Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MICIO e fain in zona Treviso,aproape si de mare si de munte,parca ,nu? Vad ca ai pretendente la Eduard
SILVI cred ca ai dreptate la faza cu "mama"... Dar pe Dia o mai apuca si asa aiurea...de exemplu trei sferturi de zi nu zice nimic si apoi deodata nu-i mai tace gura 2 ore Cel mai mult "vorbeste" cand se joaca ea singura cu jucariile,sau cand e cu noi si n-o bagam in seama,trebuie sa ne atraga ea atentia cumva.
Acum doarme iar,Ghita si-a indeplinit misiunea si a coborat acum dupa cumparaturi.Ca azi am program de bucatarit Nu de alta dar trebuie sa fac ceva si pentru mofturosul de fratelo.Am pus deja si haine la spalat - mare realizare Nici nu stiu de ce sa ma mai apuc,ca n-am nici un chef,tot somn imi e ... si mai am si maldare de acte de conta pe cap si de alea trebuie sa ma apuc
Voi pe unde bantuiti?

MONI care DIANA (01.01.2006)


ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da MONICA ai dreptate si mie mi e o lene cu toate ca am facut cam tot ce mi planuisem prin casa recunosc fata mea m a dat afara si si a facut curat si ea in camera ei macar de ar tine asa vreo 3 zile ca eu fac cuarat zi zi de zii la ea .
STEFAN doarme frumusel si il astept cu supa
Apropo fetelor ce gatim ????????? hai sa va vad

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce gatim? Eu am pe foc supa de pui (dupa aia fac si galuste) asta pentru maine.Tot pentru maine fac ficatzei de pui cu piure de cartofi si mujdei de usturoi. Pentru azi - tot pe foc e ciorba de dovlecei productie proprie (cu rosii,ardei,ceapa si verdeatza) sa vad cu ce o acresc, ca bors ciuciu si cum la noi nu se prea foloseste (aici se papa supe dulci) ,se gaseste doar pe la Billa.Dar fac eu rost de un plic de bors magic macar. Si tot pentru azi pe deseara frig niste dovlecei pane (poate si pieptul de pui din supa!) si cu rosii o fi super cina
Pentru Diana - legumele din supa,un pic de piept si sper ca si din supa cu galuste sa pape.Maine poate o chinui iar cu ficatzei - singurul meniu ce nu i-a placut pana acum.Sa vedem daca am ceva succes acum.
In rest, prajituri nu fac ca nu-i genul meu - mami e responsabila - dar daca ar fi musai,stiu sa fac Ba mai si improvizez! Dar vad ca a blindat Ghita congelatorul cu ceva inghetzata,nu e genul meu,dar merge si aia Si struguri vad ca a cumparat Pe aia cred ca ii atac acum.
SILVI cum stai cu regimul? Mai ce sadice suntem!

MONI care DIANA (01.01.2006)


ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

OFFF... am mai scris o data mesajul si nu mi s-a incarcat paginile si de nervi am stins calculatorul.
In primul rand va multumesc , ca mi-ati raspuns.
Cosmi noi pana acum am papat pot zice ca dupa un program, dar papand asa de rau m-am gandit sa ii dau mai des ca poate asa mai baga si ea la ghiozdanel.Pentru mine nu ar conta ca ar fi mai greu ci important e sa pape.
silvi iti multumesc foarte mult pentru "poveste" si am inteles tot , numai ca la noi problema e ca nu la toate mesele papa la fel,la unele mai mult(mai nou 180 ml. lapte) la altele mai putin(60 ml.lapte), la fructe nu ma plang si iar la papica solida cand cum...are ea chef.Chestia e ca daca imi papa la o masa 60 ml. o apuca foamea mai repede...sa o las flamanda?Oricum cumva tre sa actionez ,poate asa sa o mai las si flamanda la inceput si dupa aia sa isi dea drumul ...la papat.
anasebe mersi am sa incerc totusi sa ii las programul ca vad ca toate sunteti cam de aceeasi parere.
anymony super fain program
micio ne vreti? ok ramanem cuscre ca si noua ne place mult de tot de Edy s-or intelede ei cumva cu energiile ,poate pe rand... asa fetita...asa baiat
Monica pe Dia superfrumusica cum te-a strigat ea


ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noi iar dormin,suntem cam bolnavior,adio cu vaccinul de 7 luni,tre sa-l facem marti,dar ii zic dr ca nu vreau sa-l mai fac ca e bolnavior si mi-e frica,in schim a papat f bine 200 fructe cu biscuiti si un iaut danone cu caisa ,iaurt pt prima data i-a dat sa vad daca ii place,si i-a placut de acu ii fac de casa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI acum mi-am amintit,sa stii ca si Dia cam tot asa haotic papa,odata mult, odata putin,odata des,odata rar Eu una nu ma fortzez cu program, ca n-am cu cine ... plus ca asa mancam si noi,deci pe cine seamana oare? Si inca odata se pare ca Iarina seamana cu Diana,nu doar la aerobic

MONI care DIANA (01.01.2006)


ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Si aici e vreme urata,dar nu ploua.
Marco iar nu a vrut sa pape piure de legume, asa ca am incercat cu lapte si a baut 100 ml . Zau ca nu stiu ce are, nici cerealele nu le mai mananca. La 11 a papat 2 danonino cu 2 masuri de cereale.

Incerc sa vad daca pot scana pozele, adica daca stiu, ca de putut se poate.
Clau iasa cu bebe asa ca eu am timp, ca pana acum nu a mers netul.

Silvi da in Antalya trebuie sa mergem. Voi cand mergeti in Grecia?
Micio vedeti voi unde va stabiliti, important e sa gasiti de lucru mai intai.
Moni mama cata mancare faci azi, nu vi si la mine? eu am ciorba de 2 zile si friptura de ieri. Nu am chef sa fac nimic de mancare.

Fete eu l-am trecut pe Marco treptat pe Milumil 3. are aproape 8 luni si ii dau treptat cu 2, ca sa-l obisnuiesc.


Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO da ce crezi ca eu avem chef? Dar daca mami e la Moneasa,nu mai am furnizor de potol
Diana a bagat pufuletzi,2 iaurturi si acum doarme.Piure de legume si restul ii dau dupa ce se trezeste.

MONI care DIANA (01.01.2006)


ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni ce noroc ai tu cu maica-ta.

Pozele nu le stiu scana, cred ca trebuie settat scanerul ca nu-mi scoate toata poza.

Am completat in tabel la greutatile bebeilor datele lui Diana de Moni si Tiberiu de Anasebe.
Astept celelalte date.

Am pus-o pe mama sa-mi trimita lista modificata de pe prima pag. a bebeilor, caci am uitat-o in calculator. Doamne ce soada e, dar a prins cum trebuie facut. Inca o luna si devin as pe internet. mai ales ca vrea sa intre pe DC la infieri si copii in plasament.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, esti criminala cu meniurile , si eu trebuie sa gatesc ceva, am ceva supa facuta de ieri si o sa-i fac ceva sniele de pui lui Jean, eu mananc...mere si iaurt.Am bagat si o feliute de pepene rosu, ca doar fruct e si ala.Maine am iaurt si carne...abia astept.deja mi-am pregatit pieptul de pui.Am dat jos fix un kg, sunt multumita....
Giova, noi pornim sper Grecia in 2.09. Mergem in halkidiki, pe bratul Sithonia, in Psakoudia, e un satuc destul de mic.Sper sa fie liniste si locuri dragute de vizitat ca astept de multa vreme vacanta asta.Cat despre Marcolino, verifica-i bine gurita, cred ca dinisorii sunt de vine, probabil e in faza in care il dor gingiile f tare si nu vrea sa-i atinga nimic gingia.Incearca sa-l dai cu calgel si dupa 10 min sa-i dai sa pape, poate asa functioneaza. Frumoasa destinatia Antalya, am inteles ca au niste servicii excelente, poate mergem si noi cu bebe anul viitor.Voi il luati si pe Marcolino?

poze

Mergi la inceput