Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu l-am "obligat" pe saracu' sotul meu luna asta din ziua 9 pana in ziua 17. ZI de ZI. Si mi-a spus ca de luna viitoare sa-mi gasesc altu , ca el nu mai poate zi de zi , nici nu se mai "trezeste".( glumea desigur).
De luna viitoare il las atunci o data la doua zile . Si daca cumva ratez exact ziua cu pricina , cea mai importanta? De unde stiu eu care-i aia? Ca eu nu merg nici inseminari , nici la eco , nici temp. nu mi-o iau...

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IUBITA,nu ai cum sa o ratezt ca traiesc 72 de ore o data ajunsi acolo...deci...lasa.l saracu sa mai respire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Oana , sotul te invita la si un gratarel. Zice ca numai eu nu-s intelegatoare cu el.
Da' i-am promis de luna viitoare cate-o zi pauza.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Dragutelor aspirante am si eu o intrebare. Sunt in a doua luna de incercari in z23 dintr-un ciclu de 27-28 de zile. Luna trecuta am ratat-o, dar acum as vrea foarte mult sa reusesc. Am vazut si eu luna asta celebrul albus in zilele 13, 14 si un pic in ziua 15 (numai dimineata un pic) si am prestat in 12, 13, 14 si 17 !!! Oare am ratat ovulatia? Imi doresc atat de mult un si atat de greu am reusit sa imi conving sotul sa incercam
Sper sa ma primiti si pe mine intre voi

Mergi la inceput

bravo...asa sa faci...

cu a meu e mai rau ca el nu vrea la comanda i pace!
luna trecuta ne.am certat rau si chiar l.am amenintat ca daca nu nu mai fac nik pt el !never!adica io ma umplu de pastile...stau numa prin spitale ,fac hsg,uri...cauterizari...si tu n.ai chef?saracu....mi.e si mila de el...iti dai seama ca idealul fiecarui cuplu nu este sa presteze la comanda ani de zile...ci sa faci o data dragoste nebuna pe plaja.....si gata...BB.U!

nasu nostru ne tot zice...bine bine daca nici la 24 de ani nu se mai pot face copii...dar unii sunt prea norocosi si nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor se pare ca desi medicii ne tot spun ce rol negativ are stresul in tot acest timp de incercari, nereusite, (vorba unuia cu care lucrez eu, cica "trial & error") stresul este cuvantul cheie in fiecare zi si mai ales dupa fiecare ratare. Eu si sotul meu ne certam cateodata intr-un hal fara de hal, in ceea ce ma priveste am si observat (nu stiu daca la voi e la fel) insa ziua 20 a ciclului este de mare nervozitate pt. mine. Si uneori cu mare greutate reusim sa ne revenim. Sincer nu sti u cat o sa mai rezistam deoarece in ceea ce ma priveste simt cum ma distrug atat fizic cat si psihic, eu nefiind genul de om care sa se indoape cu pastile. Multi mi-au zis ca ar fi mai bine sa iau o pauza insa din pacate varsta nu ma lasa... Nu stiu ce sa fac. Eu il gasesc pe el de vina si din pacate i-am si reprosat de multe ori faptul ca are azoospermie, imi mai vin piticii cateodata si pe soacra-mea (ca zic ca nu a avut grija de el cand era mic, la oreion) ....

Cami

Mergi la inceput

AMZULICA io ma indop cu pastile nu ca.mi place ci pt ca altfel nu.mi vine cm...si nu am ovulatie....

la noi tensiunile sunt in jurul ovulatiei cand trebuie prestat la comanda!

Mergi la inceput

SELINA bine ai venit!sa fie cu noroc luna asta !tinem pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oana, imi pare rau pt invazia rushilor, iti doresc ca luna urmatoare sa iesi invingatoare!
La mine inca nimic, nu au venit inca rushii, dar ma simt foarte balonata, ma cam doare putin stomacul.
o duminica placuta!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

kriss79 , azi a cata zi de intarziere ar fi ? A 4-a ? mmmmmm ... poate vine un bebic ...

Mergi la inceput