Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 29
bumbita spune:
irina, si eu la fel...ii dau cand carnita, cand ou, cand spanac....toate contin fier...nu i-am dat fier hausmann sau ma rog cum s-o scrie, asa cum mi-a recomandat dr.
in schimb, la ai vostri s-au inchis fontanelele...stiu ca pana la un an tre sa se inchida, dar cica la noi " este larga"....ii dau in fiecare seara 4 picaturi de vigantol dar....
spuneti-mi si mie unde sa citesc ce inseamna o steluta....cum sa fac sa-mi apara si mie Pm si toate chestiile astea tehnice....

bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
bumbita spune:
irina, si eu la fel...ii dau cand carnita, cand ou, cand spanac....toate contin fier...nu i-am dat fier hausmann sau ma rog cum s-o scrie, asa cum mi-a recomandat dr.
in schimb, la ai vostri s-au inchis fontanelele...stiu ca pana la un an tre sa se inchida, dar cica la noi " este larga"....ii dau in fiecare seara 4 picaturi de vigantol dar....
spuneti-mi si mie unde sa citesc ce inseamna o steluta....cum sa fac sa-mi apara si mie Pm si toate chestiile astea tehnice....

poze sebastian
acum vor sa si innot?!
bumbita spune:
scuze...
anasebe,nu nu am yahoo...pentru ca la serviciu aveam un mail care mi-l facuse cel de la It si nu era in yahoo, acasa am decat laptop-ul sotului, care il doar seara, si ziua intru de la o prietena sau, ca acum, de la mama de la serviciu....sper sa -mi pot lua si eu in curand un calculator....depinde de prioritati....
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
irinatunza spune:
Bumbita, referitor la fontanela : eu ii dau numai 1 pic de vigantol pe zi pentru ca Sabina are fontanela f. f mica de cind s-a nascut. Era cit puneai degetul , iar acuma e aproape inchisa. Si nici calciu nu-i dau. Fier Haussmann ii dau de la 2 luni cite 4 pic pe zi, iar de la 6 luni mi-a zis sa-i cresc doza la 6 pe zi. Sunt un picut cam nedumerita pt. ca nu m-a pus sa-i fac o hemoglobina macar ca sa vedem daca are sau nu anemie. Dar am de gind, cum il prind intr-o dimineata pe sot ca are timp, sa fug sa-i fac la un laborator ca sa fiu convinsa ca nu ii dau degeaba.
AnaS,
asa o sa fac si eu cu carnita . Galbenus mi-a zis asistenta ca din momentul in care face 6500 g sa ii dau. Inca nu stiu daca are atita , oricum abia am inceput cu carnita si probabil ca pe la 6 luni jumate o sa incep si cu galbenus.
Ali, ii fac si eu miine pilaf din ala ca vad ca mofturica ta a papat.
A papat Iarina Milli, a papat si Sabina. A papat Iarina pilaf, poate papa si Sabina. O fi ceva comunicare la distanta intre ele ?
Vorbeste cu Iarina sa-i trimita semnale mai intense ![]()
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
La Iasi e asa urita vreme!!! Bate vintul tare asa ca azi n-o sa iesim afara. ma duc sa ma bag in patut linga printesica mea.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
cosmi1975 spune:
dalutare fetele si 

sarbatoritilor eu acu, am ajuns acsa copii au fost cuminti cu mama care a si calcat si a facut si de mancare ptr noi .......... ce bine SUNT O FERICITA

IRINA nici stef nu are nici un dinte si noi ziceam ca i da de acum o luna dar...........
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
cosmi1975 spune:
szaboali mai zii si tu te rog ca dau o
cum ai facut pilaful

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
szaboali spune:
Cosmi pilaful eu l-am facut simplu si nu le-am fiert toate separat ca sincer nu am prea avut timp asa ca am facut asa:am pus orezul, morcovul(razalit),o jumate de ardeu la fiert si le-am lasat sa fiarba bine bine, separat am facut o tocanita ca si pentru noi din pulpe de pui si ceapa si foarte foarte putina sare care defapt nici nu s-a simtit la sfarsit,ca bebelina mea inca papa fara sare(deocamdata).Dupa ce au fost gata le-am bagat la blender si le-am mixat dupa care am adaugat putin sos de la tocanita ca sa nu fie chiar asa de sec orezul cu toate alea alea. Iarina mi-a papat cam 300 gr. si am ramas socata
ea care imi facea fite la papa.
Sa aveti pofta mare.
Irinatunza nici noi nu avem inca dintisori si tot ca si voi roadem tot indiferent din ce material ar fi(plastic,material,cauciuc astea fiind jucarii), ma bucur ca a papat Sabinuta iaurt si sper sa pape si orez maine.
Iarina a papat azi supica de cartofi cam 200 gr. gatita ca si pentru noi si i-a placut dar nu asa de mul ca si orezul.
la bebici si mamici.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Irinatunza apropo de iaurtel eu azi i-am pus biscuiti in el si i-a placut, poate o sa ii placa si Sbinei si oricum e mai consistent decat gol.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
vai fetelor, am avut o zi de kk-at...scuze dar asa a fost, am umblat 2 ore ca sa-mi tivesc o esarfa pt costumul de baie, pe cosmeticiana mea nu am gasit-o asa ca mi-am vopsit sprancenele acasa...din seria nu incercati asa ceva acasa, a iesit bine pana la urma.Am tot uitat ce trebuie sa iau asa ca m-am tot intors din drum...sunt terminata.Asa e daca le lasi pe toate pe ultima suta de metri dar eu cu bebe n-am avut timp de altele da nu pot sa explic nimanui de ce sunt asa de intarziata cu toate. Acum ma apuc de facut bagaje, ami trebuie sa ma si eplez..groaznic. Cred ca o sa dorm pe autocar tot drumul, hainele nu mi s-au uscat toate nici mie, Giova lasa ca tie sigur ti se usuca
. Iti doresc distractie placuta, sa ne spuneti si noua cum a fost sa mergem la anul cu bebe.
Ursulino, eu am luat huggies cu 1 mil 3 pachete de 66 buc, faina oferta.
Irina, mie mi-az is doctorita sa-i dau carnita de 4 ori pe saptamana, cam 2 lingurite la o masa, dar asta era acum o luna, poate intre timp mai trebuia crescuta doza..nu stiu ca Alain nu cred ca mi-a mancat o lingurita de cand s-a nascut
pupici si pofta buna.
Fug ca sunt cu vopseaua de par pe cap.....
poze