Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Am revenit
Adresa este Sandu Aldea, nr 86. Din cate am inteles de la o prietena nu se mutase astazi, ea o sa ajunga si maine la dansul si il mai intreaba. O sa revin maine cu vesti, Tutunaru ii spusese vineri ca de luni sa vina la noua locatie.

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Felicia bine ai revenit. Dupa cate vezi, nu ne-am intalnit fara tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, multumim! ca de obicei, mereu pe faza

Felicia, bine ai revenit, scumpica! Cu forte proaspete, da?

Eu voi merge vineri la T., ramane sa o sun pe asistenta sa vedem la ce ora... poate ne intalnim pe acolo, care mai mergeti?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Amely toate drumurile tale medicale...duc spre mine! Str. Sandu Aldea e tot la 2 pasi de biroul meu! Sa imi spui cand mergi sa nu ratez ocazia sa iti dau un puuup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amely

Eu voi merge vineri la T., ramane sa o sun pe asistenta sa vedem la ce ora... poate ne intalnim pe acolo, care mai mergeti?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Amely tu incepi de vineri monitorizarea? Sau mergi sa discuti cu dansul pt stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, da, merg sa discut cu el... Cu stimularea deocamdata cred ca o aman, ca am niste intepaturi in abdomen care ma supara destul de tare si vreau sa vad ce-i cu ele...

Lachi, nici o grija, nu ratez pupicul pt nimic in lume!

Pozici cu noi

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna, fetelor. Va pup. Eu azi ma duc la 19.15 pentru prima monitorizare. Am sunat azi dimineata sa intreb unde sa ma duc si Ramona mi-a zis sa vin in Sandu Aldea. Raportez cand ma intorc.

Zenobia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AMELY La multi ani fericiti sotiorului tau! Sa-ti traiasca sotul multi multi ani si sa fiti mereu fericiti impreuna! Si urarea cea mai frumoasa e un bebe, doi sa va faca si mai fericiti!!
Apropos prin ce zi mai esti??? Nu cumva astepti sa nu-ti mai vina rushii???? Haideti fetelor sa-i facem galerie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Felicia tu cum faci laparo pe 20 septembrie? Mie T. mi-a zis ca se face pana in ziua a 10-a. Iar daca acum esti ziua a 6-a pe 20 o sa fi a 15-a zi, nu?

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

buna seara fete scumpe,
Am fost in dupa-amiaza asta la noul cabinet de pe Sandu Aldea, nr. 86. Astazi, intr-adevar a avut consultatii acolo. Am stat o groaza de timp pentru ca venisera baietii sa monteze draperiile, fara de care se vedea tot in sala de asteptare (initial, pana au pus draperiile pusese vestitul paravan de la vechiul cabinet).Cabinetul este ok, acum se da chiar si bon de casa si are si un echograf nou.Sala de asteptare e putin mai mare, dar deocamdata nu are baie.
La noi e totul bine, avem astazi 5 sapt si 6 zile, se vedea foarte clar embrionul, care are 2,4 mm, si sacul embrionar.
Bafta multa fetelor care sunt in perioada de asteptare, va tin pumnii sa iasa liniutele duble.

Mergi la inceput