Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Oana eu am avut infectie cu E-Coli acum cateva luni.Nu am avut usturimi la urinare ca Sim in schimb simptomele erau:durere usoara de mijloc(ca la menstra ash putea spune),jena abdomen superior jos,urinare FRECVENTA dar putina cantitativ,urina foarte tulbure,senzatia de a urina desii in vezica nu era nimic,frisoaneeeee nasoale rau rau de tot.Eu intotdeauna am stiut ca am niste pietricele la rinichi si le-am pus pe seama asta.Mama a insistat sa merg sa imi fac urocultura ptr ca ea era patita si stia.Si la analiza urinei mi-a iesit rahatul asta de infectie.Am incercat cred 4 antibiotice pe atunci si mi-a cedat de abia la GENTAMICINA injectabila 10 zile.Iti dai seama ca aveam curuletul ciuruit.Nu mai aveam unde sa imi mai fac injectia la un moment dat.In orice caz mergand la un urolog foarte bun (Bucur de la cfr 2) am fost sfatuita sa iau URO-VAXOM ptr intarirea imunitati.Acest medicament extrem de scump nu are nici un fel de contraindicatii.Se poate lua in sarcina si e bine sa se ia in acelasi timp cu un antibiotic.Eu una daca m-as pricopsi iar cu nenorocirea asta ash adopta un tratament naturist plus acest Uro-vAxom.Sper sa te fii lamurit si pe tine si pe celelalte fete.Asha cum spune doctorul Catalinei simptomele astea pe care noi le punem pe seama contractiilor se aseamana al dracu de bine cu existenta unei infectii.Eu sa stiti ca am stat cu infectia asta cred ca 6 luni nestiind de existenta ei.
P.S IN FAZA ACUTA SIMPTOMELE LA MINE AU FOST ASEMANATOARE COLICII RENALE

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

salut!Sunt si eu noua pe forum si as dori sa ma inscriu la mamici de februarie 2007.Datele sunt urmatoarele: UM 04.05.2006;DPN 08.02.2007 si pana acum, se pare ca vom avea baitel

Mergi la inceput

Da oana .Ptr contractii mai puternice sa face cocktail din no-spa +scobutil.In spital baga si diazepam+litice dar acasa asta se da.Eu injectii imi fac singurica de obicei.Sunt calita de la gentamicina.

Mergi la inceput

Catalina sper ca ai citit paragraful cu URO-VAXOM.Parerea mea este ca ar trebuii sa mergi la urolog ptr un tratament de prevenire.Intreaba de medicamentul asta neaparat.Chiar daca scapi de moment de infectie trebuie sa iti intaresti imunitatea neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu nu stiu cum e cu Coli asta; eu am in col, asa ca distractia e si mai minunata. Acum vreun an am avut o infectie urinara, care aparent a trecut, dar se pare ca nu...

Catalina, la sarcina trecuta am tinut-o intruna cu contractiile; din sapt 20 pana la nastere (ma refer la cele dureroase ca de-abia atunci am realizat ce sunt) si uite ca a fost bine pana la urma. Pai am dus-o asa, numai ca atunci daca ma simteam rau stateam in pat, daca nu aveam chef de cursuri nu ma duceam si gata. Nici vorba de stat in picioare mai mult de jumatate de ora sau de efort. Din sapt 28 am stat numai in pat, pe la 29 colul era deschis la exterior si nemasurabil ecografic, si uite asa am nascut la 40 sapt. Eu personal cred ca mai mult decat orice tratament repaosul la pat e sfant. Adica degeaba ai cerclaj, iei antispastice cu pumnul daca nu stai in pat atunci cand apar contractiile dureroase (la mine se scurta colul).
Acum mi-a prins bine cura de litice din spital ca daca nu le controlam un picutz nu stiu unde ajungeam. Si am renuntat la mers la serviciu, cat s-o putea. Problema la mine e ca se scurteaza colul; daca la tine e ok, si rezolvi si cu infectia, n-ar trebui sa mai fie probleme pe viitor.

Va pup

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Multumesc, Sim. Mi s-a intamplat de vreo 2 ori in sarcina sa am o usoara-vaga senzatie de usturime la inceputul urinarii...dar erau atat de vagi incat ma gandeam ca mi se pare. Cat despre oboseala a fost luna a doua in care cadeam ca musca si la pranz...acum nu mai este asa. La analizele de luna a doua urocultura a iesit bine. Ma gandesc ca n-am motive sa fac deja alte analize plus ca ele trebuiesc refacute in luna 6-7!? Am sa fiu mai atenta si daca apar semne de alarmare refac analizele.
Catalina la inceput m-am tratat cu tarate...adica te duci la un magazinel naturist si iti iei tarate, fulgi de secara si seminte de in si miere daca nu ai acasa. Dimineata cum te trezesti pui intr-un castronel 1-2 linguri de tarate, 1 lingura de fulgi de secara si o jumatate de lingurita de seminte de secara (in cantitate mai mare n-am indraznit caci stiu ca in cantitati mari nu sunt agreate in sarcina). Peste tot amalgamul torni o linguritza-doua de miere cat sa le inchegi cat de cat prin amestecare. Le papi repede si bagi dupa ele o cana de apa in burtica. Si apoi te pui pe asteptat pana te cheama la toaleta. Numai ca eu amestecul asta l-am suportat vreo sapt-doua dupa care mi se intorcea stomacul la simpla vedere. Asa ca am ajuns ca primul lucru pe care il ingurgitam la trezire erau 1-2 piersici mai zemoase si asteptam mult mai putin pana sa ajung la toaleta sau pepene sau struguri...dar in special piersici. Pe langa asta am inceput sa mai iau diminetile cate o botelcuta mica de Actimel. Daca le si amesteci ai sanse mai rapide. Oricare dintre ele le incerci va trebui sa ai rabdare cateva zile in care sa le iei in fiecare dimineata ...pana se regleaza organismul.
Sper sa iti reuseasca ca si mie.

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Oana multumesc, asteptam atunci sa vedem ce zice dr in leg cu acest test in caz ca iese pozitiv...ceea ce speram sa nu se intample

Gio, Dinzonu va faceti griji in leg cu greutatea. Fie ca luam sau nu in greutate bebe isi va lua exact ce si cat ii trebuie de la noi. Pana in sapt 16 am slabit 2kg fata de initial si nu aveam nici un fel de burtica (e adevarat ca ma "hraneam" aproape numai cu perfuzii), insa de atunci pana acum am pus 4kg si burtica a crescut vazand cu ochii.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

fetelor ecografia de ieri la 17+ facuta de iosup a stabilit: baiat
deci vrem si noi un carutz albastru
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor.
multumesc pt felicitari!

Catalina ca si sim si eu am ani de zile cu infectii cu e coli. cand a fost cel mai nasol, acum vreo 2 ani am facut de vreo 7-8 ori intr-un an, am avut prob cu constipatia. eu am rezolvat in timp cu o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de a ma culca. iti spun ca cere rabdare, trat naturiste nu au un rezultat f rapid. dar iti spun, constipatia e o mare prob si in stransa leg cu infectiile. si iti mai spun sa ai grija si la contact sexual mai ales daca esti constipata pt ca peretele ce desparte vaginul de intestine e repede trecut si un contact inlesneste trecerea.
uite, intreaba medicul despre
http://www.naturaplant.ro/produse/1627/Urinal
e f bun, e natural, eu am luat si preventiv si in perioada in care simteam eu ca ceva nu e in regula. dar intreaba medicul, al meu a zis ca in principiu e ok... atat a zis, nu stia nici el f multe.
te pup si iti doresc multa sanatate... daca vrei sa ma mai intrebi orice despre asta nicio problema, poti sa imi trimiti si PM. si multa sanatate.

mihacarm2002 pot spune ca nu aveam nicio preferinta. sunt insa f bucuroasa ca am aflat, curioziatea era ce care ma rodea mai tare.

mediterana eu sper sa nu fie nicio confuzie. am ales un medic f bun, nu am auzit sa fi dat gres pana acum. si cel mai tare argumet: am vazut putzulica f clar. nu am dubii.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Eh ..fetelor ...belea mare cu e-coli asta. Tot ma batea gandul sa refac testele la sange mai devreme sa vad daca am vreo carenta...pot sa refac si urocultura ca nu-i bai...caci vad ca simptomatologia poate fi foarte diferita in cazul e-coli. Intrebam doctorelul la consultatia de saptamana asta si vedem...cu asta si cu Rh-ul.
Vedem vedem.
Ana-Alx felicitari...sa va bucurati de el sanatosi.

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput