Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 24
bumbita spune:
salutare fetelor....va
pe toate.

tuturor sarbatoritilor de zi: fie ei pitici,fie ei mamaici, fie ei ioane sau ioni! sa fie sanatosi, fericiti si sa aiba parte de multe bucurii!
bai, dar ati scris nu gluma...
szaboali, sebi adoarme leganat, cu suzeta in gura, cu veioza aprinsa si cu ursuletul de plus langa el...asta este, cu leganatul adoarme imediat....fara plansete, imediat...patutul este langa patul nostru, eu stau in pat si cu mana sau cu piciorul legan, pe exterior salteaua....am capatat o dexteritate cu piciorul
...in maxim 10 minute adoarme si nici pentru mine nu este o problema leganatul, eu stau in pat, uneori adorm si eu leganandu-l
...
si sebi face la fel cu hainutele de care il dezbrac , se acopera pe fata cu elel...isi tine respiratia si, le da la o parte si dupa aia rade in hohote...asta e ...le place...cine stie ce-si inchipuie ei...
sau stii ce ii mai place? il iau de manute cand sta culcat...si zic hopa suuuus!!!! si ma prefac ca nu pot sa il ridic, ca este greu si il ridic greeeeu in fundulet si rade in hohote si isi lasa capul pe spate!!!!
janina, eu l-am pus pe sebi in premergator de la 6 luni...si pot spune ca ii place foarte mult....cateodata, cand este fermecat de jucariile ansamblate pe el in fata, serveste si masa in premergator...deci....use it!
ursoaica, ai intrebat daca am mai fost pe la gine...de cand...ei da...eu am fost chiar inainte de a pleca la mare...pentru ca aveam niste dureri in partea stanga...si....ce mi-a gasit? ei bine...durerea provenea de la o anexita, pe care o tratez, desi dupa ce am intrat in apa marii, nu prea ma mai doare, dar ce este nasol e ca mi-a gasit o rana pe col...pe care cica nu ar fi bine sa o cauterizez daca mai vreau bb....asa ca o las asa....si dupa ce nu mai alaptez o sa-mi dea un tratament...
va dca ai vostri nu prea manaca, nu preadorm...ei bine eu sunt foarte fericita....de cand am venit de laare mananca la greu...FOARTE MULT chiar...nu stiu , zic fata de cat manca inainte...in comparatie cu altii poate nu, dar...
de ex, ieri de diminetat lapte de la sursa;
la 11-o banana jumatate, jumatate de pepene galben si jumate de lamaie,
la pranz - 300 gr de piure din morovi, cartofi, piept pui, pastarnac si jumate de dovlecel;
la 19 iaurt;
seara lapte de la sursa.
si vad ca azi o tine tot asa.
seara se mai trezeste de vreo doua ori si asta cred ca din cauza dintisorului care ii roade gingia....cand il frec cu degetul acolo, simt dintisorul iesit...mi-e atat de drag!!!!
va pup pe toate si astept si eu retete cu spanac....toanca cum faci spanacul?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
monica70 spune:
URSULINA pai nu ma gandeam sa mai iau altele deocamdata,in loc de Exluton.Si stai linistita ca nici Diana nu are inca cine stie ce par 
Las' ca are Vladimir in schimb
PUFUMIC vrem retzeta!![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
Si eu de aia m-am dus la gine ca ma durea in stanga jos ,dar se pare ca se chinuia sa imi vina ciclul atunci,asta era.Poate n-ai nimic URSULINO stai calma!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
BUMBITA daca vrei alt bebe,dimpotriva ,trebuie sa cauterizezi rana ,dar la un medic foarte bun.Eu asa am facut.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
bumbita spune:
moni, eu am fost la un alt medic decat cel cu care am nascut...se zice ca este cel mai bun dn craiova....dr.prof. si alte titulaturi....si cica ca daca o cauterizez, printr-o alta nastere, rana seva mari....se va adanci si se poate agrava...chestii tehnice![]()
![]()
...nu stiu ce sa zic,,,,sper sa se vindece prin tratamentul asta...am mai auzit ca este posibil ca dupa ce termin de alaptat sa se resoarba...nu stiu ce sa zic...daca mai stiti ceva...orice ....astept....noutati....
oricum, vreau sa spun ca inainte de a ramane gravida,aveam o inhibitie in a merge la gine...acum...absolut deloc...nu stiu la voi, dar eu cand am nascut...parca era sala de asteptare acolo....doctori, rezidenti, asistente...gramada...si vorbeaua care mai de care cum si unde au petrecut sarbatorile, iar eu....traiam prin cele mai importante momente din viata mea ....nu mai conta intimitatea de care aveam nevoie, durerile care le aveam....imi doream sa scap odata sa iasa copilul, sa il vad, sa il puppe buculita care o vazusem la echo, sa ma coasa mai repede si jos de pe capra!!!!!!URAAAA!!!!
oricum ursoaica iti doresc sa nu fie nimic grav si sa primesti ce veste vrei tu....
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
toanca spune:
cosmi1975, eu nu l-am pus inca in premergator pentur ca, desi sta bine in fundulet, nu da semne ca s-ar ridica si nici in patru labe nu merge![]()
Bumbita, E SUPER POZA de la cap. "acu vor sa fi inot!?".
SUPER....
Apropo de rana pe col, vedeti ca si eu am stat si m-am culcat pe ureche.....si pe 19 iunie m-am operat de rezectie de col....
Asa ca aveti de grija
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
alina.mattei spune:
HEEEEEEEEEEEEELP IMI TREBUIE URGENT UN DOCTOR PENTRU UN BEBE DE 4 LUNI ! NU MAMANCA DE DUMINICA SI IERI CAND A FOST LA GRIGORE ALEXANDRESCU CU EL CEI DE ACOLO NU I-AU FACUT NIMIC.
EXISTA PE ACEST FORUM VREUN TOPIC DESPRE DOCTORI PENTRU BEBEI ?
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
irinatunza spune:

iar nu-mi papa bebelina mare lucru
Of, cred ca de la vaccin ca prea coincide cu ziua vaccinului inceputul grevei. Si papa asa bine in ultima vreme.
Lapte ioc, maxim 300 pe zi. Fructe , jumate de mar si jumate de banana. Legume deloc. Iaurt Danone.
Fetelor, voi dati la bebei Danone Delicios ? sau Danonino ? Nu stiu daca e voie dar daca tot nu papa nik , macar ceva -ceva sa pape.
Pupici
Ursulica, nici pe mine nu ma doare de la operatie. Mergi la dr si
sa fie totul ok.
Cusca, ce face David ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Alina, n-a papat nik nik de duminica ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina