Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Meeei CHIQUITITA,eu sunt gravi in 9 saptamani si ieri am avut toata ziulica dureri de spate si burta EXACT ca la ciclu...
NU TE LASA ,GANDESTE POZITIV!!!!!!

Speranta moare ultima......

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Miha, cand citi raspunsul tau incurajator imi veni sa te pup, nu alta
Tu ce simptome ai mai avut?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Dureri ca de ciclu am avut si eu chiar inainte sa trebuiasca sa vina eram tot la baie sa ma uit....
Gustul ciudat (metalic)in gura l-am avut si eu ca Selina dar doar 2 zile si asta inainte cu vreo 2 zile sa trebuiasca sa vina .Tot atunci am avut si o senzatie ciudata la stomac,si nu era durere ca nu-mi venea sa zic auuuuuuuu!Mai mult greata...Acum ma gandeam ca ar fi trebuit sa scriu intr-un caietel exact ce-am simtit in fiecare zi asa stiam exact cand si ce am avut(probabil ca o sa fac asta zilele astea).
Daca o sa-mi mai aduc aminte de vreun simptom pe care am uitat sa-l spun il zic si mai tarziu...

Tu acuma tine capul sus si nu te mai gandi la rushi,intotdeauna am zis ca puterea gandului ajuta mult in viata...

Oricum tin pumnii in continuare si tie si la toate care asteapta...Da doamne sa aveti si voi greturi,ameteli ,somnolente,nervi,constipatie si multe altele ca este MINUNAT,chiar daca cateodata imi vine sa ma urc pe pereti....

Va pe toate

Mihaela

Mergi la inceput

Mami2, abia acum am vazut ce ai scris! Ce bine ar fi sa fiu! Creste inima in mine si mi-e groaza sa nu asesc ceva rosu pe chiloti!
Selina fa si tu testul in ziua 30. Ce zici? E mai sigur atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Mihaelaaa si Chiquitita mai fac un test in week-end daca nu vine invazia pana atunci. Multumesc de incurajari

Mergi la inceput

Mihaela , cred ca daca nici maine nu imi vine, e un lucru bun...

Mergi la inceput

Fa un test,ca de nu eu MOOOOOOOOR!Cum de te poti abtine sa nu faci macar UNUL????????Si daca nu vei face un test si totusi vor veni rushii tot dezamagita ai fi,nuuuu?
Cred ca ai putea deja sa sti e sau ba.Eu sunt mai nerabdatoare decat am fost la mine.....Hai,fa un test.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vai fetelor ce de simptome pe la toate. Eu Z 20 ca sa zic mintea mea deja are simptome clare de bebe pentu luna asta insa nu sunt sigura daca si samburelul e acolo jos nu numai sus in capsorul meu. Vreti sa auziti simptome? BUnnnnnnnnnn...... mi-e greata, dar sa stiti ca destul de tare,( nu punem la socoteala ca mai aveam si in lunile precedente) si am o secretie cam abundenta ceea ce trebuie sa recunosc chiar si in nebunia mea de a a vea un bb acolo in burtik, nu am avut pana acum asa secretie si nicioadata dupa perioada fertila. din contra nu se mai simtea nimic pana inainte de ciclu cu vreo 2 zile. DECI.....
Chiquitita hai , uite daca vrei te las pe tine sa intri la odisee inainte mea cu o saptamana , ca dupa aia te urmez( Sper din tot sufletul).
OAnaaaa mult curaj si inainte.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Fac test vineri dimineata. E ok? Nu vreau s avad linia aia singura, nu mai vreau ... Mai mult ca sigur vine ciclul...

Mergi la inceput

VINERI?????????abia asteptam pana joi si tu te-ai hotarat acum sa-l faci numai vineri??Sa sti ca daca nu mai auzi nimik de mine sunt deja moarta de curiozitate....

Mihaela

Mergi la inceput