Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Janina sunt super retele. Si Marco s-a saturat de clasicul piure de legume, tre sa le incerc si pe astea.
Ali plimbare placuta, la noi tot ploua.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
canda_h spune:
hei pupici si de la noi
ce mohorat e azi si nu putem iesi afara ... aveam planuri mari ... plimbari cu autobuzul pana la ceva prieteni ...
eu nu prea dau pe aici ca nu ma lasa Filip ... mai citesc cu el in brate, dar nu pot sa scriu de el. Acum doarme si am reusit sa ii fac papica (mamaliga cu ou si branzica) si acum il astept sa se scoale sa pape. Altceva nu prea pot sa fac ca nu am apa ... s-a stricat instalatia si am "stropit" vecinii si acum stam fara apa pana remediem problema.
Janina saru' mana pentru retete ... ii bag si eu o fasolica maine
Giova vezi ca am pus doua poze de la intalneala din centru ...
Lili si Giova sa stiti ca si eu m-am gandit la voi cand am auzit de bombe in Turcia ... totusi cred ca nu o sa se repete asa curand faza in Antalya ... asa ca puteti merge linistite dupa mine. Sa aveti vacanta superba, fara peripetii!
Irina vad ca va intoarceti in Ro ... cred ca e nebunie cu mutarea ...
Moni succes cu italienii ... mafiotii!
Fetele mai inspirati-ma si pe mine cu papica de dupa-masa ca nu prea stiu ce sa ii dau ... i-am tot dat cereale, sau iaurt cu cereale ... mai vreau si alte idei.
va pupacesc
Angi de motanel (5.02.2006)
poze Filip
Giova spune:
Canda gand la gand. Te-am sunat, dar nu ai raspuns.
Maine ma intalnesc cu fetele din Tm, la o pizza. ce zici, vii si tu?
Sunt faine pozele. Ultima e mortala, zici ca Filip se uita la Marco si cum se tine el de picior. Al meu flacau era suparat, doar ce l-am certat, nu?
nunta noastra
Giova spune:
Bagati un ochi aici, dar sa nu va speriati:
www.youtube.com/watch?v=56-Szi5EFus" target="_blank"> duet Ioana si Clau
nunta noastra
Giova spune:
quote:
Originally posted by toanca
Aveti voce....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
poate de urlat, dar nu de cantat.
nunta noastra
pufumic spune:
poate de urlat, dar nu de cantat.
Lasa, mai, Giova, ca se poate si mai rau. Nu l-ai auzit pe barbatu-meu cantand.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
pufumic spune:
chestia cu 'poate de urlat, dar nu de cantat" s-a vrut a fi quote, dar nu prea mi-a iesit
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
canda_h spune:
Gio eram la bucatarie cu papica ca s-a trezit Filip cu o foame de lup ... imi pare rau dar n-am mai ajuns sa raspund. Nu cred ca vin la pizza ca nu am cu cine sa-l las pe Filip ... maine are Codru ceva in program dupa-masa asa ca nu ma pot baza pe el. Daca se schimba planurile te anunt, ca tare as iesi si eu sa imi fac de cap
Sunteti mortali in clip-ul ala ... vad ca Clau nu prea vrea sa iti dea microfonul
pupici
Angi de motanel (5.02.2006)
poze Filip
monica70 spune:
GIOVA super ati cantat,mai ales Clau e simpatic foc
CANDA am vazut pozele,vai ce dulce e Filip! Si ce mare s-a facut! Imi place cum se uita la Marco (cam bosumflat de data asta)
Eu am niste situatii de facut ,ce bine ar fi sa nu vina azi inspectorul ala ca n-am chef de el ,mor de somn.
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm