ajutor!!!!-candidoza vaginala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

brazuca cat flucovim luai cand te tratai?eu am luat 7 zile si tot 7 zile si ovule macmiror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancadinica spune:

Dar stiati ca poti face candidoza si, ce e mai grav, candidoza sa fie intretinuta de pilule anticonceptionale?
Ei da, am aflat cu stupoare ca se intampla si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mie imi apare Candida cam de 2x/an. In sarcina dr. mi-a recomandat Gynozol, asa ca tot cu ovulele astea continui.
am incercat si eu cam tot ce ati scris, in materie de medicamnete, definitiv nu am scapat de ea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu fac candida vaginala de cate ori iau antibiotice , anul asta am facut de 2 ori imediat dupa vreo trei saptamani de la luarea antibioticelor .... ma tratez cu PIMAFUCIN ovule, crema .... asta mi-a dat doctorul de cate ori am fost si nu mai merg de fiecare data cand apare, e ok pana la urmatoarea tura de medicamente

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cand aveti probleme cu candizoza faceti un tratament cu BIOTOCS sau alt medicament pentru reglarea florei intestinale.
Nici nu va imaginati ce tratament eficient este!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cristina si cand se ia biotocs ? in timpul cand avem candida sau????
asta am citit :
Indicatii:
Biotics este indicat in boala diareica, in timpul sau dupa terapia cu antibiotice. Biotics reface flora intestinala.
- poate ca nu mai fac candida daca iau dupa antibiotice asta ? oare ? trebuie incrcat nu ? multumiri de idee , te pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Si eu dupa mai multe incercari tot cu Biotics atac cand mai apare, 4-6/zi cateva zile, apoi de intretinere 1 sapt. 1-2 / zi. Si mai iau preventiv cand mananc multe dulciuri, iau antibiotice, sunt racita etc. si in general cand imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Am o veste buna! Candida care ma chinuia de ani de zile (din 2000 pana in 2005) a disparut! S-a vindecat de la sine, dupa ce am lasat balta tratamentele, medicamentele si spalaturile. In 2005 am facut ultimul tratament cu niste ovule (nu mai stiu cum se numeau, Macmiror parca) si Tantum Rosa, dupa care am repetat testul de secretie vaginala si am aflat ca nu scapasem de candida. Asa ca m-am enervat si din 2005 pana in 2007 nu am mai fost la niciun control, ca m-am gandit ca arunc banii pe fereastra pe tot felul de controale si medicamente aiurea, fara sa ma vindec. De-abia acum in octombrie mi-am zis sa mai merg si eu la un control, ca n-o strica. Si am aflat ca nu mai am Candida! Ce usurare! Se pare ca s-a regenerat flora vaginala de la sine. De aceea tind sa cred ca nu sunt bune spalaturile vaginale.
Acum, singura problema pe care o am este HPV 31, de care vreau neaparat sa scap. Mai trebuie lucrat un pic la dieta, sa mananc cat mai sanatos, iau propolis, spirulina, Imunostim, ulei de catina si o sa repet testul HPV peste 6 luni. Sunt sigura ca nu o sa mai fie urma de HPV; din moment ce Candida s-a vindecat, inseamna ca organismul a devenit mai puternic si sunt pe drumul cel bun. Sunt foarte optimista!
Multa sanatate doresc la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

stau si va tot citesc parerile voastre dar ma intreb oare de ce se comercializeaza acele irigatoare pe piata? o fi doar pt.a -ti face clisma cu ele ,ca nu mai inteleg?si inca ceva intotdeauna parerile sunt impartite daca e bine sau nu ati face spalaturi,sunt sigura ca cele care se hotarasc sa mearga pe o medicamentatie naturista va avea nevoie de acel irigator.,iar medicul ginecolog sigur o sa srie medicamentul care poate rezolva una si srica alceva stiu eu ficat,stomac...acum voi decideti cu cine votati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , candidoza se poate face de la anticonceptionale , de la lenjerie sintetica , dulce , scaderea imunitatii , se ia de la partener , este influentata de ciclul menstrual , se face de la antibiotice , samd.

In mod normal daca luati antibiotice trebuie sa luati in paralel si un medicament pt. a preveni candidoza , e destul sa intrebati la farmacie ca va recomanda farmacista un antimicotic ;)

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput