Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bravo Oana!Imi place ca gandesti astfel!Asa te vreau!
O lupta-i viata deci te lupta imi spunea tata adesea.Aceste cuvinte au o puternica rezonanta in viata mea de zi cu zi.
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Oana, cred ca ti-am mai scris deja un mesaj despre temperatura bazala, imi cer scuze acum ca nu te-am incurajat, insa eu dupa un an intreg de inseminari 10 la nr. (din care o luna am facut si inseminare dubla, ce sa-ti mai spun ca de 3 ori deja am facut inseminari pe 3 foliculi mari, si toata lumea zicea in jurul meu ca in luna respectiva am dat lovitura) am incetat sa mai am vise de genul: ciclu peste sarcina, TB cam mare, cantitate mica de CM etc... Uite ca nu am dat nici o lovitura si am plans si eu ca voi, teste negative nenumarate am vazut, m-a apucat disperarea de multe ori INSA - m-am ridicat singura (nu mi-a stiut nimeni necazul niciodata, pe la a 5-a inseminare mi-am pierdut si serviciul) si am mers mai departe. Luna asta pt. ca a fost perioada concediilor am fost cuminte si mi-am cauterizat o rana mititica, asa ca am zis sa fiu "perfecta", acum astept sa-mi vina ciclul pe 30 august si sa incep din nou numaratoarea, programarea, monitorizarea, pregnylul, inseminarea, apoi asteptarea groaznica de 14 zile, etc. Vreau insa sa-ti spun ca stiu sigur pe cineva care mi-a spus ca pe masura ce se apropia sa-i vina CM avea simptome pt. asta. Si erau simptome false ca era de fapt sarcina. Acum este in 4 luni, noi 2 suntem ca 2 surori pt. ca am trecut prin calvarul inseminarilor de multe ori pe coridoarele de la Giulesti.....

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bravo Oana , nu te da batuta. Daca esti tu puternica , ne faci si pe noi sa fim puternice ( chiar daca eu sunt o incepatoare).Ma apuca groaza numai cand ma gandesc cum e sa suferi 3 ani , dapoi sa mi se si intample( doamne fereste-ma , si pe restul fetelor la fel).

P.S. Eu si gatesc intre timp si mi-a iesit laptele-n foc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Am uitat sa spun fetelor ca la un CM de 28 de zile ovulatia sub nici o forma nu este in ziua 18. Eu mi-am monitorizat TB si am observat un "pic" la un moment dat la ziua 18 si am zis d-nei Geta de asta, ca facusem inseminare in ziua 14 ca de obicei si mi-a zis ca este o ovulatie falsa si sa nu ma mai iau dupa TB ci dupa ecografia transvaginala.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Amzulica stai ca nu mai inteleg nimic. La un ciclu de 28 zile ovulatia nu se produce la 14 zile ? Si daca da , atunci cand se incepe prestatia si cate zile tine ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

GINA mi se pare geniala vorba tatalui tau!GENIALA!si atat de potrivita si pt noi,cele de pe forum!te pup

AMZULICA iata ca ai avut dreptate cu temperatura...si bine ai facut ca mi.ai spus.prietena ta e o norocoasa...dar intr.o zi ...vom zambi si noi implinite...pline de vergeturi si celulita...cu fundurile si sanii cazuti...,miscandu.ne ca niste pinguini ...cu cearcane pana.n fundu capului din cauza burticii enorme ce nu ne va lasa sa dormim...asa.mi zice mereu o prietena de.a mea...care de cate ori ma vede suparata imi spune ,,las io.te ce bine,hai repede sa luam o fusta scurta ,ceva,ca indata ai sa arati ca bunica.mea.....saraca nu stie cum sa ma faca sa rad..
sper sa nu va supere randurile de mai sus...facem si noi haz de necaz..si bineinteles ca nu se intampla asa ..pt daca e sa ma intrebi pe mine...mamicile sunt cele mai sexy femei!AM ZIS!

Mergi la inceput

Irlandezule, ba da ovulatia se produce in ziua 14 cica, nu 18 stii? Pt. ca eu in luna respectiva facusem inseminare in ziua 14 si atunci dimineata am avut TB 36,6 adica cea mai mica, iar TB in ziua 18 a fost de 37,1. (adica cea mai mare TB a mea) Aiurea. Daca nu as fi facut IAD si ma luat dupa TB ma .....degeaba in ziua 18 :-)

Cami

Mergi la inceput

Oana, eu am zis ca de ar fi sa ma misc in 4 labe 9 luni nu m-as plange. Acum tot la capitolul haz de necaz, si sora-mea face misto de mine si-mi zice ca - sa vezi cand te-oi intoarce in pat ca tomberonul. Zic: "nu-i bai".

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

asa zic si io...da ce pacat ca atunci cand iti doresti ataaaaat de mult ceva...ajungi atat de greu la el.

Mergi la inceput

Irlandezule, prestatiile ar trebui sa inceapa deja din ziua 9 dupa cum urmeaza: 9, 11, 13 :-) nu glumesc dar ar trebui sa-l lasi pe saracul sot sa mai produca si el ceva. Fetelor, va dati seama cum e la mine ca singura sperma "viabila" este cea pe care mi-o introduce dl. doctor? Prestam apoi si noi asa de amorul artei ca d-na asistenta mi-a zis ca neparat sa ma ...si cu sotul dupa, asa de relaxare. Numai ca la mine nu functioneaza ca dupa inseminare nu mai suport sa bag nimik inauntru :-)
Mie mi s-a intamplat de ex. sa ma duc la eco in ziua 11 si sa ma si opreasca la inseminare ca incepuse sa sparga nebunul de folicul cred. Si atunci am pierdut serviciul ....:-) who's care am zis.

Cami

Mergi la inceput