Bebelusi de ianuarie - februarie (87)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Nu exista reguli la dinti. poate sa dureze un pic, sau poate chiar sa nu doara sau poate sa dureze mult si bine pana iese coltisorul. Asa ca pupici lui Sebi sa-i iasa cat mai repede.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

de iesit a iesit, se vede coltisorul, dar tot il doare....isi pune manuta lagurita si plange....parca ar vrea sa-mi ica ..." uite aici ma doare, maaaaami!"

acum nu stiu ce l-o mai durea....? i-o d altul sau tot asta este?

nu mi-ai raspuns la intrebarea de aseara cu intalnirea de saptamana viitoare....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

acum vor sa si innot?!

Mergi la inceput

Pai sigur vine si al doilea, ca deobicei vin cate doi. Sigur ca ne vedem. Numai sa tina vremea cu noi (desi ne putem vedea la un mall sa mergem la Z) si sa-i treaca lui fii-miu raceala.
Chiar asa nici nu v-am spus. A racit fii-miu.

Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bumbita tu nu ai adresa de yahoo?

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita pe micut sa-i treaca cat mai repede durerile.Sunt crunte, dar asta e, trebuie sa treaca si prin asta.

Marco mananca mancarea doar daca simte ca e dulce. asa ca ii bag ba cereale ba lapte praf.
Este obsedat de pamantul de la flori.Rad de una singura cand il vad ce face.

Mergem sa ne imbracam si sa iesim afara cat este soare.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am primit si eu o stelutza!!!
Bumbita, pupici lui Sebi sa-i treaca. La Sabina mea inca nu sunt semne de dinti cica zice pediatra, insa ea toata ziua roade la cite ceva. Vad ca mai toti de pe-aici au cite un dintuc macar. Sabi e codasa la capitolul asta.
Mititelul de el, sa puna minuta la falcuta unde il doare. Imi si imaginez cit de dulce e si cit de mila ti-e de el.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

O intrebare fetelor ? Cita carne pot sa-i dau sabinei pe zi ? Ca are deja vreo saptamina de cind papa carnita. Tot asa cite 3-4 lingurite pe zi ?
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Irina Felicitari pt. steluta! Lasa ca o sa aiab si Sabina dintisori, nu-i bai.

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

irina Mie pediatra mi-a zis la 6 luni sa-i dau de 4 ori pe sapt carne. Ii dai cata vrea sau vrei. De la 7 luni ii dai zilnic carne sau ou.

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebe, sa stii ca oi avea dreptate...or fi doi....si mie mi-ar placea...eu am fost in mall plaza, dar nu l-am vazut...pe Z, dar adevarul este ca nu am fost chiar peste tot....

in schimb, cand am venit de la mare am trecut pe la carrefour....noi nu avem decat metro , selgros....si pot sa spun ca am fost foarte incantata de hainute si de jucarii...i-am luat si eu cate ceva, dar este super sa ai un asa magazin dotat .

si sebi este racit...inca ii curge nasucul - ii dau cu spay pivalone si tuseste .dar nu are febra....cred ca racit de la AC la intoarcere de la mare.

irina, asa este mi se rupe inima de el cand il vad cum sufera...eu acum sunt la mama la serviciu,,,,siu tocmai am auzit o colega de-a ei ca fetitei ei i-au dat dintii la un an si a avut eruptie...i-au dat 14 de-odata....cica a fost un cosmar....dar stai linistita, daca isi duce toatre jucariile in gurita...este pe-aproape, trebuie sa inceapa si ea....si oricum este mult mai micuta ca sebi.

la noi in craiova, este vremea super...fata de zilele trecute...asa ca ma plecat in plimari....i-am luat un borcanas nestlede curcan, orez si dovlecei si astept sa se trezeasca, dupa care ne ducem prin oras....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

acum vor sa si innot?!

Mergi la inceput