Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

va salut fetelor.te felicit arthurana pentru cele doua liniute.In general mi se adeveresc presimtire.am eu harul meu...si in plus tu nu te bazezi doar pe ele.ai dovezi concrete,simtome si mai nou testul.nu mi s-a intamplat niciodata sa se pozitiveze un test dupa timpul recomandat in prospect.si iti spun ca am vazut multe.intr-o vreme in nebunia mea credeam ca le mai pot folosi o data;ce daca au fost negative si am ramas e mare lucru sa mai apara o linie?eram copil .as fi facut orice sa schimb verdictul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

arthurana, eu nu te felicit inca, daca asta vrei. Cind mergi la doctor? Ce test ai facut de ti-a dat rezultatul cu 5 zile inainte?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Fetelor imi doresc de mult sa va relatez povestea mea in ceea ce priveste stresul prin care trec in incercarea de a ramane insarcinata,si acum simt ca am puterea sa o fac.au trecut 10 ani de cand am ramas prima data gravida,dar am considerat ca nu suntem destul de maturi ca sa avem un },primii 5 ani au trecut mai usor pt.ca ne spuneam mereu ca suntem tineri si avem timp,si ca probabil raman mai greu,nici nu mi-a trecut prin cap ca voi ajunge in situatia in care ma aflu acum{sunt disperata si simt ca nu mai am putere sa lupt si sa mai sper}Pe 30-05 am avut ultimul CM{pana atunci regulat}pe 27-06 am plecat pt.2 saptamani in vacanta la sotul meu care este plecat din tara pt.8 luni.Eram plina de sperante ca voi ramane,nu stiu de ce dar simteam ca vacanta asta imi va aduce bebeul mult dorit.ma rugam la Dumnezeu ca daca-mi vine CM{pt.ca era perioada}sa nu ma tina mult ca sa putem presta,si nu a tinut mult...adica nu a mai venit deloc.N-am dat importanta,il asteptam zi de zi,umblam cu tampaxurile dupa mine peste tot de frica sa nu ma ia prin surprindere,dar nu m-am gandit ca poate am ramas si de aceea nu-mi vine.am continuat sa ma bucur de vacanta.La cateva zile dupa ce-am revenit in tara,mi-am facut un test barza care a iesit negativ.Nici nu i-am spus sotului meu care imi repeta mereu cand suna sa-mi cumpar testul,ii ziceam ca este prea devreme si ca m-ai astept,si am asteptat...pe la sfarsitul lunii iulie am inceput sa am stari de voma,timp de o sapt.nu am putut sa mananc decat fructe,nu puteam sa mai vad nici apa in fata ochilor,abia atunci am inceput sa ma gandesc serios ca sunt gravida dar eram plecata din tara cu mama mea si am decis sa fac test cand voi reveni acasa.Nici eu nu stiu cum de am fost atat de pasiva.Imediat ce am ajuns acasa am mers sa fac ecografia dar nu s-a vazut nici un samburel,mi sa spus sa revin in 2 sapt.Nu mai aveam rabdare,am inceput sa fac teste peste teste,care ieseau pozitive care negative m-au bagat in ceata total insa eu am continuat sa cred ca cele pozitive sunt valabile.am trecut prin toate simtomele de sarcina si in asteptarea medicului meu care era in concediu am decis ca este momentul sa-mi impartasesc bucuria cu toata lumea,si am facut-o.acum 3 zile a venit si doct.care dupa o ecografie normala ,una intravaginala si o analiza BHCG mi-a spus ca nu sunt gravidaNu pot sa va descriu ce e in sufletul meu,mi-am pierdut orice speranta......

Imi cer scuze ca am ocupat atata spatiu cu povestea mea !Sper sa ma intelegeti si sa ma iertati!va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chris,Arthuuuu luati-ma si pe miineee!!!Trebuia sa-mi vina azi,insa...Nik....Nici n-am curaj sa fac test...Nu stiu ce sa fac..Mai astept..(cateva zile..sau..9luni)..
Tzin pumnii fetelor care sunt in asteptare zilele astea

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ancuca_b,daca n-a fost sa fie acum nu-i nimic.Poate o fi sa fie data viitoare. Capul sus.

Zozela, hai nu ne tine in suspans. Fa un test si hai aici cu rezultatul!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Arthuuuuu , vreau si io sa merg cu tine la, nu ma lasa aici , pleeeeeease....

Z23 , mai am 5 zile , ori la bal or la spital.
Cat sa mai astept cu testu' ala? Mai bine nu-l cumparam , ca asa ma mananca mainile.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza, fii cu inima nu te pierde
Ce fel de test ti-ai luat?! Daca nu este din acela care sa-ti arate rezultatul cu 5 zile inainte, nu-l face.Mai asteapta putin pana cand vei putea sa-l faci sa, nu fii dezamagita de rezultat.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

mai asteapta, irlandeza, mai asteapta... eu aseara am facut unul... asa, ca dupa ce mi-am cumparat 2, n-am mai rabdat si am zis ca tre' sa folosesc unul (poate se strica, sau expira daca sta nefolosit )
Nu-ti mai zic cate linii am vazut... Asa ca hai sa-l facem impreuna peste 5 zile... Poate vedem dublu

iepumic, aia era masina cu care vine barza la mine ... eeee, si daca a trecut si pe la tine... e clar... incapem toate 3 in ea !

Mergi la inceput

Gina, am un test CONFIRM ,si mi-a mai promis o romanca de aici ca-mi da ea un test luat din Ro. ca ei nu-i mai trebuie SURE CHECK. Care-o fi mai bun?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Ar fi cam 8 zile de la contact , dac-o fi sarcina se vede asa repede?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput