Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Ciquita imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Chiqui, Selina imi pare rau sa aud ca aveti semne de rushi... Imi pare rau ca sunteti deprimate. si eu sunt desi azi e ziua 24 din 26... Dupa 18 luni de incercari si asteptari, dupa 18 Z1, am invatat atat de bine simptomele de rushi incat stiu cu 2-3 zile inainte ce se va intampla. Pentru mine Z1 e ziua in care incep simptomele de rushi. Pe teste n-am mai pus mana de mai bine de un an ca ma saturasem. Mi-am propus sa fac test numai in prima sau a doua zi de intarziere dar n-a fost cazul inca... Cateodata imi vine sa imprumut de la vreo norocoasa un test cu 2 liniute si sa-l pun la mine-n baie
Fetelor care asteptati, va tinem pumnii stransi, stransi!
toate curajoasele, toate inseminaristele, FIV-oasele, toate aspirantele optimiste si pe cele in Z1 si doresc tuturor sa se mute la Odisee!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Fetelor parca a inceput si pe mine sa ma doara burta! offfff. eu nu pot sa cred ca as putea fi insarcinata, si de asta m-as bucura (intr-un fel) sa imi vina ca sa pot sa ma apuc mai repede de treaba pentru luna viitoare.
luna asta nu s-a intamplat decat odata in perioada de ovulatie si de asta nu pot sa cred ca s-ar fi putut prinde ceva atat de repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc la toate fetele care m-ati incurajat! Asta este, ma enerveaza mai mult dereglarile aste; cand la 35, cand la 30, of...
Ati fost niste dulci, e foarte bine cand te intelege cineva!
Va pup si va doresc succes celor care asteptati...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

chiquitita,Phuuuuuuuiii... ce rau imi pare!Nici nu ma gandeam ca la tine ar putea sa nu fie bb.Imi pare tare rau, dar nu-i nimic ...incepe o noua luna si speram ca de data aceasta va fi cu ochisori.Sa fii tare.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Vas, Irlandeza,sper ca macar voi sa ne dati cate o veste buna luna aceasta.Sa ne tineti la curent cu datele.Galeria continua.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

sunt fericita.va multumesc tuturor...nici nu ma asteptam sa-mi raspundeti atat de repede si sa ma sustineti atat de tare.da,mai am un test putin mai pozitiv.Si am fost la eco azi.Dar sarcina nu se vede inca.mi s-a spus ca se vad semne indirecte;folicul spart ...nu mai imi amintesc.dar eu simt ca asa e...sotul meu se teme sa se bucure pentru ca a fost de multe ori dezamagit(ca si mine de altfel).avem un baietel frumos Albert-Damian si la fel de greu am ramas insarcinata.sotului meu i-am spus ca eu cred ca am ramas insarcinata la putine zile de la conceptie dar l-am rugat sa nu anunte pe nimeni pana nu voi fi sigura .ne este teama ,prea multe dezamagiri au fost.devenisem testomana.teste zilnice si daca ciclul a venit(daca e peste sarcina??)imi dau seama ca ma agatam de un mic indiciu,imi gaseam un punct de reper fals si construiam in jurul lui un imperiu.acum sunt neobisnuit de calma.totusi am momente de teama.totul se petrece ca intr-un vis.va multumesc

Mergi la inceput

va mai dau cateva indicii(in caz ca sunt);somnolenta,temperatura bazala cea mai ridicata(a tuturor timpurilor 38,2)-de obicei 37,1 sau 2,constipatia( mai nou).nu am greturi.nici la Albert nu am avut.in schimb ravnesc la gustarea colegelor.nu ca nu mi-as permite.doar ca mereu ce au ele e mai bun.beculetul s-a aprins in momentul in care ma interbam oare ce au adus de mancare desi aveam si eu alte feluri pe care le mananca cu placere de la mine.cu primul n-am dorit decat petrol si crema de ghete.am si acum sticla cu petrol.multumesc din nou.

Mergi la inceput

chris27 - noi viitoarele mamici de: mai-iunie2007, te asteptam AICI sa ni te alaturi -ului.
Te

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

mi-e teama sa trec dincolo?daca nu e nimic?daca ma bucur zadarnic?le-am cerut testelor de acum 10 zile sa imi arate ce nu era in puterea lor...si am plans cand nu au facut-o...si i-am cerut ginecologului sa-mi arate ceva ce nu avea cum sa vada...cred ca astept prea mult de la orice.sa fie perfect...negru pe alb.trebuie sa fiu mai maleabila,sa reduc ... din pretentii...

Mergi la inceput