Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, eu ti-as spune ca mai degraba te increzi in Dumnezeu, pentru care nimic nu e imposibil, stii asta nu?

Tot nu mi-ai raspuns ( sau nu am vazut eu) la intrebarea legata de vaccinul de 1,5 ani.

Legat de Priorix, eu vreau sa il repet la 3-4 ani, asa cum va face si Tomasa, dar de fapt nu il repet ci ii fac rapel.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, dar cum faci aceste tablouri? lipesti tot felul de frunze de diverse culori? tareeee!!! felicitari!

Adita , inca o data felicitari cum te descurci tu cu 3 si unul in burtica! frumushei toti si cand ma uit la ei cum fac toti de toate imi imaginez ca cel mic se ia clar dupa cei mari si asa el invata mult mai rpd diverse lucruri cred. f frumos, din ac pct de vdr e mai usor pt cei mai mici.

Anda, vreme anglo-saxona vad pe acolo . semeni ff mult cu tatal tau vad; si chiar, ma mir si eu ca traiesti aici desi parintii tai sunt acolo, dar mai stiu cazuri... ma bucur pt vacanta voastra!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc pt feedback, fetele.
Sunt linistita caci cineva sus ma iubeste.

Crinuta, de vaccin nu stiu sa spun mai multe decat deja am scris. Pediatra ne-a chemat la vaccin, mi-a spus ca e obligatoriu si deci il vom face. Ce nu stiu sigur este numele vaccinului, desi eu parca ROR am inteles ca-i spune. Amanunte o sa aflu cand ma duc cu Matei la intepat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, multumesc. E o intreaga filozofie cu tablourile din florile presate, dar daca te prinde microbul afli incet-incet secretele. Amanunte gasesti in topicul deschis special, vezi linkul de mai jos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Shobo, ca soacra-ta?? Ma ia cu fiori!

Mi-a prins bine vacanta la mare, am venit cu forte proaspete!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ce sa zic... m-am amagit foarte mult timp ca am aici un sistem si ca functioneaza si ca imi place ce fac si ca uite cate am realizat... dar adevarul e ca tot ce am construit am construit pe nisip si nu-s sanse sa gasim un teren solid. Noi stam cu chirie, nu avem bani de avans pt credit ipotecar si practic muncim ca sa achitam facturile si bona si cam atat. Uneori mi se pare absurd ce traiesc in tara mea, absurd si penibil, eu care am o slujba bine platita si doar un copil. Mi-e greu sa pricep cum se descurca familiile mai numeroase si mai putin bine platite... Am crezut ca e vina mea ca nu stiu sa administrez banii cum trebuie, dar stand si socotind cu creionul in mana am ajuns la concluzia ca la cheltuielile pe care le avem nu putem trai mai bine aici, decat daca vom castiga la lotto sau mi-as gasi o slujba platita cu 1500 de euro minim, ca sa imi mai ramana si mie un ban de pus deoparte sau pentru vreun moft, sau o rata la o masina - ceea ce e putin probabil. Vom vedea ce va fi, pana una alta mai trebuie sa treaca niste timp.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Anda, ai dreptate, te inteleg! Noi am avut mare noroc cu parintii sotului care ne-au ajutat, la inceput cu avansul pt. un apartament cu doua camere, restul am facut credit ipotecar. Altfel...e f. greu de unul singur, nu ai de unde, decat daca ai min. 1500 euro pe luna, cum zici tu. Intre timp lucrurile s-au schimbat pt. noi, in bine. Eu iti doresc mult noroc si poate va fi mai bine pt. voi acolo, mai ales ca ii vei avea aproape pe parintii tai, care va vor mai ajuta.
Cat despre cheltuielile din Ro...marea majoritate a banilor se duc pe mancare si asta nu e normal, in conditiile in care nu mananci la restaurant si nu iti permiti icre negre. E tare aiurea!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anda sper sa ne mai vedem pana pleci..

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, lasa ca e de bine ce zice Shobo
si mie imi place sa fac multe, din pacate nu prea am unde sa le tin, balconul meu este mult prea insorit si neinchis.
Dar maine am si eu program de copt ardei capia si vinete, astea nu imi lipsesc din congelator iarna.
am vrut si astazi, dar cind m-am pregatit sa merg la piata dimineata a inceput ploaia si m-am apucat de curatenie, sa nu ma plictisesc cumva.

Shobo, ce bine de tine ca intri in concediu!! o sa fie super!!

Eu am facut ieri ROR care este obligatoriu, daca despre asta vorbiti (Trimovax).

In rest, nu am citit decit pe fuga, asa ca nu raspund decit pe ici-colo, am apucat sa vad citeva poze Witchie (foarte frumoase), BUbu la mare, si cam atit, din lipsa de timp.

Liviana, nu te mai lua dupa ghicitori, ai credinta ca totul va fi bine. Din cite stiu eu, credinta si ghicitul nu merg mina in mina.
si mai stii ca eu te-am visat facind inca un baiat, nu??

Amaya, ma bucur mult ca iti prieste sarcina si kg. Iti doresc sa fie asa pina la sfirsit -asa am fost eu cu Rebe si m-am simiti minunat din acest pdv (greturile le-am si uitat).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, eu de mult nu mai cred in sistem, asa ca te sustin.
Ce zice sotul tau de asta? Sper ca e de acord.

Bubu, Shobo intotdeauna si-a laudat soacra, asa ca trebuie sa o iei ca pe un compliment. Exista si soacre bune. Si a mea a fost la fel, dar a murit din pacate.

Liviana, tot nu sunt lamurita. Tu nu i-ai facut ROR lui Matei la 1 an?
ROR se face la 1 an nu la 1,5 ani. I-ai facut doar antirujeolic, sau cum?

Fetelor, exista in Ro vreun vaccin obligatoriu la 1,5 ani ca eu nu stiu nimic despre asta.
Stati ca ma uit in carnetul de vaccinuri, ca l-am adus cu mine in caz ca il cere medicul lui pediatru de aici.

Azi a facut Rayan doua gesturi care m-au emotionat.
Primul, eram in bucatarie si vazandu-l mi se pare ca mesteca ceva, si cum el de regula baga hartie in gura, i-am intins mana sa mi-o puna in palma, la care el isi apropie caputul de palma mea si imi pupa palma.....( nu avea nimic in gurita)

A doua faza, ma pregateam sa pun masa, si am luat plasticul pe post de fata de masa ( aici sunt de unica folosinta) si merg in sufragerie, unde mancam noi.
Acolo pe masuta erau laptopul si telefonul fix, la care Rayan ia telefonul si il pune pe canapea, in ideea de a elibera masa.
Am ramas mai mult decat placut surprinsa ca e atat de atent.
Puiutul meu drag

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput