menstrual cup in loc de tampoane
Raspunsuri - Pagina 3
gabi_j spune:
numeioana, daca ai un card care functioneaza si in afara tarii, si mai ai pe el si echivalentul a 19 Stg, poti sa il cumperi direct de pe net.
Cum am vazut in poza, si am citit, are o chestie cu care poti sa il tragi afara. Eu o sa imi comand in curand.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
numeioana spune:
Pai tocmai ca nu am un astfel de card, ca altfel il comandam.
Flaflo, cum a scapat sora ta de sindrom?? Am vazut odata la Discovery trei fete care au ajuns la spital in stare grava iar medicii nu stiau ce au. Pana la urma le-au descoperit SST...pentru ca toate avusesera ciclu in ultima saptamana, toate folosisera tampoane si aveau aceleasi manifestari. S-au vindecat, slava Domnului!
Cum te impaci cu cup-ul, cum il speli, il simti, cam cat de des il golesti? Ar fi interesant de stiut amanuntele astea..
Ioana
Flaflo spune:
Numeioana, sora mea a scapat de sindrom dupa ce nu a mai folosit ob-uri. Intr-adevar, asa cum spunea cineva mai sus, SST este foarte rar, dar totusi exista, iar faptul ca mi-a afectat un membru al familiei m-a facut sa ma gindesc mult mai bine ce produse folosesc la ciclu. Asa cum am spus mai sus, nu m-as mai intoarce la ob-uri pentru ca ma simt excelent cu Divacup. Dupa ce o introduc nu o simt deloc, la inceput (la primul ciclu cind am folosit-o) am simtit o senzatie de vid, deloc neplacuta, dar inexistenta la folosirea ob-urilor. O golesc cam la 3-4 ore (am ciclu foarte abundent) si nu mi s-a intimplat inca sa dea pe afara. Mai mult ma murdaream cind imi scoteam ob-ul. Are o codita care iese putin in afara, nu trebuie sa "cotrobai" dupa ea... O spal la chiuveta cu putin sapun lichid si o introduc inapoi. Acum daca nu ai chiuvata linga toaleta procedura mi se pare cam greu de realizat. Dupa ciclu o sterilizez la rece cu pastile de la farmacie......nici vorba de fierbere.
Sper ca am raspuns la toate intrebarile, daca nu, trageti-ma de mineca! Tin sa mai mentionez ca pe vremea ob-urilor eram mereu patata cu toate ca le schimbam mult mai des decit golesc acum cupa.
Va doresc o zi buna!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
roxana1974 spune:
m-am gasit sa trimit link-ul unei colege mai open minded sa vada ce am "descoperit" si mi-a zis senina ca foloseste asa ceva cu succes de multa vreme...iar eu m-am gandit ca am descoperit America...oricum inventia mi se pare geniala, faptul ca vom ajunge sa nu mai aruncam in mediu atatea deseuri nereciclabile inseamna ceva...e un pas inainte poate catre o solutie si mai buna.
No, vidiazni!
oanabbb spune:
mai fetelor...ce sa zic...eu n.as avea curaj sa incerc...
pai cand o scoti...nu da pe afara?am vazut ca ati spus ca nu...dar nu.mi imaginez...
nu cred ca e pt mine...desi daca as fi in situatia sa nu pot folosi ob,poate as recalcula situatia...
adriana_mihnea spune:
Flavia, o sa ajung la Viena zilele astea. Se gasesc aceste cupe in farmaciile de acolo? Daca da, la ce pret?
Merci mult! 
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Flaflo spune:
Adriana, imi pare rau sa te dezamagesc, mie mi-a trimis-o sora mea din state. Aici am fost pe la o gramada de farmacii si nici nu au auzit de asa ceva.
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Tonia Antonia spune:
Dupa mult timp in care mi-am dorit sa o incerc dar nu am avut de unde sa o cumpar, vreau sa va impartasesc experienta mea: este foarte confortabila si cred ca mi se potriveste. Am cumparat-o din Canada...
Eu folosesc de multi ani tampoane interne tip OB si dupa ce am aflat de aceasta "cupa" mi-am zis ca poate fi o alternativa la OB. Deocamdata nu am folosit-o decat in concediu, ramane de vazut cum ma voi descurca cu golitul intr-o toaleta publica (job).Cum am spus deja, este foarte confortabila, nu simti ca o porti iar riscul sa se verse e ff mic deoarece se produce un vid in interior si o tine lipita de peretii vaginali.
Concluzie: cine are ocazia sa o cumpere sa nu ezite!
MirelaV spune:
se poate comanda online la o firma importatoare. eu demult ma tot informez..si parca as incerca.
detalii www.lunette.ro/index.html" target="_blank"> aici
MirelaV
pupicei pe burticei