Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dureri nu mai am..dar burta e continuu incordata....e tare ca piatra...Pana acum se incorda apoi ma lasa...de 20 min e tare tare
Multumesc pentru raspunsuri..astept sa vina sotul meu acasa si apoi vad ce fac...
Clara si pe mine ma ingrijorat faza cu 35 sap...

Sa de'a Dumnezeu sa fie bine!!
Merg inapoi in pat.

_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Adameasca, vreau si eu sa vin, am zis si mai zic odata. Sper sa si pot... acuma am venit de la spital, ca aveam contractii de aseara.. da' cica nu nasc inca :D
in caz ca nu pot veni luni, anunt pe forum in timpul zilei. Dar in principiu... count me in.

Anne 31+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

notquiteso cum s-au manifestat contractiile tale de ai mers la spital...? Ce simteai?

_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

MEXXA daca ti se intareste burtik regulat sau daca ai dureri suna-ti dr. si vezi ce spune. Eu cand o sunam pe a mea si-i spuneam ca am dureri ca la ciclu si se intareste burtik des ma chema la spital. Sanatate si stai f. cuminte in patut.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa si Clara03, sa aveti grija de voi si sa va fie bine!

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, acum m-am uitat si am vazut ca baietzelul tau este cu doar 4 zile mai mare decat fetitza mea! Poate nastem amandoua odata (sau la diferenta de 4 zile).

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Mexxa: exact asa cum spunea si Mirabelac. La mine au inceput aseara, insa nu erau regulate. Dureroase, dar nu regulate. Asa ca m-am indopat cu no spa si scopantil si pana la urma am adormit pe la 1 noaptea.
Dimineata a inceput iarasi show-ul, si tot neregulate erau. Pe la 2 au inceput sa fie regulate, la 6 minute. Am facut dush, mi-am luat bagajul si m-am dus la spital. Acolo mi-au facut injectii, si m-au trimis acasa, ca aveam colul inchis. Spre bucuria mea, inca nu nasc. Cel putin nu azi. Sper sa mai rezist macar pana vine doctorul meu din concediu, adica pana pe 31. In rest.. am in continuare contractii dureroase in partea de jos a abdomenului, insa nu au ce sa imi faca... iau pastile si gata. Vedem.

Anne 31+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FEtelor,e chiar asa rau daca nasti la 35 sapt?am auzit ca sunt ceva injectii care se dau inainte pt plamanii bb-lui pe care daca ti le administreaza,atunci nu-i bine?si mie imi teama.

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Notquiteso, am retinut ca vii si tu.

Deci unde ne vedem pana la urma? Mie mi-e indiferent, la resto, in Cismigiu, tot una ptr mine, eu stau pe Brezoianu, pe langa Petrom. Pana luni poate ne hotaram totusi...

Eu dupa doua zile de stat degeaba mai am putin si turbez, pe cuvant. Si mi-e dor de fi-miu...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

adinazotAsa auzisem si eu ceva de niste injectii dar nu mai stiu cum se numeau..pt bebelusii nascuti in perioada aia.

Fetelor cum sint contractiile durereoase??? Ce te doare????Spuneti-mi si mie. Ca mie mi se contracta burtica destul de des dar nu pot sa zic ca ma doare....poate spatele ca acum de exemplu cind am venit de afara si am carat ceva. Sau am mai avut asa f rar dureri jos ca la CM.

Ma gindesc sa nu ma apuce contractiile si eu sa nu stiu sa zic ca sint normale, dar ma cam indoiesc sa nu-mi dau seama.

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput