Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

CHIQUITITA > Eu cred ca e cu ochisori..stiu ca e deprimant un test negativ, dar fii optimista.
UITE GALERIA E AICI !!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Multumesc mult! Dar la 5 sapt val sunt 5 6225 181075

si eu am cca 38 de zile intarziere, ca sa nu spun 40. Si eu am 704....

Mi-as mai face joi un test la sange sa vad daca a crescut. Poate ca din cauza valorii scazute nu am simptome de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

cred ca o sa repet testul cu prima urina de maine dimineata.
eu mi-am facut un test barza. este de incredere???voi ce stiti? am citit pe net ca cel mai bun ar fi clear blue dar la mine in oras nu gasesc asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Kriss79 dar tare mi-e frica de o dezamagire, ca asta ar insemna ca mi s-a dereglat iar foarte rau...

Mami2, parerile sunt impartite, unele fete zic ca Clear Blue ar fi cel mai bun, altele spun ca daca esti gravida, iti arata orice test pana la urma, numai sa nu il faci prea devreme. Au fost cazuri cand au mai gresit si testele Clear Blue.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

offf, vom vedea ce o sa iasa maine dimineata. tare imi e sa nu fie o dereglare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUI.........HAI CU TESUL POZITIV!

speeeeeeeeer din tot sufletul sa fie bb mic acolo...

hai curaj...mie imi suna ffff bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

chiquitita hai fa un test si spune-ne si noua!Vrei sa murim aici de emotie?Ai si simptome o gramada io zic ca trebuie sa fie ca doar am facut si face galerie sa nu vine rushii ca nu-s bineveniti!Noi il asteptam pe bb sa putem sa punem de un chef mare!Inca nu am dat drumul la pumni si ti-am zis ca-i tin asa pana cand imi zici sa le dau drumu(da am cam amortit si daca tu nu faci test pana joi voi anchiloza,dar merita).V-am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Eu ziua 26 din 27-28 si mi-am incercat dimineata norocul cu un test dar din pacate a fost doar o liniuta, oricat l-am sucit si invartit si m-am binoclat Poate a fost prea repede, sau poate nu e nici un samburel acolo
Am insa asa un gust ciudat in gura tot timpul si tensiuni in partea inferioara a abdomenului...
Sper sa mai apara gradivute pe aici sa ne creasca si noua moralul
Tin pumnii Chiquitita, Mami2 si Brabe macar la voi sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele acuma chiar mi se pare ca ma doare spatele ca la ciclu, cred ca maine imi vine...Iar m-am dereglat. Parca mi-e si aiurea de voi ca m-ati sustinut atat
Sper sa nu vina, dar...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Ciquitita nu ai de unde sa stii...eu cand am ramas prima data insarcinata aveam aceleasi simptome ca cele dinaintea menstruatiei.

Mergi la inceput