mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ignatica, minunatia ta de baiat si pe tine, sa se faca bine si sa fie grasunel.

Floricika, foarte, foarte frumoase pozele. Nu ti-a fost greu sa tii finuta in brate in timpul slujbei?
Poti sa-mi dai si mie detalii despre ce trebuie sa faca/cumpere/plateasca nasii ca sa-i pot spune si surioarei mele ce are de facut? Multumesc.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Credo, felicitari si sa va traisca fetita!

Adameasca, La multi ani fericiti!

Inni, nastere usoara, fac si eu galerie!

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

SANDRA- iarta-ma, dar astia nu sunt prieteni!
Daca aveau nevoie doar sa elibereze garajul,cred ca nu trebuia sa le luati! Acum le poti spune ca ati primit cadou tot ce aveati nevoie si nu le veti mai folosi pe ale lor.! Asa ca daca le vor sa si le ia inapoi si daca nu, da-le si tu mai departe unor mamici care chiar au nevoie...

ALESSIA80 36
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, tuturor!

Bun venit acasa bebeluselor lui Credo si a Oaneicn!

Inni, travaliu scurt, nastere usoara si refacere rapida! Bebelusa sanatoasa si mancacioasa!

Eloise, sotul meu a avut oreion...stii cat de periculos e sa faci asemenea boala cand nu mai esti copil. A stat in casa, a tinut si inca mai tine regim. De ieri a inceput sa iasa pe-afara. Norocul meu e ca am avut boala cand eram copil si sunt imunizata.
Cat despre intalnire, chiar vroiam sa zic sa nu va faceti planul in functie de programul meu, intalniti-va cand doriti. La urma urmei, ne putem vedea si peste catva timp, cu bebelusii.
In ce priveste arsurile, eu zic sa incerci tratamentul recomandat de dr, oricum n-o sa-ti dauneze. Sper sa scapi curand de aceasta neplacere.

Gety, eu inca n-am cumparat nimic nici ptr mine, nici ptr bebe. Am 32 de saptamani implinite si ma gandesc ca inca am timp sa-mi fac cumparaturile. Poate dupa jumatatea lui septembrie o sa ma mobilizez.

Adameasca, la multi ani! Nastere usoara maine si refacere rapida!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ignatica, multa sanatate lui David si multa putere tie!

Fetelor din Bucuresti care se intalnesc azi le doresc sa aiba parte de vreme frumoasa si distractie pe cinste!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

S A N D R A, multumesc

Mult noroc si sanatate celor care nasc in zilele care urmeaza

Lakioana 38+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Laliq , La Multi Ani fericiti si impliniti alaturi de sotul tau si juniorul care e pe drum.

Acd2you, eu am facut analize de sange si urina la 32s si le repet la 36s, nush cand sa fac cultura de col si secretia vag. pt strep B. O sa intreb dr mai intai dar probabil ca maxim in sapt 37 o sa fac si asta. La noi este in jur de 400mii cultura col si la fel si secr. vag.

Alessia, mi-e si rusine sa le dau altor mamici, sunt ponosite RAUUU.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

laliq, felicitari pentru cea de-a 6-a aniversare, multa fericire si armonie in continuare!
Martha, nastere usoara maine, refacere rapida si un bebe sanatos, mancacios si cuminte!
Ileana, tie iti fac urarile in direct, la terasa

Gata, merg sa ma intind putin inainte de intalnire, pupicei tuturor.

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, eu deja mi-am primit mustrare ca n-am pregatit bagajul pt. spital. Multa sanatate sotului tau! Oricum, nu ma indoiesc ca a fost pe maini bune!

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Microbu no problem.

Alexxia si eu mi-am cumparat 5 m de finet si mi le face mama. Dar se gasesc sio de cumparat tot la Bucur am vazut...insa cred ca auu pe la toate magazinele de bebei. Incearca la Piciul ca sigur au. Sau tot asa la Bucur...

Martha iti tinem si tie pumnii pt maine ca si pt Adameasca. Gata s-a dat startul la bebelusi. hi hi hi

Laliq la multi ani si casa de paitra in continuare. Sa fiti fericiti si sa aveti un bebe sanatos.

Lexi cine este bebelina din albumele tale? Vad ca s-a nascut la Euroclinic. Este scumpica foc.

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput