Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello mamici !

SILVI la multi ani fericiti alaturi de Alain si de sotul tau.Multa sanatate, bucurii si impliniri! Vacanta frumoasa si .

La multe luni si bebeilor care astazi mai adauga o luna!

Nu stiam ca de "taierea capului Sf Ioan Botezatorul" se serbeaza Ionii si Ioanele.. dar "La multi ani" si lor!

Giovooo ia bre o lamaie sa iti treaca greatza pe soacra ca oricum in final si noi tot soacre vom fi ... si inca nu uita ... ca vei fi chiar de BAIAT .
Toanca chiar asa... nu vrem sa devenim socrosenii dar pana peste 20-30 ani cine stie ce gargauni napadesc in creierii nostri.

Pufumic - lasa ca si Nicolas s-a pacalit azi pana la 8:30 cand a sunat un telefon dupa care a inceput si el sa bata cu picioarele semn ca ar fi cazul sa ii pregatesc mancarea. Daca nu urla Vladimir inseamna ca nu "urla foamea in el".

Bumbita - eu am reparat o rana pe col chiar inainte sa raman insarcinata. Sincera sa fiu.. eu nu prea ma omor cu controalele ginecologice asa ca habar nu am daca a mai reaparut sau nu.Mai bine intreaba si alti medici .Ma bucur ca i-a priit marea lui Sebi si ca papa mai bine.
Abia astept sa vad si eu ce beneficii o sa-i aduca marea lui Nicolas ca depilda la munte nu s-a prea omorat mancand.

URSULINOO - bafta la gineco!

MONI - sper sa treci fara "incidente" peste control.

ANOOO - pe unde umbli?

RALU - ma bucur ca ti-ai facut rost de vaccin deja!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni pai era dat drumul la AC deci era ceva curent prin casa.
Alina nu stiu dr pediatru.
Giova sa o treci si pe Silvi pe listuta cu data nasterii caci pana la anul uitam!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina, , eu ii dau o cutie de 125 gr de danone in fiecare seara la penultima masa...il combin fie cu fructe, fie cu cereale.....ii place la nebunie.....si simplu...

nu stiu ce saii dau ca are mucisori si tuseste...help me!!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

acum vor sa si innot?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bumbita - Panadol sau Nurofen si in nasuc .. daca e infundat da-i cu Ophtamesone sau cu Pivalone ( un puf) de 2 ori pe zi.
125gr de iaurt? Pai fiu-meu ma maraie daca ii dau doar 200gr la 125 cred ca mi-ar trage niste racneteeee.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Salve!
La multi ani Silvi!
Angelos, Ana Teodora!
Lipseste omu o zi si vreti sa-i furati nora, Toanca, ia vezi ce fetite mai sunt disponibile, ca Iarina e a mea, iar cu doi nu se poate ca altfel divortam.
Eduard astazi este mai bine, nu mai are febra, trebuia sa mergem la pediatru aseara dar am adormit langa bb. Abia joi mai are program de vizite. Nici noaptea trecuta nu a dormit bine, iar sunt cu somnul pe mine!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

micio
teolinda poti sa stii ce-o mai fi peste 20-30 de ani; poate o sa fim si mai ale dracu decat actualele socrosenii

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

alina.mattei, si eu am avut probleme cu Matei cand mi-a facut reactie adversa la antibiotic si nu a vrut sa manance nimic 2 zile; am fost cu el la Grigore Alexandrescu si mi-a dat sa-i dau saruri de rehidratare cu glucoza sa nu se anemieze.
vezi ca se gasesc la farmacii: Humana elekctrolit; se pune un plic la 250 ml. de apa si ii dai se bea cam 2-3 biberoane pe zi.
Sa nu-ti fi facut enterocolita....
Ai facut vaccinul de curand sau i-a dat cu forta sa manance?
Iti face si febra?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele!
Vreau sa va multumesc, acolo unde e cazul, pentru urarile de ziua mea. Ati fost super dragute! Iar celor care m-ati sunat o sugestie din partea lui Cristi: cica sa ne facem abonametnt la Zapp, din ala genul "Manechinelor care beau apa plata cu lamaie", ca cel putin de Ralu s-a speriat cat am vorbit
Noi suntem raciti in corpore dar faza mai nashpa e ca ieri Razvan urma sa faca vaccinul de 6 luni (pe care l-am amanat de 2 ori din motive de boala si concediu la mare). Asa ca ramane pe luni asta in cazul in care totul va fi bine si nu va mai fi racit. Pana atunci ne tratatm cu Cexyl si Nurofen -cupilu' si cu Ampicilina - babacii.
In rest nu ne laudam cu nimik deosebit!
Tot nu avem dinti spre fericirea mea (eu sper sa ma mosteneasca din punctul asta de vedere), ne rostogolim pe toate partile (chiar azi l-am gasit pe parchet, cazut din patul mare, razand la un papuc de casa......ma asteptam sa il gasesc urland si cand colo.........faza faina e ca habar n-am de cat timp statea acolo ca eu eram la dus si il lasasem dormind), ne ridicam singuri in fundic, ne ridicam in picioare daca ne da voie mami sa ne tinem de ea (preferabil de par), de ieri avem si premergator si am reusit performanta sa smulgem o floare din ghiveci cu tot cu radacina, papa destul de bine (ma rog, sunt zile si zile, dar branzica de vaci cu cereale de la Milupa si ficatelul cu legume le papa neconditionat si in cantitati de 350 gr si peste). Suntem pupaciosi si mangaiem pe fatza dar numai pe mami si pe tati, toata ziua ne hlizim la oricine ne baga in seama si suntem SUPER cumintei, veseli si fericiti!
Va pupicesc si incerc sa citesc din urma!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

S-a terminat cu escapada noastra in oras. Bine ca am facut cumparaturi, am bagat benzina, am dus un pantof si lantul de aur la lipit. Cand sa merg sa duc rochia de mireasa la curatat mi-a tras Marco niste urlete, de nu am putut conduce. L-am dat cu Calgel si ne-a adus tat-su acasa. Mi-a adormit in brate pe masina, caci in carucior sau scoica nu a vrut sa stea.
Lili ce ne facem cu Turcia? ai auzit de atentat? azi merg la agentie sa vad daca am putea schimba destinatia, ca nu vreau sa mor.
Bumbita si eu stiam ca trebuie rana cauterizata. eu am avut acum 4 ani si nu mi-a trecut cu nici un tratament, asa ca tot la cauterizare am ajuns.
Abia astept si eu controlul asta sa vedem ce zice dr., sau ce mai descopere.Ca eu sunt tare patita.
Ursoaica am inteles, m-am conformat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

De cind ii dai lui Sebi Danone ? Ca sabina are numa 6 luni si ma gindeam ca e prea devreme , dar n-am ce face daca altceva nu papa.
Ali, bigamie se cheama daca Iarina umbla cu doi.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput