menstrual cup in loc de tampoane
Raspunsuri - Pagina 9
miki-miki spune:
Am gasit un filmulet cum se utilizeaza cupa menstruala si tot aici spune ce dimensiuni are cupa A si ce dim are cupa B.
http://www.cupa-menstruala.ro/detalii.htm
Carolina vezi ca arata cum se scoate cupa. Pe un alt site scria ca se pliaza putin inainte de a o scoate. Poate spune si aici in filmultez, eu nu am boxe la calc asta si nu am putut auzi ce spune.
emma2006 spune:
Porumbita, am cumparat-o de acolo de pe site, vezi ca scrie sus "comanda online". Banuiesc ca nu conteaza ca esti in Bucuresti sau in tara, cupa vine prin posta.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by emma2006
Porumbita, am cumparat-o de acolo de pe site, vezi ca scrie sus "comanda online". Banuiesc ca nu conteaza ca esti in Bucuresti sau in tara, cupa vine prin posta.
merci
cred ca imi fac curaj si cumpar si eu
emma2006 spune:
Si la mine a fost prima data cind am cumparat ceva pe internet. In final nu e mare lucru, chiar am descoperit ca-mi place 
ilinca79 spune:
Mi se pare si mie foarte utila cupa asta, si cred ca imi voi comanda...ce mi s-a parut amuzant insa este ca am citit intr-o revista ca datorita ei se poate face si sex in timpul menstruatiei 
Ilinca
emma2006 spune:
quote:
Originally posted by ilinca79
Mi se pare si mie foarte utila cupa asta, si cred ca imi voi comanda...ce mi s-a parut amuzant insa este ca am citit intr-o revista ca datorita ei se poate face si sex in timpul menstruatiei
Mai, nu prea ai cum, in instructiunile mele scrie ca trebuie scoasa inainte.
Marilena12 spune:
Sincer, prima data cand am citit despre mooncup, m-am oripilat. Si acum mi se pare destul de greu de introdus, mai ales destul de greu de suportat inauntru, eu am dificultati si la tampoane, desi introduse suficient de adanc, nu ar trebui simtite inauntru.
Insa, stand si vizionand filmuletul, cred acum ca este mai igienica decat tampoanele interne, nemaiexistand riscul de iritatii de col, alergii, soc toxic. Bumbacul imbibat este responsabil de multe dintre cervicitele femeilor consumatoare de ob-uri.
Pe de alta parte, mie nu-mi plac deloc absorbantele, desi sunt cele mai sanatoase. Poate ca acest produs nou, ar fi o alternativa mai buna la tampax-uri (mie imi plac mai mult, sunt mai igienice avand aplicator). Poate o sa comand si eu, daca nu-mi place, am mai aruncat bani ...asta este.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
emma2006 spune:
I-am povestit si sotului meu despre ceea ce s-a spus aici, sex in timpul menstruatiei cu cupa introdusa inauntru, s-a speriat si el si a zis sa va anunt pe toate ca e o prostie, nu incercati asa ceva. Tubul ala poate cauza "neplaceri" partenerului si nu numai atit.
Nu stiu in ce revista a aparut dar e o aberatie, in instructiunile mele scrie clar ca trebuie scoasa, daca vreti sa incercati asta.
DanaR spune:
Mie nu imi surede deloc ideea sa ma umplu de sange deloc. Tocmai de asta imi convin vechile variante ca am contact cu sangele cat mai putin. Nu sunt stupida cred ca as incerca sa vad cum este dar... asa cum spunea cineva numai daca stai acasa si noaptea ce faci? Oricum e ciudat.
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165