mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Bebelina mea se misca si impinge de zici ca vrea sa iasa afara direct prin burta. De aici, cred ca am si arsurile.
Laliq, multi ani de casnicie fericiti de acum inainte!
Putzuruca, si eu vreau sa-mi confectionez scutecele acasa. O trimit pe maica-mea, ca a lucrat in domeniu, sa-mi aleaga un finet de calitate si le fac eu, sau o las pe ea. Am si masina de cusut (O Ileana batrana, dar face treaba).
Camisol, ei da? Bine ca m-ai atentionat.
Eloise, eu pe vineri - sambata asta termin cu mutatul. De luni incolo sunt libera si disponibila sa ne vedem. Nici nu stiu in cat este lunea viitoare.
Sandra, sunt multe mamici necajite carora le-ar prinde bine lucrusoarele alea. Eu mai duc la tara cand mai am de dat lucruri din astea.
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Da, Itzy_bitzy, a inceput sezonul nostru. De acum cred ca zilnic o sa avem bebei sositi pe lume. De fapt, vreo 120 de gravidutze, hai sa zicem la 60 zile, in medie 2 bebei pe zi. Uauuuu!
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Alexxia, Itzy, Gety, Putzuruca spuneti-mi si mie pt ce cumparati scutece de finet? Sa va ajute la baita, cand schimbati pampersul sau cum? Ii infasati pe bebei? Eu habar n-am, ajutooor!!! Trebuie sa cumpar?
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
itzy-bitzy spune:
Da Gety cam asa in medie 2 pe zi.
Microbu scutecele de finet pot fi de dimensiuni diferite 90/60, 50/50, sau chiar si mai mici. Am inteles ca se fol si dupa baita, il mai stergi pe bb la fel ca un prosop, sau pui pe umar dupa alaptat, sau ii pui in patut in caz ca vomita...pt asta . In nici un caz pt infasat sau strans sarmalutza asa. Finetul este materialul ff moale si fin si de aceea e bine sa le ai dar nu obligatoriu.
Itzy-Bitzy
36+ cu
Ana-Maria
POZE
microbu spune:
Gety si eu am impresia ca bebelina vrea sa iasa prin buric. 

Ce calcul, 2 bebei/zi ?! Woww...nu m-am gandit pana acum. Ce galerie vom face, ce frumooossss ca a inceput sa curga cu bebei !!!
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
microbu spune:
Itzy, multumesc
. M-am linistit, deci nu pt sarmalit bebelina ci pe post de carpite moi. Ok ![]()
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
sofimic spune:
Fetelor ce liniste e azi aici. Am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris
Unele fete sant cu intalnirea, dar unde santeti restul fetelor??
?
Si eu dupa ce va scriu voua merg sa ma intind putin ca am cam obosit.
Am terminat de facut bagajul de spital dar saptamana asta sper ca nu il
voi folosi inca. Sa mai stea bebelusa putin acolo
desi parca nu mai
am rabdare sa o am in brate. Dar mai putina rabdare mai am eu.....

Am inceput si eu sa simt ce sant contractiile dureroase, azi am
avut vreo 2 dar nu au durat mult. Cred ca saptamana viitoare o sa fiu atat
de agitata cu operatia mamei mele ca nu va dura mult pana imi voi
vedea si fetita. Cine stie......
LULLABAY am citit tehnicile ce le-ai scris tu ![]()
Nu mai stiti nimic de INNI? probabil ca are deja fetita...
36 +
Sofia
martha78 spune:
Fetelor, va multumesc de urari..Va pup pe toate! Nasteri usoare celor ce urmeaza zilele urmatoare!
Martha 39 
ticket lilypie
Oanacn spune:
Fetelor,
am trimis poze cu bebelina la e-mailul comun.
Sunt zombi de somn, dar fericita, se trezeste din 3 in 3 ore sa pape, o tura de papa dureaza cam o ora, ca-i puturoasa. Nu plange decat daca are o problema, altfel se joaca si gangureste linistita in patut.
Felicitari celor care au nascut si bafta celor care urmeaza.
Va mai scriu cum mai apuc, deocamdata nu am timp sa citesc din urma.
Pupici
Poze
Varsta Bebe