mesteca cu gingiile![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)