Bebelusi de ianuarie - februarie (87)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebemultumesc mult.
s-ar putea sa vin si eu la inceputul lunii in bucuresti cu sotul meu...depinde de vreme si daca sta mai mult timp...voi unde va intalniti de obicei? sau unde va plimbati cu copiii? mi-ar placea foarte mult sa va intalnesc si eu.ce zici?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

acum vor sa si innot?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor eu ma duc la culcare...mi-e un somn de mor.
anasebe, mai vorbim despre acest subiect cand stiu sigur data. va . noapte buna.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

acum vor sa si innot?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata, eu m-am trezit de la ora 7,30 din obisnuinta.Citesc ce mai am de recuperat si revin.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI DIANA, ANASTASIA SI DARIUCAAAAAAAAAAAAA!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gata, acum am terminat si eu lectura, sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa zic, neuronule meu e super obosit si mai e si blond pe deasupra.In primul rand urez si eu La multi ani si multa sanatate si sa creasca mari sarbatoritilor de astazi:Dienutza, Anastasia a lui Ralu, Maia si nora mea draga Dariuta.
Bumbita, ai fost o simpatica, eu ma stresez sa mai dau ceva jos, acum in ceasul al 13-lea.Am reusit sa dau jos aproape 3 kg...
Nicole, cuscra, ma bucur sa aud ca Daria mai papa cate ceva.Nu te mai supara pentru cazatura, bine ca n-a fos nimic grav, de astea se mai intampla.
Janina, super retele, voi incerca si eu cand ma intarc.
Mirela, nu stiu ce sa-ti zic, eu nu l-as putea duce pe Alain asa drum lung.Noi mergem fara el in concediu, mie mi-e groaza 2 ore cat fac pana la ai mei, nu doarme pe masina mai mult de o ora si nu mai vrea sa stea in scoica, ii trebuie sa faca ture prin masina, sa se catere peste tot.Cred ca daca am merge cu autocarul ne-ar da jos pe toti trei ...Dani e cumintel pe masina?
Moni, eu ma las albastrica deocamdata, cu titulatura stau prost ca n-am fost in stare sa-mi gasesc una, poate cand ma intorc din concediu sunt mai inspirata. iti tinem pumnii cu lipsitul de la serviciu si cu controlul, sa scapati cu bine.
Anasebe, pupicei lui Tibisor.Chiar radeam si noi cand am calculat cat costa gradinita, am concluzionat ca e mai scumpa decat facultatea ...e putin ciudat totusiIn Cluj sunt si gradinite cu 400 euro/luna.Poate daca castig la loto pana atunci....
Ursulino, pupicei Raisei. Eu iti recomand scutecele huggies ca au elastic pe toata partea din spate, doar ca nr 4 mi se par cam micute, eu voi trece la nr 5.
Giova, mersi de urari.Voi cand plecati?
Bee, drum bun va doresc si o vacanta de vis, abia astept sa vad poze...
Ali, Liliana, Cosmi, Anasol si tuturor fetelor, pupicei.
Eu o sa mai bag nasucul astazi pe aici, cand fac bagajele.Alain e bine, e vesel si mananca bine, ma bucur ca e asa ca daca nu imi statea vacanta in gat.Chiar ma gandeam ca daca plange sau ceva, caut urgent bilete de avion si il luam cu noi, se pare ca el vrea la bunici.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Mersi de urari! (deja avem 8 luni??? )
Le zic si eu LA MULTI ANI ANASTASIEI SI DARIEI!
SILVI drum bun iti zic si distractie placuta,dar sper sa mai apucam sa vorbim, azi.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

da Moni, ai fetita de 8 luni, iti vine sa crezi cum trece timpul?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI
Diana , Anastasia Ioana , Maia , Daria Sofia , sa cresteti mari si sanatoase pepuselelor si sa aduceti parintilor numai bucurii
.
Silvi drum bun si distractie placuta.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Diana, Anastasia Ioana, Maia, Daria Sofia

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Diana, Anastasia, Maia si Daria!!!
Moammaaaaaaaaaa cum au trecut 8 luni. azi maine fac un an bebeii nostri. Doamne ce mai trece timpul. Acum vedem cum imbatranim.

Silvi noi plecam luni la pranz. Spor la facut bagaje si nu te mai necaji caci lui Alain ii merge bine. Cred ca le place mai mult cu bunicii decat cu parintii. Poate ei nu sunt asa de stresati ca noi si au mai multa rabdare cu ei.

S-a facut vreme frumoasa si aici, sper sa se usuce si hainele noastre, ca m-am saturat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput