Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
oana_bucur spune:
Mihacarm asa intelesesem ieri la stiri..era vorba de bugetarii din Bucuresti.
Catalina cum Dumnezeu reusesti sa cazi din pat!?! ![]()
E stiut ca intre orele 22-24.00 organismul si creierul se odihnesc cel mai bine...o ora din acest interval echivaleaza cu cateva ore din intervalul de dimineata in aceasta privinta.
Despre stransul banilor ti-au mai zis cate ceva fetele. Eu sincer nu am nici cea mai mica idee si nu mi-am pus problema de strans bani...cel putin deocamdata.
Roandre sa-ti traiasca printesa...este o frumoasa. La multi ani! Alexia-Maria.
R_Marge chiar ma intereseaza lista ta cu tot cu preturi...si chiar locatia achizitiei...
Cu ocazia asta chiar voiam a apela la bunavointa celor ce sunt mamici ptr a doua oara in a ne face in ce masura pot o lista cat mai detaliata cu lucrurile ce le-au fost necesare in prima luna (nasterea inclusa). Eu recunosc ca este un subiect nou ptr mine si inca nu am habar ...si cred ca a venit vremea sa incep a afla. Eu vreau de altfel ca sa si incep sa achizitionez treptat aceste lucruri de necesitate.
Va foarte multumesc.
Burticilor care vreti a veni la intalnire treceti-va pe lista chiar daca nu sunteti foarte sigure...ne va fi necesar sa stim un numar cat mai apropiat de cel care poate fi.
Mai tarziu va zic si cate ceva de la nunta...eventual sa pun si o poza cu elefantelul.
Eu si Noi
17+
Catalina spune:
Oana, era un fel de-a spune .. ca "am cazut din pat". Asa zic eu cand ma refer la faptul ca m-am trezit mult mai devreme decat trebuia. Scuze pt confuzie.
Eu am copiat de la subiectul Bagajul pt spital multe lucruri folositoare. POate te uiti acolo.
Liuda spune:
O zi buna tuturor burticilor!
Eu tot mai citeam dar ezitam sa scriu. Acum cred ca m-am hotarat sa intreb si eu ce ma intereseaza sau sa povestesc ce mi se intampla.O sa nasc si eu in ianuarie (ciudat suna - cred ca inca nu am realizat nici acum ce ma asteapta) si cred ca va fi o fetita - capricorn. Nu stiu de ce voi scriti DNP asa sigure ca la mine data respectiva s-a modificat de mai multe ori: ba 09.01.2007, ba 21.01.2006, ultima data mi s-a zis 18.01.2007, avand UM 16.04.2006. Nu ma pricep de ce se modifica dar cred ca depinde de evolutia copilului. Acum am 19 saptamani si de vreo 3 saptamani tot simt miscari in burta. Mai ales ultima saptamana e agitatie mare - o fi neastamparata ca ma-sa. Am 26 de ani si nu am programat sarcina dar daca asa a fost sa fie - nici nu s-au mai discutat alte variante. Inainte de sarcina nu stiam mai nimic desprea asta, doar ca ai greturi, ametesti, pierzi cunostinta si nu ai ciclu - adica semnele principale care le vezi si in filme. Asa ca dupa asta am avut atatea intrebari si nelemuriri si mirari legate de sarcina, incat nu stiam sa intreb la cineva sau nu. Cautam raspunsuri. Acum am o alta dilema. Am un apartament cu 3 camere - bucataria si sufrageria unite intr-un living, dormitorul si inca o camera in care intram doar din cand in cand pentru ca nu o foloseam - era clar predestinata acelui moment cand o sa ma hotarasc sa fac un copil. E zugravit si mai am acolo un dulap si o canapea in caz de musafiri.De cand am ramas insarcinata tot ma gandesc sa incep sa fac ceva in camera aia. Sa scot dulapul, canapeaua, poate sa dau cu o mana de var, sa fie proaspat refacuta chiar daca nu am inca anul de cand sant mutata in acest apartament si totul este nou. Sa fac mobila pentru copil, sa cumpar un pat, aptut? dar ma abtin. Parca mi se pare ca nu e bine chiar asa din timp sa ma apuc. Dar chestia cu cumparatul hainutelor si jucariilor la momentul asta chiar mi se pare absurda. Nu stiu de ce - poate ca am auzit ca nu e bine sa-ti faci "stocul" din timp. Acum ajutati-ma si pe mine. Poate am nevoie sa aud doar dintr-o gura ca sa ma hoatarasc? Ce sa fac? Pana in decembrie clar ca mobilez camera - dar haine, jucarii???!! Sper sa-mi raspunda cineva. Putere si rabdare fetelor!!!! (ca eu cred ca nu le mai am)
mihacarm2002 spune:
In legatura cu alimentele interzise, nici macar nu le-am gustat. Asta ca pe mai toate mezelurile scrie carne cruda uscata. Mai sunt unele (pastrama, salamul sasesc) care sunt fierte si afumante. Pe de alta parte, daca as fi gustat cred ca mi s-ar fi facut si mai tare pofta.
Azi era sa fac in schimb o mare imprudenta. Venise omul de la RADET sa citeasca ceasurile din subsol si nu vroia sa intre. Eram hotarata sa intru(respirand prin prosop), dar a venit sotul si a rezolvat problema. Ce parere aveti, era vreun pericol daca intram cu un prosop la nas?
oana,stiam si eu de intervalul 22-24 dar niciodata nu am putut sa ma culc mai devreme de 23,30 (asta doar cand merg la serviciu).
Mihaela 16+ 
mihacarm2002 spune:
Liuda, bun venit si sarcina usoara. Legat de ceea ce intrebai, s-a discutat foarte mult pana acum. Concluzia: fiecare face cum crede. Parerea mea e ca nu poti sa astepti sa nasti ca dupa aceea sa alergi disperata dupa lucruri. Cred ca ai lua de unde s-ar nimeri si ai risca sa fie de proasta calitate sau mai scumpe (sau ambele). Nu vad de ce ai zugravi daca nu e necesar, dar unde vei culca copilul cand te vei intoarce din spital?
Acum am auzit ca din 2007 vor sari preturile, asa ca mai bine cumperi, de acum mai ieftin. Poti sa mai astepti insa vreo 2-3 luni.
Mihaela 16+ 
anis spune:
Fetele multumesc ca v-ati gandit la mine.Acum sunt bine.Am stat 2 z pe antispastice, adica gynipral si no spa.Cred ca era de la oboseala acumulata.Pupici.
Si eu va zic sa cumparati tot de dinainte, e mult mai bine.
AniS
18+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ALINATXA spune:
Mihacarm eu zic ca iti trebuia o mascuta de gaze......Glumeam!!!!Sper ca tii la glume
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Fetele am pus si eu poze cu mine graviduta.......Hai sa imi spuneti daca mi se vede si mie burtica !!!!
15+
Liuda spune:
Cred ca aveti dreptate!!! O sa incep sa ma plimb prin magazine - sincer recunosc nu iubesc magazinele. Sant genul de am care de nevoie se duce la cumparaturi cu lista su nu rezit prea mult. asta e problema mea de o viata. Numai cand ajung sa nu mai am cu ce incalta - doar atunci de nebuna ma duc. Ei, acum ca mi-ati dat idea si curajol sa o fac o sa am alta grija - o sa-mi fac liste si liste!. Ce trebuie pentru nastere, lista cu toate pentru atunci cand vin cu copilul acasa (mama ce ciudat suna - eu cu un copil in casa?!). Acum imi dau seama cate sant!! In ce il spal in ce il culc in ce il schimb, cu ce il "presor"
Merci!!! Acum am alta grija. Incep sa compun lista.
bafta fetelor.
ALINATXA spune:
Anis bine ca esti ok.....Pup dulce si sa stii ca eu chiar ma duc la farmacie sa imi iau antispastice sa am in casa
15+