Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Chris mai mult ca sigur esti..Oboseala si liniuta rozacee= sarcina
Eu sunt ziua 25 si dorm in continuu, plus sanii ma dor rau simt ca parca ma ard...Deobicei am pete maronii cu 4-5 zile inainte, acum aceste pete sunt albe vascoase(ca mucusul cervical)...
Cand pot sa fac un test cel mai devreme?
Nu vreau sa-mi fac iluzii..doar este prima luna de incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

chris,Te inteleg! Noi te asteptam pana atunci cand vei fi sigura ca totul este bine.Stii unde sa ne gasesti da?!Ma rog ca totul sa fie bine in continuare.

Arthurana,testele FIRST RESPONSE arata rezultatul cu 5 zile inainte iar, cele ClearBlue cu 4.
Activeaza-ti PM-ul si vom vorbi mai multe, prin aceasta portitza ok?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Gina, buna

Hai ca vad ca tu esti pe net.
Poate poti sa-mi rspunzi tu la intrebarea mea. Cand pot face un test.
Eu am mai avut doua sarcini din pacate pierdute, si am facut testul dupa ce trebuia sa-mi vina...Dar acum nu am nici un pic de rabdare..

Mergi la inceput

Gina, am intrat si eu la gravidutele de mai iunie..sa vad cine e pe listuza...mi-au dat lacrimile sa citesc mesajele tale si ale fetelor...
am mari sperante ca ma voi alatura si eu cat de curand!! cum o vrea Dumnezeu. Merci de raspuns..
AM avut in casa un test ANSWER si mi-a iesit negativ..dar e cam devreme. Ciclul meu mi-a venit pe 6 aug...ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

arthurana;daca sunt intr-adevar sa stii ca somnul in aceleasi zile ca la tine a fost primul meu semn .o stare ca de coma...daca nu dormeam ,parca imi batea inima in tample
iti tin pumnii

Mergi la inceput

arthurana;daca sunt intr-adevar sa stii ca somnul in aceleasi zile ca la tine a fost primul meu semn .o stare ca de coma...daca nu dormeam ,parca imi batea inima in tample
iti tin pumnii

Mergi la inceput

am omis sa spun ca intepaturile la sani au inceput tot la fel ca la tine.dar nu sunt constante si apar dinspre nasturei spre brate,mai ales cand ma aplec.testul din ziua 27 a fost clar negativ.si temperatura bazala a scazut cu 4 liniute.apoi a sarit brusc cu jumatate de grad(la 38,2)am o senzatie ciudata cand stau jos.parca as avea ceva implantat in mine.azi ziua 30,2teste aproape pozitive.daca plec,te iau cu mine

Mergi la inceput

imi sunteti tare dragi toate si nu stiu de ce eu simt arthura ca daca
plec te iau cu mine.simt ceva in legatura cu tine ,parca ai fi un alter -ego.parca te-as cunoaste...

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Zilele astea m-am gandit la posibilitatea unei sarcini cu toate ca nu am in ziua ovulatiei sau in jurul ei o sa ziceti ca sunt dar,acum doua luni CM a fost pe 13,iar luna trecuta pe 10( mie nu mi- au mai venit rusii cu 3 zile mai repede de ani buni )si a venit in urma unei emotii foarte mari dar nu in sensul bun,pe scurt-stare de nervi exagerata!au venit fara dureri,doar usoare dureri la spate jos,dar nu de burta.a durat cam 5 zile,dar din a 3-a zi a fost foarte putin(de obicei in a 3-a zi abia incepea )!nu m-am prea iluzionat,dar de cateva zile(azi ziua 21 de la sangerari) am dureri de sani(incep de obicei dupa ziua 25),pipi des(poate fi si din cauza unei raceli),greata cand spal vasele ,era cat pe ce sa in chiuveta cand am simtit mancarea de pe spalator pe maini si de la miros,mananc mult si am mancat un borcan intreg de muraturi zilele trecute,uterul usor marit cand pun mana pe burta,iar mameloanele ceva mai rosii spre visiniu si cu mici vinisoare!obosita sunt,dar nu ma gandesc ca ar fi din cauza asta ,labiile mici,spre vagin au o culoare vinetie inchis test nu prea vreau sa fac pentru ca sanse mari nu sunt din cauza sangerarilor

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vas , Arthurana , Brabe ( am uitat pe cineva ?)sper din suflet sa mergem impreuna la mamici de mai-iunie. Fetele de acolo ne asteapta , haide-ti sa nu fim nepoliticoase si sa nu mergem....Vreti ?

Sunt Z22 din 28, ma mananca mainile ...mi-am luat si test deja

Noi 2 singurei

Mergi la inceput