Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am vorbit si eu cu Mirela la 17.33 tocmai intrau asistentele sa o intoarca..am stat in tel si am asteptat pana au intors'o..i'au vorbit frumos si au intors'o cu grija..am ras la tel impreuna cu ea..deci se poate mi'a zis..razand..uite ca mai exista si oamnei cu suflet..de ce oare nu or fi toate asa?
am certa'o ca nu manca..mi'a zis..ce??? cine ti'a spus..azi mancai pulpe de pui ..razand..m'am bucurat ca macar am facut'o sa rada cateva minute!!
i'am spus ca mi'a soptit cineva la ureche ca plange cand ramane singura.i'am spus ca vin cu bata..a ras si mi'a zis...eiii..azi cad maine ma ridic..doar stii cum e viata!!!
azi i'am pus banii in cont..eu i'am avut la mine dar ea a vrut sa'i pun in cont deci am pus 400 RON de la mine si de la picaflor!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Am o idee, dar nu stiu cat e de buna sau daca se poate aplica la noi. Dar mama mea a fost angajata in Grecia sa aiba grija de o persoana spitalizata ... a invatat acolo o gramasa de lucruri ... oare nu am putea sa facem acelasi lucru pt Mirela ? Sa angajam pur si simplu o infirmiera care sa supravegheze aceste lucruri atat cat ii va permite spitalul... si daca apar comentarii, atunci sa amenintam cu publicitatea negativa. Adica daca nimeni nu vine sa o intoarca la 2 ore, sa se ocupe aceasta persoana de aceste lucruri, iar noi sa platim o suma decenta pt asta. Poate cei care cunoasteti cat de cat cum functioneaza spitalul sa ameliorati ideea mea si sa vedeti daca e posibila punerea ei in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Of, Doamne, cand am intrat azi pe forum sa vad cum se mai simte Mirela nu ma asteptam sa citesc asemenea lucruri cumplite...
Ar fi minunat daca ideea pe care a lansat-o Sibylle mai devreme ar putea fi pusa in practica... Dar nu stiu daca se permite asa ceva in spitalele romanesti... Eventual daca am gasi o persoana care sa stea cu Mirela sa treaca in spital drept o ruda de-a ei, sa nu li se spuna celor din spital ca este "angajata" ca asistenta...
Ma duc chiar acum la banca sa transfer 80 RON in contul deschis de sora Mirelei, in momentul in care se va afisa pe site si contul deschis de admin am sa transfer si acolo niste bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Sibylle si Luy, da e idee foarte buna, se permite si se practica chestia asta. In general se plateste o infirmiera chiar de pe sectie sa stea cu ea noptile, ziua nu prea are sens ca in general e detsula lume la ea. Problema e ca trebuie gasita acea persoana care sa fie de incredere si sa isi faca treaba. Daca e o infrimiera de pe sectie totul e mult mai usor ca ea cunoaste tot personalul de acolo si nu edista problema ca nu e lasata sa intre in sectie cind nu e ora de vizita si mai ales noaptea.
Daca e cineva strain de sectie ar putea sa intimpine greutati cu statul noaptea acolo.
Dar costa destul de mult, nu mai stiu acuma cit se plateste. Dar orice infirmiera stie care e pretul. Eu tot am spus de infirmiere pentru ca,din cite stiu eu, asistentele nu fac chestia asta dar ar merita incercat, ca poate s-au mai schimbat lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Maine la 14 merg si eu cu ancamironiuc....... de ce mai are nevoie??

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca Doinabita stie cam care e situatia in sectie acolo.
Doina, poate le poti tu recomanda fetelor una, doua infirmiere care sa stea cu Mirela noptile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetelor,eu,una,nu mai am cuvinte.Si nici nu pot fi obiectiva pt ca din cauza nepasarii unor asistente era sa dau coltu'.Citind tot ce scrieti voi am impulsuri de-a ma urca in tren si de-a merge pina acolo sa pe nenorocitele alea.Cred ca solutia cea mai buna ar fi o conversatie f serioasa cu dr.Mai ales daca este sef de sectie poate lua masuri si le poate pune cu botul pe labe pe magaritele alea.
Cit despre angajarea unei persoane care sa stea cu ea peste noapte am o idee,dar nu stiu in ce masura se poate pune in aplicare,aici in orasul meu se poate rezolva relativ usor,e vorba despre calugarite.Sint foarte multe cu pregatire medicala(asistente sau infirmiere) si pt Mirelus ar fi un ajutor si din punct de vedere moral.In plus sint persoane capabile de o mare daruire si au suflet.Am sa vorbesc cu o prietena din Bucuresti sa vad ce zice si ea.
Familia ei trebuie trezita din soc.Poate suna f dur ce zic eu acum,dar omului aflat in soc i se administreaza doua palme.Nu ma refer la partea fizica a actiunii,ci la o 'scuturare' verbala.Nu au alta solutie!Mireluta are nevoie de ei mai mult decit oricine.Indiferent ce se intimpla familia este familie si voi nu o puteti inlocui.Sa nu va suparati pe mine,nu va critic,din contra admir foarte mult ceea ce faceti voi acolo,dar ele trebuie sa lupte cu miini,cu picioare,cu inima si cu sufletul.Pt ca sint familia ei.
Of!Doamne!Mi se rupe sufletul de fiecare data cind intru aici sa aflu noutati despre Mirela.
N-o lasati singura.Eu sint alaturi cu gindul si sufletul de ea in fiecare zi.

Noemi

Mergi la inceput

Noemi, ai perfecta dreptate. Cu ce spui de familia ei ca trebuie sa lupte. Asa e, eu am tot spus asta de la inceput.
Mai intervine si partea legala a acestei situatii tragice si acolo NUMAI FAMILIA ei poate face ceva.

Cu calugaritele e o idee buna. In Bucuresti era un spital unde erau calugarite, nu mai stiu ce s-a intimplat daca mai exista si imi scapa si numele acuma. Am s-o intreb pe mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

acum 30 de min am vorbit pt prima oara cu mirela..
sunt putin data peste cap ,pt ca nici nu era prea grozav.
a inceput sa faca febra,defapt subfebrilitati 37,2.am intrebat-o daca azi e prima zi si mi-a zis ca si ieri si alalteieri a avut 37.
escarele alea ma ingrijoreaza pe mine f mult.daca face infectie nu intra nimeni cu ea in sala de operatie.
si dupa cat stiu eu e normal sa ramana la ati dupa operatie,nu o aduc in salon.nu e vorba daca a mers sau nu bine operatia,ci de faptul ca sectiile de reanimare sunt dotate cu aparatura ce permite mult mai bine monitorizarea pacientului.ce se aude pe acolo la colt de salon sunt doar zvonuri.
mi-a zis ca dr exergian i-a explicat si ei ca nu vrea sa se pronunte inainte de operatie,trebuie sa dechida ca poate fi mai bine sau mai rau dupa ce vede ce-i acolo.am citat-o pe mirela.dupa operatie va vorbi si cu ea si cu apartinatorii.si mi se pare o atitudine corecta,omul nu vrea sa dea sperante ,sau sa taie aripi cand defapt nu are deocamdat cum sa stie.
cred ca splina e sub supraveghere,mi-a zis ca la tomograf sau vazut doua puncte de ruptura dar nu a stiut sa-mi zica daca are sau nu hematom subcapsular,oricum din moment ce a trecut atata timp de la accident si nu au deschis-o inseamna ca nu e grav.
era cu mama ei , si mi-a zis sa va scriu ca face febra.
e greu sa vorbesti din fata calc,sau de la tel despre viata cuiva,despre ce sa faca sau cum sa fie o persoana care trece prin ceea ce trece ea.......eu acum sunt data peste cap si sincer ingrijorata de starea ei mai ales ca mi-a zis ca ea crede ca a slabit 10 kg....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cred ca e excelenta ideea cu o ungrijitoare pe timp de noapte
pacat ca familia ei e asa slaba de inger.....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput