operatie "usoara" cu anestezie generala
Raspunsuri - Pagina 3
aaalex spune:
Mult noroc!!!!Tu trebuie sa fii tare,draga mea!Ca trebuie sa ai grija de el.Si noi am trecut prin asta si pe cit eram eu de mamaliga inainte,pe atit am fost de tare si linistita du operatie.Noi am facut operatie de strabism.Mi l-a luat si dupa o ora l-a adus treaz inapoi.Asteptam sa ne povestesti cum a fost!Va tinem pumnii!!!!!!!!!
si ALEX
georgi75 spune:
Miha tin pumnii azi si ma gandesc la voi.Curaj!Poate scapati de operatie,Doamne ajuta.
si mamica si Robertelul.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
Dana_ch spune:
Doamne ajuta sa fie bine,poate ca scapati de operatie,abie astept sa vii cu vesti.
pe amandoi
Poze cu
Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
Gata dragelor,am ajuns acasa! L-am rugat pe domnul dr sa ne dea drumul acasa daca nu sunt probleme si a fost de acord.maine mergem la control si peste 10 zile scoatem firele.
Totul a decurs bine si relativ repede.Mie mi s-a parut o eternitate.Si chiar daca am incercat din rasputeri sa fiu tare,am plans de n-am mai putut cand il auzeam cu striga cu disperare dupa mine.
Cand s-a trezit a avut o tentativa de vomat,dar n-a facut-o.In rest,totul a fost bine.A fost mai greu sa-l fac sa stea in pat si sa nu traga de branula...
Va pup si va multumesc de incurajari! 
Miha 
iren spune:
Ma bucur ca sintetzi bine, ii doresc lui Robert insanatoshire grabnica!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
raresionut spune:
Miha' ma bucur ca totul a fost bine....multa sanatate la prichindel....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
spic de grau spune:
Ma bucur mult de tot ca sunteti bine!
Pupici lui Robert! (si tie
).
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10722;47;1;0/c/-0.5/t/-12/k/5275/weight.png