Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
Raportez kg: imbracata, cu stomacul lin...58, 17 sapt. Inca -2 kg...Fetele care ati varsat, ati ajuns la greutatea de dinainte?

Cristina, pt incompatibilitate de grup ma voi duce pe la mijlocul lui septembrie la Institutul de Hematologie. trebuie sa-ti dea trimitere ginecologul.

Catalina, uitasem sa mai scru pe aici, dar intre timp am aflat ce mi-a dat de furca cu contractii si tot tacamul...Dupa ce ma tot stresam eu cu strept B nici urma de asa ceva, in schimb un minunat E Coli. la mine deocamdata sensibili la Biseptol, ceea ce si iau. Sper sa treaca desi dr a facut o fatza cand a vazut analizele..cica tare greu scapi de el...

Cat despre contractii eu cred ca am de la 12-13 sapt. Sarcina trecuta tot asa, fara numar.

Aventura, daca mai citesc mult despre "schimbari de sex" mai ca intru la idei.

Si da, Alina, Herghelegiu mi-a spus ca eco morfologica, pt a fi sigura ca se vede tot cum trebuie, e recomandata intre 22-26 sapt. sa nu fie prea devrem cand vrei tu sa faci.

fetele, astept si eu miscari serioase...

Va pup

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Gio, nici eu nu am ajuns la greutatea de la care am plecat mai am 3kg in minus. Am 57 kg(1,74) si joi fac 17 s si in contiunuare nu am burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ralu eu mi-am luat No-spa ,scobutil injectabil si Gynipral.La tine cred ca merge No-spa cu succes.Spune-le sa iti trimita mai multe flacoane.

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Dinzo, macar nu suntem singurele, ca intram la idei ca nu asimilez cum trebuie. Acum cu vitamine sper sa-mi revin.

va pup

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Catalina eu sunt dintre cei patiti cu e-coli din cauza de constipatiei. Pana nu rezolvi problema scaunului regulat (macar la 2 zile) din pacate nu scapi de treaba asta. Un an de zile m-am straduit sa tratez e-coli fara sa dau prea multa atentie cauzei, rezultatul a fost o rezistenta din ce in ce mai crescuta la antibiotice.
Din momentul in care m-am concentrat mai mult de partea de alimentatie lucrurile au revenit la normal. Singurul remediu care a functionat la mine impotriva constipatiei a fost taratzea de grau amestecata cu seminte de in, miere si apa. Chiar daca nu este minunata la gust, am mancat o vreme dimineata si a fost foarte bine. Stiu ca americanii fac niste briose din taratze de grau care au efect, dar eu n-am incercat pana acum.

Am o intrebare: pana la ce varsta a sarcinii putem zbura cu avionul? Am tot cautat pe net, dar informatiile se cam contrazic: unii spun ca incepand cu luna a 7a, altii pun bariera abia la saptamana 37. Fireste ca o sa intreb medicul ce parere are inainte sa iau o decizie. Eu as avea o invitatie care ma tenteaza pentru saptamana 32-33, pentru un drum de 3 ore cu avionul si inca nu m-am decis cum sa fac. Voi ce credeti?

O zi linistita va doresc!

Simona 19+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Salutare fetelor!!!
Vreau sa scriu si eu ceva. Pentru Catalina - infectia urinara cred ca ma paste si pe mine. Am rezultatele cam proaste la urina. Dar asa le aveam si pana la sarcina dar ziceam ca e din cauza rinichiului meu putin deplasat, care mai avea la un moment dat si niste nisip ( de care am scapat repede cu un tratament naturist) Acum analizele sant la fel - proaste si astept saptamana viitoare sa ma duc la dr. sa vad ce imi recomanda. Dar sincer stau linistita - pentru ca am o doctorita care stie sa comunice cu pacientul si orice problema chiar daca e grava ti-o descrie astfel incat iesi de la ea cu zambetul pe buze. Ca am mai fost la unii cu alta problema care inafara ca au diagnosticat gresit - mi-au si descris viitorul in asa culori - incat am ajuns acasa si deja ma pregateam de moarte. Noroc ca dupa asta am dat de un doctor care mi-a explicat ca nu am nimic grav, nu trebuie internari si operatii.Din cauza asta chiar sant multumita de dr. Macar gandesti pozitiv - inseamna mult. Deci cu infectia - cred ca sant si eu pe lista.
Iar de CONSTIPATIE pot sa zic ceva. E o pacoste mare. Am avut niste probleme ca nu pot sa va explic prin cuvinte in domeniul respectiv. Am simtit-o de la vreo 5-6 saptamani. Si chiar nu mai stiam ce sa mai fac. Am ascultat sfaturile tuturor - si ulei de masline beam ( vomam dupa el de nu-i adevarat) cu suc de lamaie. Eram disperata rau. Dr. Mi-a zis ca medicamente nu prea poate sa-mi prescrie mare lucru, sa caut punctul slab al organismului, fructe cu lapte , miere .... orice dar sa incarc s-o rezolv cat mai naturist. Mai ales ca am si placenta cam joasa nu prea imi permiteam mari eforturi la WC. Asa ca cautam sa-mi rezolv problema. SI AM REZOLVAT-O!!! fetele de la Sensiblu mi-au dat mancare pentru copii.Costa vreo 330 000 (500 de gr.) HUMANA pentru copii si femei insarcinate, f. buna in caz de constipatie. E un pic mai putin dulce ca zaharul. Imi pun in ceai, in suc, dar cel mai eficace este cand il amestec cu putina apa calduta, adica nefiarta. Nu cred ca dupa asta trebuie sa astept un sfert de ora ca sa am "chemarea" mult asteptata. Fetelor incercati daca aveti nevoie.
e bun lapticul meu dar si caloric asa ca ap probleme cu cantarul . La 20 sapt. am pus 5 kg. Avand in vedere ca luna a 8-9 traiesti doar ca sa mananci si pui 4-5 kg in luna, imi fac griji ca o sa ajung cat casa. Dar nici foamea nu o pot stapani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Catalina, Sim care sunt simptomele ptr infectia cu e-coli?
Eu am probleme cu constipatia de cand cu sarcina...de fapt aveam si reuseam sa fac cam o data la 3 zile. Apoi am trecut la tarate si cand nu le-am mai suportat la fructe pe stomacul gol...acum desi nu mai mananc chiar in fiecare dimineata primul lucru fructe observ ca merg ca ceasul la toaleta... in fiecare dimineata. Sper sa ramana asa. Si cum este detectabila...urocultura !?
Sper ca nu am apucat sa fac.
Alinatxa scobutil injectabil este tot ptr contractii?

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Pentru Cristhinutza !!!
dureri si intindere de ligamente este specialitatea mea!!! inca de la vreo 8 saptamani am simtit un muschi intins in ... fesa dreapta. Merg fara probleme, alerg daca vreti. Dar daca ma apuc de "treburile casnice".... belea, in cazul in care ma aplec des, chiar cand spel vesela tot sant un pic inclinata inainte - aici se rupe filmul... in maxim 45 de minute practic nu mai pot merge. Nu mai zic de alte miscari. Asa ca incarc treaba s-o frac in 15-25 min.(Am motiv sa mai las si altora treaba mea) ca apoi sa nu raman la pat. Unii rad de mine, dar pe mine chiar ma doare in fund !!! Plus am aflat ce inseamna un carcel. Am avut vreo doua experiente de dimineata, cred ca vroiam sa ma intind in somn si ma trezeam cu un carcel de mama focului. Naspa senzatie!!! Citesc pe forum - unii mai au si contractii. Pai daca asi avea si contractii - apoi chiar e culmea nenorocului. Si asa am o nebunie in burta doata ziua agitatie. Nu stiu cum voi - dar la mine foiala e de dimineata pana la 8-9 seara.Adevarul ca are si cu cine semana. Sper dupa nastere sa nu fie la fel cum este acum ca nu mai prind somnul frate!!! Fetelor curaj asta pot sa va zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Oana la mine simptomele au fost cam in urmatoarea succesiune: intai am inceput sa ma simt foarte obosita fara vreun motiv anume, apoi a aparut usturime la urinat. Pentru ca nu am avut vreme atunci, n-am dat fuga in primul moment la doctor si uite asa a aparut si sange in urina ceea ce m-a facut sa las totul balta si va vad ce se intampla cu mine. Ulterior spuneam ca au mai revenit pentru ca nu rezolvasem cauza si boala era din ce in ce mai putin detectabila: adica ramasese oboseala nejustificata si o foooarte usoara jena la urinat, dar deja stiam la ce sa ma astept.
La consultul initial doctorita mi-a cerut o proba de urina si a testat pe niste fise care s-au colorat in asa fel semnaland infectia. Apoi mi-a cerut sa aduc adoua zi proba de urocultura, care a confirmat si in felul asta am aflat la ce era sensibil.
Din ceea ce mi s-a explicat, la fel de neplacut este faptul ca e-coli pot migra cu usurinta nu numai catre aparatul urinar dar si in zona colului.

Numai bine!

Simona 19+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Dupa ce in final nu am mai apucat sa dorm, asa ca ziua mi-a inceput la 2, am ajuns si la serviciu (dupa ce am donat inca o mostra de urina la CMU, cred ca pot face colectie). Sunt cam groggy, si bebe la fel, parca nu misca asa super mult.

Gio, si eu sunt cam capiata de Ecoli asta. Toata lumea mi-a zis ca se scapa greu de el, m-ar interesa metode de prevenire, sau cum se ia ca sa stiu sa ma feresc. L-am intrebat pe dr de streptococB si a zis ca am analizele facute si nu a iesit.
Si cum, tu ai avut contractii asa, toata sarcina? Si a fost ok? Da-mi si mie te rog mai multe detalii …

Sim iti multumesc mult pentru detalii. Intr-adevar, am mari probleme cu constipatia si chiar ma interesa sa aflu ce pot face. Ma gandeam la activia dar acum citesc si ce ai scris tu. Imi poti spune cumva si de unde le pot lua? Iti multumesc din suflet. Eu ma gandeam sa incep sa car cu mine spirt si altea alea pentru cand merg prin toalete si inclusiv sa fac si pe la mine o dezinfectie generala. Sunt capiata pur si simplu de ideea ca va trebui iar sa iau antibiotic.

Da Oana, la urocultura iese. Eu zic sa te duci sa o faci, chiar daca nu ai simptome. La mine asa a fost prima data. Acum parca ma jeneaza ceva. Deci cred ca e mai nasol.
Deci merge cu fructe pe stomacul gol? Ce fructe mananci?

Nu stiu, sper sa se rezolve cat mai repede. Ideea ca l-ar putea afecta pe bebe, ma crizeaza complet. Si asa nu eram io prea normala ...

Va pup,

Cata 21+

Mergi la inceput