Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Ariana, nu stiu ce alte acte imi trebuie..presupun ca imi va spune T..cred ca trebuie sa imi dea un bilet de internare, pe care mi-l poate da si in dimineata cu pricina..as vrea sa ma internez luni 18, atunci sunt z10..imi mai trebuie adeverinta de la serviciu..si cam atat..eu am mai fost la elias acum vreo 3 ani si nu imi amintesc sa mai fie nevoie de altceva..cealalta laparo am facut-o cu un chirurg, care nu s-a priceput sa se uite si la trompe..doar mi-a scosa un chist si un fibrom...nu am stiut la vremea aceea ca nu se vor rezolva si trompele care sigur sunt infundate..asa ca acum trebuie sa o repet....nu e o procedura grea, dar nici floare la ureche nu e...ma gandeam ca poate vreo fata care a facut laparo cu T ne poate da mai multe detalii..cu sau fara dren, durata internarii, daca se filmeaza, etc..va rog..
Revin cu o alta intrebare, poate va sacai..unde este IDS-ul asta pt spermograma, cum se face si cat dureaza?
Multi pupici si..tinem legatura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , vineri am fost la dr. ...... din pacate tratamentul cu clomifen in cazul meu nu a dat nici un rezultat , asa ca o iau din nou cu menogon , acum astept sa-mi vina cilcul , daca mi-o mai veni ..... , ca la mine orice este posibil .
Ariana , sa stii ca nu l-am intrebat pe dr , imi cer scuze ..... dar am fost asa de suparata incat am uitat...... Dar dupa parerea mea nu cred ca s-a apucat inca de laparoscopie , ca altfel nu cred ca ma mai chema la 7,30 in spital la monitorizare , el in mod normal la ora aia este in operatii ...... abia in jur de 8 termina , stiu ca mai demult ma chema la 8 si nu la 7,30....... Oricum curand o sa afli.....
Pt fetele care se pregatesc de laparoscopie:
Internate in spital va tine 3 zile , pe mine m-a internat marti si joi mi-a dat drumul (miercuri m-a operat) , daca sunteti din Bucuresti s-ar putea sa veniti la spital exact in ziua operatiei . Tub de dren nu am avut si nici sonda urinara , la 6,45 a venit rezidentul si m-a luat la operaite , la 9,30 eram treaza la reanimare ... nu este mare lucru , trece repede , durerile dupa operatie sunt suportabile , intr-o zi sunteti ca noi .......
De filmat eu nu am vorbit , dar am inteles ca se poate filma , asta este cel mai bine sa vb cu dr.
Acte : adeverinta de la sevici , buletin si atat , restul de harti va da dr. in ziua cand va internati , oricum o sa va spuna si dansul ca va trebuie....... Va urez bafta si sa nu va fie frica ...ca nu este mare lucru...
Daca mai aveti altfel de intrebari va raspund cu drag pe PM

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Nu-i nimic Lauravoinicu daca ai uitat sa il intrebi, probabil ca voi afla azi de la Papushel daca face luna asta operatii.
As vrea sa imi spui cu partea financiara cum ai facut, cui ai dat, cat ai dat, si cand (inainte sau dupa operatie).

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Papushel adresa IDS este Calea Dorobantilor nr 58, tel 2115863, 2115864. Se face programare cam cu o saptamana inainte, dna dr Matei este acolo pt spermograme miercurea (16.00 - 18.00) si sambata (9.00-13.00). Costa 900.000 lei. Poti recolta si acasa conditia sa ajungi in timpt util, adica sa nu depasesti 45 min tinuta la temperatura corpului. Ar mai fi si alte conditii, sa nu consume alcool, tutun, cofeina macar pe perioada abstinentei 3-5 zile. rezultatul ti-l da pe loc. BAfta multa si daca mai ai intrebari sunt aici.

Lauravoinicu te pup si imi pare rau de rezultatele de luna asta. LAsa ca pana la urma reusim noi

VA pup pe toate si va doresc o saptamana usoara

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Laura, merci mult de info laparoscopie! (Tot cu mr. Tutunaru?) Chiar mi-ai mai dat curaj, eu sunt ca o curca plouata numai cand vine vorba de vreo operatie. O aman de 1 am jumatate laparoscopia asta, dar acum ca zici ca nu a fost cine stie ce m-am mai "intremat". Mai ales ca zici ca n-ai avut dren nici sonda... Da tot a mai ramas o chestie de care mi-e frica... Clisma ti-au facut? Ca daca nici asta, inteleg ca nu ai avut parte de nici o procedura mai nasoala in afara perfuziilor (operatia nu o pun ca dormeai). Da Doamne sa pot spune acelasi lucru si eu dupa laparo!!!
In alta ordine de idei, astazi am terminat prima si ultima monitorizare: folicul gras, ovulatie ca la carte. Da de doamna laparoscopie tot nu scap, desi spermograma sotului e jale si teoretic ar explica lipsa de bebe de pana acum. Da' merg pe mana d-lui dr care zice ca trebe facuta si asta....
Ariana, poti face laparo oricand! Mie asa mi-a zis d-nul dr: telefon in prima zi de menstruatie si in 2-3 zile vii la treaba. Ma rog, eu una am vrut sa-mi programez laparo pt data de 25 sept de acum 1 saptamana dar d-nul dr e mai optimist decat toti optimistii si zice ca poate apar cele 2 liniute... Degeaba i-am zis eu ca incerc de 2 ani si ca spermograma sotului... a ramas ca il sun in prima zi de rusi si in 2-3 zile vin la laparo.
Fetele care mai aveti vreo experienta cu laparoscopie facuta de d-nul Tutunaru, va rog mult mai povestiti-mi si mie cat de rau a fost, ce credeti ca ar trebui sa stiu, sau eventual poate corespondam pe PM.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme deoarece nu aveam noutati!Astept sa imi vina "uratii" pt o noua luna de monitorizare in speranta ca luna aceasta va fi cea buna....eh, asa sunt eu o optimista !
Voiam sa le intreb pe fetele care erau in asteptare...ce faceti fetelor, tare mult as vrea sa ne scrieti de cele doua liniute II si sa treceti la !!!
Pt. fetele care se pregatesc de laparoscopie: va rog mult orice amanunt aflati inainte sau dupa operatie scrieti-mi-l si mie deoarece ma pregatesc si eu pt luna noiembrie de laparo...Pe mine ma intereseaza mult si partea cu filmatul, cum se procedeaza, cine filmeaza , daca se si vorbeste si se dau explicatii in timpul filmarii etc, daca filmatul costa separat si care sunt efectiv preturile acestei operatii ca sa stiu cum sa ma pregatesc...
Pt fetele care vor sa faca spermograma la IDS inca un amanunt important: sotul sa urineze si sa se spele DOAR CU APA cu o ora inainte de recoltare; nu e nevoie sa mearga si el acolo, va puteti duce doar voi " consoartele" asteptati acolo pana face analiza dupa care va chema dr. Matei inauntru si stati la o discutie, va explica tot rezultatul cu amanunte etc. Multa bafta!
Va pe toate si va doresc implinirea cat mai curand a celui mai frumos vis....acela de a fi mamica...!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fete dragi! Stiu ca am luat o pauza cam mare la scris, am avut ceva trebusoare, dar promit sa recuperez

Nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris, o voi lua pe indelete, fiindca e destul de multisor

Lauravoinicu, imi pare tare rau ca nu a mers cu clomiphenul, dar ai vazut ce rezultate bune ai avut cu menogon, doar sa te monitorizeze ff atent ca sa previna hiperstimularea. Eu zic ca o sa fie bine... bagi si o inseminare, nu?

Pentru fetele care se pregatesc de laparo: multa bafta! o sa fie bine, o sa vedeti. A, si NU e nevoie de internare dinainte, puteti veni chiar in ziua operatiei, daca sunteti din Buc. Pe mine m-au chemat inainte doar ca sa-mi ia sange pt. analize, si m-au trimis acasa, nu avea rost sa ma opreasca in spital pana a doua zi.

Iar operatia e usoara, pe cuvant, si recuperarea foarte rapida. Si eu m-am temut, dar inutil, mi-am dat seama abia dupa - ce usor a fost. Eu va tin pumnii in special legat de ceea ce va gasi inauntru, sa fie totul OK. ASTA este cel mai important.

Alexia, speciali pt. tine, fata dulce!

Fetelor, cu riscul de a cadea ca musca in lapte, o intrebare: a inceput sa consulte dincolo? cine poate sa ma ajute cu adresa noului cabinet, daca o stiti? eventual pe PM. Multam fain!

Va pup pe absolut toate, si sa stiti ca nu v-am uitat pe niciuna!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Amely de astazi incepe sa consulte la celalalt cabinet. Adresa nu stiu decat strada Sandu Aldea sau cam asa ceva...dar promit ca in cateva ore sa aflu si te anunt. Cum stai? Ca eram cam in aceeasi perioada si eu ma cam apropii de urati

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, fete! claucia, multumesc mult pt explicatii!

Eu...Z1.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ceao, fete dragi!
M-am intors din concediu, bronzata, relaxata si pregatita de lupta in continuare! Raportez ca sunt z 6, am programat laparo pe 20 sept . Pt cele interesate, dr mi-a zis sa am adev de la serviciu si trimitere de la medicul de familie.
Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc ce ati scris, asa ca urez bafta tuturor, si mai scriu maine, dupa ce ma pun la punct cu noutatile!

Poze1Poze2
"Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput