Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
BEE vezic a te sun maine,azi eram cu tichetele pe cap.Si eu ma gandeam la tine ,ca la ce frig e in arad,cum o fi prin Suedia sau pe ce coclauri mergeti 

SI pe Denisa sper sa n-o fi luat-o uraganul ala (la 48 de kg
e chiar jale)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Bee sa aveti drum bun si o vacanta de vis...
Anei sa treaca durerea din cauza dintisorilor.
la toti bebeii si mamicile.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
bumbita spune:
hei, fetele, din bucuresti! ati vazut colectia de hainute pentru copii a andreei esca? am inteles ca are si un magazin....ati fost? cum sunt hainutele? si preturile? tre' sa ne reinnoim garderoba de toamna-iarna...
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
anasebe spune:
Andree esca nu are magazin, dar are barba-su.
Magazinele se numesc Z, iar ea a lansat o colectie de bodyuri simple, albe cu diferite inscrisuri(sunt printesa, nascut in 2006 etc). Parere personala: bodyurile sunt foarte prost croite. Dar restul hainutelor aduse de ei sunt superfaine, preturi maricele. io's fan Z.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
bumbita spune:
Bee sa aveti o vacanta super...si anei sa-i treaca durerile de la dintisori...intelegem cum este...si noi suntem tot la dureri...sa faceti multe multe poze si sa ni le aratati noua cand veniti...
monica 

pentru diana, sa fie sanatoasa, cumnite sa va aduca multe multe bucurii si la fel de zglobie ca si pana acum!!!!
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
bumbita spune:
a-ha, inteleg..am primit si noi un tricou cu"vreau la mare" si asa este ai dreptate este cam micut si foarte stramt desi pe el scrie 74 cm, dar a mai primit unul super fain...
anasebe, si stii cumva vreun site al acestor magazine Z ?
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
anasebe spune:
Idiotii nu au site!
Stupid, nu?
Moni mie nu-mi merge yahoo-ul, asta a fost buba si este in continuare.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
bumbita spune:
si unde este acest magazin Z in bucuresti? multumesc mult.
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
anasebe spune:
sunt mai multe. e unul in carrefour orhideea, vcate unul la malluri (plaza si ala din vitan), unul la mag Unirea la et 3. Hmmmm, io doar p-astea le stiu, or mai fi si altele. A, mai e unul pe calea victoriei, dar nu stiu la ce nr, si calea victoriei e lunga.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
tiberica fara frica
Giova spune:
Am aparut si eu in peisaj.
Am fost la intalnire cu timisorencele, iar Clau a primit diploma de cea mai buna bona
.
Bee concediu placut. Pe cand va intoarceti veti gasi o alta Ana.
Silvi te inteleg, dar concentreaza-te asupra calatoriei. Daca nu mai intri va doresc concediu placut si relaxant.
Mirela felicitari pt. cei 3 ani de cand sunteti casatoriti.Se mai intampla si sa uitam, asta e.avem soti intelegatori.
Anasebe sunt perfect de acord cu tine cu body-urile de la Z, si preturile.
Pro gradinita sunt si eu, pacat ca nu-l ia de la 1 an.
Va
pe toate. pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra