prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna fetelor cucuiete!

Imi pare rau ca n-am mai putut sa intru zilele astea,dar am tot fost occupata.Inclusiv cu copilasii.Sapt trecuta(profit cat mai e sotul in concediu)am facut o plimbare prin Mannheim fara prichindei pt ca aveam nevoie de putina relaxare.A fost fain si am shoppinguit cu drag pt aceiasi prichindei din dotare.Sambata am fost la nunta la moasa noastra(care mi-a devenit si prietena),dar doar la biserica pt ca nu puteam sa abuzam de bunici.Maine iar avem treaba,vom merge in Stuttgart la Consulatul Grec sa o ingregistram pe Sofia si sa-i facem pasaport.

Rox,
welcome back!Ma bucur mult ca ati avut o vacanta frumoasa si abia astept poze.Si ma mai bucur ca mi-ai urmat sfatul in ceea ce priveste meniulVad ca n-ai regretat deloc

mamacita,
imi pare bine ca s-a mai dat pe brazda bona.Mult succes pe toate planurile!

danuta_t,
iti urez sa treaca f repede perioada neplacuta si sa te bucuri in cntinuare de samburelul din burtica!

pisi,raresionut,
am vazut filmuletele cu baietei voinici,fumosi si jucausi!

Trebuie sa mai recuperez din urma,dar nu stiu cand voi avea timp.
Multumiri tuturor celor ce ne-au urat de aniversarea casatoriei!

Am mai pus pozulici frumoase cu Sofia si Bubu

Pupam!

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

raresionut,
am uitat sa-ti zic de fecioru-tau:am impresia ca o place tare pe Cleopatra ca numai cu ochii la ea era decat sa danseze

Si Bubu e tare incantat de melodia astaSi eu ,si eu

Pt fetele care nu o au,aici o puteti asculta:
http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc mult pentru incurajari si laude, PISI, DANUTA, RARESIONUT, CONNIE, GEGEA, RP, ANCA-MICAELA, SIMONELA, RROX, MAMACITA.

Azi am fost pentru prima data plecata vreo 10 ore de langa pruncul meu. Mi-a fost foarte dor de el, dar sunt linistita pentru ca sta cu mama mea. Oricum, pentru prima data de cand plecam de-acasa fara el, a pans dupa noi in dimineata asta, poate pentru ca ne-a vazut pe amandoi plecand in acelasi timp.

Si dupa ce ca a fost o zi cu atatea schimbari, a trebuit sa-i fac si ROR-ul iar, cica s-a schimbat schema de vaccinare si se face la 16 luni. Nu conteaza ca a facut antirujeolicul la 9 luni. Asa ca am chinuit copilul si cu vaccinul. A plans din tot sufletelul lui , iar cand am ajuns la masina, la bunica, a inceput iar sa planga, ca sa-i arate ce trist si suferind este.

Caramella, bine ati revenit din vacanta.

La fel ii spun si lui Rrox, imi pare bine ca a fost frumos in concediu. M-a amuzat foarte tare ce-ai povestit despre Ioana. Faza cu "taci" este haioasa foc. In ce priveste persoanele care au ceva de impartit cu tine, ar trebui sa-ti spuna cinstit ce le deranjeaza. Lucurile se rezolva numai discutand, cred eu. Nu mi se pare ca ai primit vreun raspuns concret la postarea facuta la prietene. Se pare ca toata lumea te agreeaza acolo.

Andruzza, Laura, sper ca baieteii vostri sunt bine acum.

Mamanati, felicitari pentru micuta Camelia, sa va faca fericiti pana la adanci batranete, sa fie sanatoasa, vesela si frumoasa.

Danuta, multa sanatate. Poate ai fetita, daca te simti atat de diferit. Ti-ar placea?

Nino, bine ai revenit. Mai scrie-ne si tu, ce mai face Alex?

Raresionut, am vazut filmuletele. Blondutulk este adorabil si foarte serios. Am avut impresia ca era cam somnorici in filmul cu Cleopatra, sau mi s-a parut?

Pisi, Matei este dragut si foarte curajos, daca se da singurel in topogan. Taticul lui imi aminteste, insa, foarte mult, de alt tatic exagerat, taticul lui Rares. Nu pune mana in nisip, ce-ai bagat in gura, etc, sunt replici foarte cunoscute urechilor mele Sper sa nu te superi, nu am intentia asta.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am vizionat filmuletele cu Cezar, Rares si Matei! Si am vazut pozici cu Bubu cel frumos si Sofia cuminte, curioasa, mirata si frumoasa!

carmen, Rares este bine, multam de intrebare!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Am uitat sa va spun ca Rares are 12 kilograme si 85 cm. Sunt multumita de evolutia lui, chiar si medicul de familie este de parere ca arata ca un copil de 2 ani.

Zuzu, am vazut pozele cu frumosii tai. Mi se par foarte diferiti. Sofia are tenul mai roz si are cu totul alte trasaturi decat Bubu, dupa parerea mea.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mamacita l-am vazut, dar eram cam axata pe studiul conflictelor , nu-mi place deloc postura vinovatului de sciziune si am vrut sa lamuresc lucrurile. Cine stie, poate chiar am reusit sa indepartez pe cineva de aici fara sa-mi dau seama si nu as vrea sa las lucrurile asa. rrox,ai vazut tu persoana iubita si apreciata de toata lumea,fara un dusman sau macar un barfitor,acolo,putina nemultumire si carcoteala?!Eu am vazut,dar erau extrem de terne,de aceea nici nu deranjau pe nimeni,caci nu aveau niciodata nimic de spusAsa ca,in momentul in acre ma va iubi toata lumea si nu ma va barfi nimeni,ma spanzur in fata portiiGlumesc.Atitudinea ta e cea corecta,sa ai o discutie franca,sa-ti ceri scuze daca intr-adevar este cazul,dar dupa cum vezi toata lumea a inteles pe toata lumea si viata merge mai departe,cu bune si rele,cu triste si vesele...
Apropo de veselie si frumusete,am admirat pozele cu bubu cel cuminte,bun si iubitor,Sofia cea dragalasa si inocenta,un tata topit dupa puii lui si o mama frumoasa si zambitoare!
SA NE IUBIM PRICHINDEII!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

In sfarsit am reusit sa recuperez ce s-a scris.
Imi pare rau de cele intamplate ,dar daca asa au hotarat le respect decizia.Voi ramane sa scriu in continuare aici si voi citi si scrie daca imi permite timpul si dincolo ,caci imi sunteti dragi toate si mai ales copilasii.

Alicia e racita ii curge nasul si e tare maraita.A inceput sa-i curga nasul la mare in ultimele 2 zile si nu i s-a oprit nici acum.Febra a facut o singura data dar nu mare.Acum ma i-a pe mine ma doare gatul ingrozitor si capul.
De raspuns nici nu mai stiu e varza in capul meu dupa atatea pagini citite.Am vizionat niste videoclipuri cu copilasi superbi care m-au uimit BRIEN care e un dragalas destept si tare vorbaret,BUBU care mananca singur ,bravo.si o surioara care doarme ca un ingeras.

Mai am de vizionat poze,cu astea sunt in urma ,dar mentionez ca am o scuza suntem 3 la un sarman de comp,se pare ca sora Aliciei va ramane la noi ,nu mai merge in Italia .

Va multumesc pentru primirenu nominalizez sa nu uit pe cineva ,ca nu mi-am notat.

DANUTA imi pare rau ca nu ne-am intalnit la mare ,eu ca o ametita ce sunt nu am bagat numarul tau in telefon ,l-am scris doar in agenda ,zicand ca-l voi introduce mai tarziu , m-am luat cu bagaje si pregatiri si am uitat.Noi am fost la Costinesti4 zile ,apoi ne-am dus la Jupiter ,dar poate o zi doua ne intresectam totusi.
te sun zilele astea si vb,poate ne intalnim si in parc.
I ncerc sa mai revin ca plange ,nu mai vrea mai nou sa adoarma fara mine .

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Multumiri pentru aprecierile pe care le-a primit blondul meu. Nu era somnoros, ci inainte de a-l fima , noi mai ascultaseram melodia de mii de ori si trebuia schimbat si am vrut sa inchid calculatorul si atunci da-i si plangi....n-am rezistat si am mai ascultat de cateva ori "Ghita", dupa care mi-a venit ideea cu imortalizarea.
Pisi, ne-a placut tare mult cum statea Matei si asculta pe toata lumea la urcatul scarilor, se vede ca a primit educatie aleasa.
Rrox, super concediu, cu doi copii mici si ascultatori. Sunt convinsa ca diferenta comparativ cu tara noastra e mare, o dovedeste si camera de locuit, uite ca noi nu am avut curajul sa iesim nici pana la bulgari, dar la anul nu ratam.
Zuzu, o familie frumoasa, iar mamica arata traznet....se vede ca are cu cine semana mica ta printesa, iar Bubu....un fartior preocupat sa o ajute pe mami, ca doar are experienta, nu?
Mamcita, imi place cum ai tu talentul asta de a pune punctul pe "i".

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, bine ai revenit! Ma bucur ca a fost bine in concediu.
Nu am apucat sa vad poze & filmuletze... Incerc maine.
PEste 2 zile intru in concediu!!!
Noapte buna

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzu sunt topita, tocmai v-am vazut pozele Sunt tare dragalasi si gingasi amandoi! Sofia iti seamana izbitor de mult cand zambeste si Bubu e un scump in rolul de fratior mai mare Multumesc pentru primire!

Mamacita asa e, cum zici tu. Nu ma deranjeaza absolut deloc sa ma barfeasca cate cineva si sunt absolut de acord ca nu ma poate place toata lumea, mai ales ca nu fac nici cel mai mic efort in sensul asta, sunt doar eu insami intotdeuna Dar imi place sa respect drepturile celorlalti, sunt cumva adepta chestiei aleia cu libertatea ta se termina in momentul in care o incalci pe a altuia si imi place extrem de tare sa mi se spuna verde in fata cand calc in strachini cu voie sau fara voie. Multumesc si bafta cu bona, ma bucur ca arata promitator

Anca Micaela multumesc Vacanta minunata si voua! Am auzit ceva de Venetia, am auzit bine? Mie mi-a placut foarte mult acolo, sa nu cumva sa ratezi plimbarea cu vaporasul la Murano si mai ales Burano, sunt extraordinare.

Carmen multumesc pentru suport! Asa e, acolo e fan clubul meu adunat Danna mi-a raspuns totusi. Mult succes cu serviciul si va asteptam in Bucuresti (desi nu e un oras frumos, da' asta e, altu' n-avem )

Caramella Multa sanatate!

laura multumesc

Rp ce mai faceti? Sunteti mai bine?

Daria unde te-ai ascuns? Ce ati facut cu masina? Ati inceput scoala de soferi? Sper ca Brien cel istet e bine

Marox am uitat sa-ti spun ca m-am amuzat copios de ispravile Juliei Si Ioana e batausa, se vede ca-i berbec , soi de luptator

Pisi sunt la ora amintitului, am vazut ca ai scris pe undeva de primele experiente pe forumul asta, respectiv reactiile starnite de postarea ta despre laptele praf Tin sa clarific: ti-am atacat afirmatia, nicidecum pe tine. Asta era parerea mea si acum e neschimbata. Si imi plac polemicile Nu stiu de ce insa, nu prea se inghesuie lumea sa intre in polemica cu mine

tuturor! maine lipsesc la apel, ducem fetele la tara.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput