Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Gina, am un test CONFIRM ,si mi-a mai promis o romanca de aici ca-mi da ea un test luat din Ro. ca ei nu-i mai trebuie SURE CHECK. Care-o fi mai bun?

Noi 2 singurei

Dintre cele doua enumerate de tine - nu am nici o idee!
Eu am folosit doar teste: e.p.t ; ClearBlue & FIRST RESPONSE.Primele 2-a arata rezultatul cu 4 zile inainte iar cel din urma cu 5.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Irlandeza - hai ca zic si eu - Mai ai un piculet rabdare! Si asta de la una care nu a avut si a vazut numa o singura liniuta. Da e asa de frumos sa visezi zilele astea inainte de ziua fatala si poti sa iti imaginezi ce vrei tu. Si eu m-am uitat pe net cum ar fi samburelul daca ar fi fost sa fie si mi-am facut planuri si vise si iluzii, cu toate ca stresul e mare. Dar cand vezi acolo liniuta aia singura - fie ca e prea repede, fie ca nu e nimic, parca te loveste trenul. Daca tot vin uratii tot te loveste, dar de ce sa ma chinui si mai repede de asta.
sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Confirm e luat de aici , iar celalalt din Ro.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Selina , eu nu vreau sa-mi fac iluzii , si apoi la servici aici am zile si mai grele (eu nu lucrez in birou, aici, deocamdata) si am nevoie sa stiu cat mai repede ca sa pot sa spun sefilor mei sa-mi mai ia din munca si s-o de-a la altii. Fara motiv nu pot sa-mi deschid gura. De aceea sunt asa de disperata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Ar fi cam 8 zile de la contact si mai am de asteptat inca 5 pana la urmatorul ciclu .E prea repede , nu ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

uite ca te urmaresc...dar E PREA REPEDE!DA ! DA!

mai stai putin...macar 2 zile...n.are sens sa fii dezamagita pt ca sunt slabe sanse sa.ti arate ceva acu!

Mergi la inceput

Incapatanata mai sunt
Si eu te urmaresc Oana.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor, am avut o zi cumplita!!!
AM sunat la medicul meu sa imi fac URGENT o programare ca este sarcina high risk(ca doar asa mi-a spus el). AM sunat la 8 dimineata si pana la 5 tot nu am reusit sa imi fac programare...Am vorbit chiar tipat la asistenta lui care mi-a spus ca doctorul niciodata nu vorbeste cu pacientii, ba chiar mi-a transmis "din partea doctorului " sa vin in sapt. 8....in masura in care eu deja am avut doua sarcini pierdute..plus boala de coagulare MTHFR. Am insistat sa mi se faca programare cat mai repede, si sa mi se recomande urget acele injectii Levanox cu care multe femei au reusit sa pastreze sarcina. Este ora 7 seara si nici acum nu am nici un raspus...Practic ma rog de ei sa ma primeasca sa-mi salveze sarcina...fara aceste injectii nu pot sustine...
Maine dimineata ma voi duce la 8 fara programare si pana nu se uita la mine nu plec...Jur ca daca se intampla ceva din cauza lor de data asat ii dau in judecata!!! Deja doi doctori diferiti m-aunenorocit...
Ma gandesc s-o rog pe mama sa-mi trimita peste noapte utrogestan..sau ceva. Ce ziceti? Ar face raui ceva de sustinere??
NU pot sa va desciu senztia care o am,sa stiu ca Dumnezeu m-a ajutat si ca voi pierde din cauza unor inbecili de doctori.
Va pup
Nu doresc nimanui sa simta ce am simtit eu la vederea liniutelor....99% frica si 1% speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arthurana, Schimba doctorul cu unul caruia ii pasa de pacientii sai cu adevarat.Unul care te poate ajuta si raspunde la toate intrebarile si temerile tale.Ma rog ca totul sa fie bine pana atunci.
Actioneaza urgent acum cat se poate.Te .

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ca nu stiu ce sa mai cred. Pe 30 doua teste barza slab pozitive facute seara, a doua zi unu "sure check" negativ pe 31 dimineta, pe 1 diminetat un test Barza slab pozitiv dar la cam 7-10 minute , se vede o linie fffff slaba. Azi am mers la beta HCG si am emotii mari de tot ........ ufffff , de ce ies astea pozitive cind am semne clare ca o sa vina iar .......

Mergi la inceput