Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
quote:Eu am gresit cand te-am trecut prima data in lista ... am modificat.
Originally posted by yrrol_13
Multumesc Elyanne ptr ca mi-ai atras atentia. Asa am vazut ca e gresita DPN. Daca ma ajuta cineva fac eu modificarea.. si ca sa dau si eu info complete (deja incep sa ma simt mai sigura, astea sunt datele mele. Nume Alina, DN 14.05.1975, UM 23.06.2006, DPN 30.03.2007.
Vroiam sa-ti trimit parola pe PM, de la userul comun, mami_2007 (numai daca te loggezi cu userul comun poti edita lista), insa n-ai activat PM-ul inca. Trebuie sa ai un nr. de mesaje (nu stiu cate) pana cand un moderator activeaza PM-ul.
S-a mai nascut o stea
roxanici spune:
Ptr activat PM (mesaje private):
- log in pe site
- mergi insectiunea Mesaje private (din menu-ul din stanga)
- click pe iconita de Options
- bifezi Activeaza mesaje private
- trimiti modificarile si gata
Initial nu este bifat si de aceea nimeni nu primeste PM decat daca le activeaza.
Cred ca nu are legatura cu numarul de mesaje postate. Sper...
roxana & the baby
madalina78 spune:
Va multumesc pt incurajari fetelor, nici nu stiti cat m-ati ajutat!
Sunt epuizata dupa ziua de ieri...
Oricum parca ma doare burta putin in partea stanga jos. Incerc sa stau cat mai linistita ca m-au apucat de ieri niste greturi de nota 10!
Va pup.
carmen94 spune:
sa salut si eu.tot puturoasa si somnoroasa!!!!cu greturile ce sa va zic?!?!?!am avut vreo 3 zile cand nu am avut greturi si atunci eram tare crizata si agitata ca de ce nu mai am greturi,daca e de rau?ca de ce?ca pai cum?!?!cine sa ma mai inteleaba?!?!?cand am greturi.......ca sa nu le mai am,cand nu le mai am ca de ce nu le mai am.....
despre nervi....din ori ce!!!! ba ca e prea cald,ba ca-i prea frig....sa nu va mai zic ca intr-o seara sotul meu cel scump s-a ocupat el de pregatit cina si cand m-a chemat la masa.............crize pe capul meu si plansete ca el si-a pus mai mult in farfurie si mie mai putin,ca ce..ii e frica ca ma fac cat casa..blablabla-uri.saracul nu stia cum sa ma impace,dar eu nu si nu!!!!!
am impresia ca ma evita,ca nu vrea sa mai vb cu mine si la nervi ma gandesc ca daca are vreo pipita?!?!?! dar dupa ce ma calmez....rad de una singura de ce-mi poate debita creierasul!!!!
Mihaelaaa..........................si eu as avea nevoie de o reteta sa scap de lenea asta!!!! sa nu-ti mai spun ca de vreo 2 saptamani nu tu manechiura,nu tu pedichiura...vb unei gravidute din club,,umblu ca un zombi,,cu tigarile cum mai stai?!?!?eu am fumat la greu inainte de sarcina.acum nu mai pot,dar tot imi vine sa mai aprind cate una.numai ca umblu cu tigarea neaprinsa pana ma plictisesc si apoi i-o dau sotului s-o fumeze el.
ieri m-am pus si eu sa ma peszez si plangeam cu penseta in mana de lene.m-am pensat la un ochi,ca ma plesnii somnul intre timpazi poate resusec sa termin pensatul.
eu pe 15 septembrie am primul eco.pana atunci vb de zor cu bebele ....
va pupic pe toate!!!!!
cu toate greturile,toate toanele si nervii traiesc cea mai frumoasa perioada de pana acum.
Carmen
paxela spune:
buna burtici, ce activitate pe aici
vad ca va plangeti de greturi , eu spre norocul meu am scapat si runda asta( nici la prima sarcina nu am avut) , cat despre lene...... exista cat cuprinde si un pic peste
saptamana viitoare merg si eu la echo, si control, as fi vrut luni dar din motive financiare va fi probabil marti, si nu mai am rabdare de loc parca ar mai fi o luna asa sunt
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mada_rozz spune:
Carmen,ai fost super dragutza cand ai povestit...radeam singura prin casa...la faza cu pensatul m-am recunoscut si eu.Exact asa am patit si eu.Acum trebuie sa ma pensez iar dar am o lene...de ma doare...
Pupici,
Mada13+
gaia.nevia spune:
Salut... cred ca sunt si eu o viitoare mamica de aprilie 2007.... ma primiti la club la voi?
pupaturi
oanapopa spune:
Draga magdalena ,parerea mea este ca trebuie sa ii anunti e dreptul tau si chiar daca spui ca ei se comporta ca niste ....nu am cuvinte nu ii baga in seama sti tu proverbul cainii latra lupul merge ..zi ca ei si fa ca tine
cu calm ,incet nu te speria ca te dau afara ca nu au cum
si nu te supra solocita sa faci fata la ce iti cer ei
tine-i in medicale tot iei 75%sa zicem decat sa te nenorocesti tu
gandeste ca ai un bb in burtica ta si acesta este cel mai important lucru si mergi pana in panzele albe pt tine si bb-ul tau
mai vb tinem legatura te sarut11+ si mama lui vladut
paxela spune:
gaia.nevia bine ai venit si sarcina usoara
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
elyanne spune:
Carmen
Si pe mine cand ma apuca ... uneori ma si mir ca nu fuge in lume al meu sot ... Am si eu momentele mele de-mi sta mintea-n loc... Dupa ce ma calmez imi dau seama ce am facut si cum de ma suporta ...
Momentele cele mai "adevarate" le-am avut dupa ce am nascut... cand apare depresia postnatala (nu credeam vreodata ca o sa am parte de asa ceva... mi se parea o exagerare... ca cele care trec prin asa ceva nu-s normale)... Nici mine nu imi venea sa cred ca de unde le scot... asa din senin...
Daca hormonii astia isi fac de cap...
Paxela mai e un pic pana marti.
Gaia.nevia bine ai venit Sarcina usoara! Sa ne dai datele pt. lista.
Barbatu' e plecat din Bucuresti... iar... Sper sa termine cu delegatiile... sa mai stea si pe acasa... Ar trebui sa nu mai plece atat de des. Cel putin din ianuarie nu ii mai dau voie
Azi am liber de la cupil. E in grija socarei... mai pe seara o sa ies si eu afara cu ea... ca sa ies din casa pe ziua de azi, ca innebunesc doar in casa...
Asa ca azi o sa mai lucrez ceva si o sa mai bantui pe net...
S-a mai nascut o stea