Kist de 5 centimetri diametru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Iren, io cu pastilele alea am dat in depresie si m-am jurat ca nu mai bag in gura.
Mai bine sa ma taie de 10 ori.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Iren, io cu pastilele alea am dat in depresie si m-am jurat ca nu mai bag in gura.

just me

Io de 10 zile, de cin fac tratamentu, is balonata continuu...Deci sa nu le mai iau? Ce poa sa se intimple oare? Concret: cit de mare creshte un kist in 3 saptamini, lasat liber? Shi inca ceva: daca nu iau tratament, nu poa sa se resoarba singur, fara ajutor din afara?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Imi pare rau pt problemele aparute.Daca intri la sectiunea Asteptand un ingeras vei gasi un subiect Naturiste si Homeopate.Acolo se discuta de tratamente naturiste pentru fertilizare si multe dintre fete au probleme asemanatoare tie.Una dintre ele zicea ca a avut un chist mai maricel si dupa o luna in care a luat tinctura de mugur de zmeur a fost la dr sa vada in ce stadiu e chistul. Zicea ca medicul s-a mirat foarte mult pentru ca chistul disparuse.
Acum depinde de tine daca crezi asta si vrei sa incerci.Eu zic ca 3 saptamani nu ai nimc de pierdut daca incerci, pana sa ajungi la laparscopie.Am facut si eu laparo pentru investigare, nu a fost chiar atat de greu , exceptand a doua zi in care mi-a fost rau.
Succes!

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Irenu', io zic sa te duci sa te operezi, atata timp cat poti planifica asta. Si mie imi descoperisera un kist de 4 cm si mi-au dat medicamente si au spus sa vin dupa vreo doua saptamani (cred ca sunt cam 3-4 ani de-atunci). Dupa vreo saptamana m-au apucat niste dureri ingrozitoare la serviciu si m-am dus direct la spital, iar seara m-au operat (tot laparoscopie). In saptamana respectiva, nu numai ca nu daduse inapoi kistul, dar isi dublase volumul.
La laparo' se face anestezie generala si a doua zi te trimite acasa. Durerile nu sunt foarte mari, doar esti cam ametzita 1-2 zile din cauza anesteziei. O colega de serviciu mi-a spus ca pe ea au durut-o umerii cateva zile din cauza aerului pe care i l-au introdus prin buric in burta, ca sa poata s-o opereze. Sincera sa fiu, nu mi-ar fi frica sa ma mai operez o data.
Te sun mai tarziu si vorbim, daca eventual te operezi intr-o joi, vin eu si stau cu piticii vineri, iar sambata si duminica e sotzioru' tau acasa. In felul asta ai 3 zile timp sa te refaci putzin. Pup si toate gandurile bune

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by iren

Victoria, cam najpa kestiile alea de dupa operatzie...Acu pe bune, ce rau poa' sa-mi faca inca dooj de pastile cu hormoni (masculini)? Ca am o folie de terminat, pauza doo saptamini, shi incep a 3-a shi ultima folie, nu poa' sa fie kiar atit de rau, sa-mi creasca par pe piept sau mai rau, o sula!

Irene, decat par pe piept, mai bine o sula...una in plus nu strica niciodata la casa omului

Acu, iar serios, pe mine tratamentele cu hormoni ma dispera( si tocamai ma apuc de al 2-lea FIV).Am auzit si eu de rezultatele uimitoare ale tincturii de zmeur, daca vrei si ai nevoie, da un semn, zi unde si-ti trimit...

Sanatate multa,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Victoria, merci mult, da pina ajunge, imi vine doctoritza din concediu shi mak sa ma taie Oare cum i-o zice pe germana, ca m-ash apuca sa cat p-aci pe la drogherii?...

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Denumirea stiintifica a zmeurului e RUBUS IDAEUS.
Tinctura in germana nu jtu...

Sanatate multa, si sa se rezolve cu bine( sula e optionala)

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by anka-maria

just me

Io de 10 zile, de cin fac tratamentu, is balonata continuu...Deci sa nu le mai iau? Ce poa sa se intimple oare? Concret: cit de mare creshte un kist in 3 saptamini, lasat liber? Shi inca ceva: daca nu iau tratament, nu poa sa se resoarba singur, fara ajutor din afara?

Iren nu intrerupe in nici un caz tratamentul odata ce l-ai inceput. Asta e regula de aur - odata ce incepi tratamentul trebuie sa-l duci pina la capat, in caz contrar boala, in cazul tau kistul poate creste f. repede si cu consecinte grave. Iar "recidiva" cum ii spune in limbajul medical e mult mai periculoasa decit insusi boala, anume pt ca e mult mai greu de tratat.

Daca ai inceput sa iai hormonii ia-i toate cele 10 zile (sau cite ti le-a indicat doctorita), dupa care faci din nou analize sa vezi in ce stare esti. Si desigur in tot acest timp cit mai multa odihna si cit mai putin stress

P.S.: mi-am permis sa dau atitea sfaturi avind experiente asemanatoare fff. neplacute

Mergi la inceput

Tania, merci mult Primu sfat il pot urma, o sa termin foliile, da cu al doilea, ala cu odihna shi stresu, aaaa...
Victoria, o sa intreb la drogherie daca au asha ceva...oare o merge sa le iau in paralel, pastilele shi tinctura?

Mergi la inceput

Of...nu stiu ce sa zic...teoretic da, au acelasi scop...intreaba si la mag. cu naturiste..

Mult noroc,

V

Mergi la inceput