Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
MONICA da l ca nu i prost sa si dea foc la valiza sa dea afara contabilul sef astea s figuri de macaronar asa ca n ai de ce sa ti faci pb
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
Pai iti dai seama ca face cu nervii,mai ales ca m-am angajat pe 01.05.2005 si pe 02.05.2005 aveam test de sarcina pozitiv (dupa ce 5 ani ciuciu bebe)
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
cosmi1975 spune:
pai MONICA ATUNCI IATLIANUL TI A PURTAT NOROC
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
andiaroro spune:
inainte de ane cara in oras........multumim de urarile de alexandrx.
noi avem sac de domit de vara si de cand dadura frigurile acu bagaram copilul in el sa vedem cum se manifesta............;isi face toate mendrele fix ca inainte . asa ca luati cu incredere ca sturlubalticii se pot destrabala fara pb si in saci. ba sunt chiar mai amuzanti asa pentru privitori. eu zic ca merita ca nu ma asteptam sa stea in el .........avem unu cu maneci si unu fara....
ana si alexandre (17.02.2006)
J G spune:
Mai Moni dar nu l-a reclamat nimeni pe italianul ala de la da pe femei afara fara motiv? Vezi tu cum scapi saptamana viitoare, ca si asa cateva luni nu poate sa te dea afara...
Gagici eu ii dau iaurt cu banana la 6 (de 3 zile nu vrea ...) si ma gandesc sa ii dau cu biscuiti dar deja ii dau prea multe cereale.
Biscuiti - cu eu sunt maniaca sa nu-i dau zahar am gasit niste biscuiti la supermarket, Leibniz, indulciti cu sucroza. Pret 6ron... cam scumpi.Dar ii dau 2/zi asa ca merge.
Ginecolog: nici eu nu am mai fost de la controlul de 6 sapt dar s-a intalnit Tutunaru cu barbati-miu si i-a zis sa ma duc la control. Cristi i-a raspuns: aha, ai vazut-o o data si ai ramas addicted (va imaginati la ce se refera!!) - nu e sanatos.
In rest o zi mai buna ieri, a mancat bine dar azi a luat numai 50 de fructe... sa speram ca piureul de legume il papa mai bine. Oricum e lesinata dupa pilaf doar ca mi-e o lene sa-i fac (ca fierb carnea separat, legumele separat, orezul separat sa nu see constipe... deci frec la vase dupa aceea de mor.)
Am primit de la culinar niste retete pentru bebei, va dau si voua c/p:
Sfatul bucatarului: Preparate pentru bebelusi.
Piure cucurigu
Ingrediente: 100g fasole verde proaspata, 1/3 galbenus de ou fiert tare, 1 lingura iaurt, putin patrunjel, o bucatica de unt de dimensiunile unei alune.
Mod de preparare: Se fierbe fasolea in baie de aburi (20 de minute), apoi se amesteca cu patrunjelul si galbenusul faramitat. Se adauga iaurtul si se mixeaza bine. Mod de servire Se serveste cald,garnisit cu unt.
"Veloute" de primavara Ingrediente: 50g morcovi, 50g fasole verde, 5 frunze de macris, 1 frunza patrunjel, 50g de mazare, un cubulet unt.
Mod de preparare: Se spala legumele. Se curata morcovul si se taie in rondele fine. Se taie frunzele de macris. Se desface fasolea verde taindu-se varfurile pastailor. Se fierbe totul in 1/3l de apa timp de 25 de minute. Se lasa putin la racit, se adauga cubuletul de unt si se mixeaza cu un mixer de bucatarie. Mod de servire: Rece sau caldut, dupa preferinta
Pasta de pui cu cartofi
Ingrediente: 2 pulpe pui dezosate, 2 cartofi de marime mijlocie, 150ml iaurt, verdeata pentru gust.
Mod de preparare: Pulpele se fierb pana cand carnea devine frageda. Separat, se fierb cartofii (curatati si taiati) cu verdeata. Dupa ce au fiert, cartofii se paseaza ca pentru piure, carnea se toaca foarte fin si se amesteca cu iaurtul. Mod de servire: se serveste ca atare sau uns pe paine.
Va pup si revin,
J si Carla (05.02.2006)
szaboali spune:
J G ce retete mamica... am sa ii fac si lui Iarina dupa ce ii fac programul. Mersi ca ne-ai dat si noua retetele.
Moni italianul ala e nebun ori se face sau ...asa e el?
Pe restul gagicilor le pupam si pe bebicii lor
Plecam afaraaaaaa ...ca s-a deschis vremeaaaaaa
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
monica70 spune:
JANINA ce sa reclame ca majoritatea sunt si fara liceu si chiar daca au mai reclamat,inspectorii vin si sunt pe felie cu astia.Si in plus nu prea isi cunosc drepturile.Chestia e ca e plin de locuri de munca in Arad in domeniu,dar mai bine platite si aici vin doar alea mai vai si amar Iar eu imi pot gasi rapid altceva oricand e cazul si mai bine platit:dar aici stau pentru ca nu fac ore supimentare,nu ma stresez etc.Deocamdata asta e obiectivul ca mai am si acasa conta si in plus bebelina
Cat despre retete.. ai facut un pustiu de bine catorva de pe aici mai disperate cu "ce sa le mai dam de papa bebeilor"
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Alexandrelor si Alexandrilor!!!
M-am uitat in calendar, dar nu e cu cruce rosie, asa ca nu ma simt vinovata ca am bagat la spalat. Cu atatea sarbatori nu mai poti face nimic in casa.
Doamne mult ati mai scris, aseara nu am mai intrat caci au venit prietenii din Alba, care plecau spre Spasnia. ne-au cerut sa le fim nasi, asa ca la anul nasim, peste inca un an iar nasim...si cine stie inca cati. Asta e. Sanatosi sa fim si sa putem sa ne facm datoria asa cum trebuie.
Lili mergem la risc cu Antalya. Oricum, mi-a zis de la ag. ca ne schimba destinatia daca vrem, numai sa gasim locuri in alta parte. dar ca in cluburi nu este risc. Problema e ca vroiam sa ma plimb si prin Antalya. Asta e acum.
Irina ma bucur pt. voi ca veniti in Ro, mai ales ca tu chiar iti doreai. Sper sa-ti gasesti si tu de lucru, in domeniu si va fi super.
Moni ma bucur ca papa Diana iar tzitzi. Cat despre italieni, no comment.
Vad ca se discuta despre sacii de dormit. eu am si l-am pus pe Marco si iarna asta si e super ok in el. Bine ca la noi unde stam era destul de racoare noaptea, mergea centrala non-stop, caci era camera pe colt. Poate in ap. nostru, e izolatia mai buna si nu va fi nevoie. Oricum il am si e bun la casa omului.
Vizita la ginecolog: oroare de capra am si eu, ce bine ca doatr in timpul sarcinii o singura data m-am urcat pe ea. mergeam cu drag la controale. acum.....o tot lungesc, dar e musai. Trecem noi si peste astea.
restul fetelor. pe mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
J G spune:
Fetelor stati linistite, normal ca le postez ca e disperare mare si la mine cu ce sa-i mai dau, mai ales ca s-a plictisit de clasicul piure de legume.
Moni de fapt da, cunosc si eu bine sistemul.
J si Carla (05.02.2006)
Giova spune:
Bai tocmai am primit duetul meu si a lui Clau de la nunta, pe melodia lui Marginean. E pisul lumii, rad de ma kk pe mine. Pacat ca e mare si nu-l pot incarca in drops. dar gasesc eu o solutie.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra