prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Hello, hello!

Pisicuta, multumim! Deocamdata se pare ca e mai bine burtica Andradei, n-a mai facut scaun moale de citeva zile...Inca nu avem rezultatele complete ale analizelor, abia maine sunt gata, sper sa fie ok si in continuare! M-am distrat de faza cu Matei si cataratul in tarc! Nu e periculos sa faca asta? Adica nu poate sa cada, sa se loveasca? Intreb pentru ca noi n-avem tarc si nu-mi dau seama cit de e greu de patruns inauntru!? Oricum, era fain daca apucai sa-i faci o poza sa-l admiram pe acrobat!

Rrox, bine ai revenit! Si eu cred ca nu trebuie sa te simti vinovata pentru despartirea in doua grupuri! Sunt de acord cu Andruzza, cele care aveau ceva sa-ti reproseze trebuia sa o fac la momentul respectiv. NU vreau sa se supere nimeni, dar cred ca problemele se rezolva cel mai bine prin comunicare...Asteptam povesti din vacanta!

Laura, noi am folosit biotics, dar numai pliculete, niciodata capsule. le dizolvam in ceai,apa sau lapte. Imi pare rau dar nu stiu cum se impart si cite doze/zi trebuie in cazul pastilelor. Dar vad ca te-a lamurit mamaicta! Multa sanatate! Cred ca tu intrebai,la un moment dat, de ulei in orez? Da, eu ii pun citeodata, ulei de masline. Am inteles ca face bine la burtica si ii pun citeva picaturi in mincare. Imi punea si mama, la sfatul medicului, cind eram mica si aveam enterocolita.

Mamacita, multumim! Ma bucur ca experienta voastra cu bona e excelenta pina acum! Pupici lui Alex!

Raresionut, am vazut filmuletele voastre! Foarte haioase...mi-a placut mai ales cel in care Rares face curatenie! Ce baiat harnic are mama! Pacat ca, in timp, baietilor le trece cheful de a mai face curatenie...!

Connie, multumim!

Nino, bine ai revenit din concediu!

Fug ca s-a trezit Andrada!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Danuta, pupici! Am primit mail-ul tau. Iti doresc multa sanatate si sa iti treaca "raul de mare" cit mai curind posibil! Nici eu n-am avut probleme - de genul greata, varsaturi, ameteli - la prima sarcina, asa ca nu stiu sa-ti spun cind vor trece, dar sper ca in curind! Numai bine!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Connie, multumim pentru aprecierea "soferuui" nostru, ei cu doi parinti soferi, se intelege...pasiunea.
Simonela, ma bucur ca v-au placut filmuletele, asa ca le vom posta si aici, dar la capitolul curatenie, e jale....mama face, el desface.
Speram ca , anlizele Andradei sa fie bune si sa nu fie nevoie de ....pastilute.
Nino, bine ai revenit.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am uitat sa pun link-ul:
http://s99.photobucket.com/albums/l283/raresionut/
Speram sa va placa.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,mesajul meu nu l-ai vazut?
danuta,normal starile astea dureaza cam tot primul trimestru,adica pana pe la 12 saptamani,si se pot intoarce,mai atenuate,in ultimele saptamani[3-4].eu am beneficiat din plin,ca la carte,de ele,parca eram o musca beata,iar program de varsaturi regulat dimineata si seara plus bonusuri extra zilnice,dar mi-aduc aminte cu drag si simpatie de perioada aceea
rares si adriana,v-am admirat puiutii in filme!Amandoi sunt niste cuminti;cred ca Alex intorcea de 100 ori farfuria aia,pana sa ia un dumicat sau sarea din fotoliu[pe incercatelea].

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Wellcome back RRox,ne-a fost tare dor de tine.Abia asteptam pozici si povesti.Multam de urari.

Mamacita multumesc

Simonela ma bucur ca este mai bine burtica Andrarei. Este destul de periculos avand in vedere ca patul/tarc are 78,5 cm inaltime,dar din fericire sunte langa el si cu ochii pe el nonstop,asa ca nu riscam nimic.Si mai bine sa invete sa sara ca decat sa cada,mai bine asa.Da este un pacat ca nu am facut poze.

Connie multumesc

Rares Ionut multumesc.L-am vazut pe blondutul dragut cum face curat.Probabil ca este varsta ca si Matei are o fascinatie pentru matura.Este tare haios cum traieste el melodia,parca sufera alturi de Cleopatra.Am vazut si pozele de la mare,tare dragute.cred ca are stofa de arheolog ca tare a mai sapat in nisip

si cum e moda cu filmulete am facut si noi 2 la tobogan in aceeasi zi cu pozele,dar cum n-a mers netul nu am reusit sa le incarc pana azi.Asa ca filmulet1 si filmulet2

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisi,am vazut filmuletele:la primul am admirat un prichindel foarte zglobiu si curajos[chit ca-l mai ajutau impingatorii din spate]cu o mamica frumoasa si tanara,ca o pisicuta ce se afla,iar la al doilea...am ametiiiit

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita l-am vazut, dar eram cam axata pe studiul conflictelor , nu-mi place deloc postura vinovatului de sciziune si am vrut sa lamuresc lucrurile. Cine stie, poate chiar am reusit sa indepartez pe cineva de aici fara sa-mi dau seama si nu as vrea sa las lucrurile asa. Multumim de reprimire si intoarcem pupicii

Multumim si Danutei, pe care o felicitam inca o data si ii uram sa nu o tina mai mult de 12 saptamani starile cu pricina. Eu am avut stari de greata si am vomitat de zor si la Mariuca si la Ioana, dar mi-au trecut cam pe la 14 saptamani.

Tot multumiri si pentru Raresionut si pentru Simonela si pentru Pisi! Sper ca de data asta n-am mai uitat pe nimeni.

Pisi am savurat si eu aventura lui Matei cel curajos pe tobogan De ce nu-i place lui tati nisipul?

Raresionut ce baietel harnic are mama! Si dansator iscusit pe deasupra!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Sa va spun cateva vorbe si despre vacanta
Pe scurt: a fost suuuper!!! Dar prea scurta...
Am luat plasa putin cu drumul, nu mai era punct de trecere a frontierei pe unde planuisem noi sa trecem din Bulgaria in Grecia si asta ne-a costat aproximativ 200 km. la dus si tot atata la intors in plus. Evident la dus am dat si peste incendii in muntii bulgarilor si am ocolit de zor pe drumuri ratacite prin munte, bine ca era lumina afara ca altfel ajungeam prin rape... In concluzie am ratat trecerea cu feribotul pe insula in prima zi de calatorie si am dormit prima noapte la u hotel dragut in partea continentala a Greciei. Dimineata am luat feribotul si am ajuns in sfarsit la viluta noasta. Foarte frumoasa dealtfel, puteti vedea www.pelago-thassos.com/" target="_blank"> aici cam cum arata. Am avut un mic apartament dragut mobilat si utilat cu tot ce trebuie.
Insula Thasos ne-a placut foarte mult, e foarte frumoasa. Muntele pitoresc, cu aspect de munte mai inalt decat este (1200m) si paduri de pin de care sunt absolut indragostita. Marea e absolut minunata, limpede cristal, foarte curata si calda, plina cu pestisori care veneau sa ne studieze imediat ce intram in apa. Plaja destul de ingusta, dar lunga de 2 km, nu era deloc ingramadeala. Ioana nu s-a speriat de mare, dar nu a fost nici foarte dornica sa intre in ea, asa ca s-a balacit fericita in piscina din dotarea personala, chiar pe malul marii. Mariuca a fost tare incantata de lipsa valurilor si a inotat cu ajutatoare la manute.
Nu ne-am bronzat prea tare, am stat doar de la 9-9.30 pana pe la 11.15-11.30 pe plaja zilnic. Dupa amiaza in general am explorat insula, doar o data am fost la balacit in mare. In plus ne-am si cremuit ca eram albi ca branza. Mariuca e cea mai bronzata Are noroc de pielicica care se bronzeaza frumos fara sa se inroseasca.
Am mancat numai caracatite si kalamari, creveti si peste si ne-a placut tare. Ioana nu a vrut sa manance decat fructe, lactate si cereale. Borcanasele hipp cu legume si carne mai mult le-am aruncat si peste de la noi n-a vrut sa incerce. Era disperata dupa rosii si castraveti si culmea.. LAMAIE!! O haleste ca pe mar, musca cu disperare din ea!! Mi-o tot cerea evitand pestele din farfurie si am zis sa i-o dau sa o satur!! Ei bine, i-a placut la nebunie!!
Pe drum s-au comportat foarte bine amandoua. Sotul meu spune ca Ioana e neam de calator ca maica-sa! A fost foarte cuminte, s-a uitat mult pe geam, a ras, a mers cu placere peste tot. Si acum ma inebuneste sa mergem "pa" S-a speriat putin noaptea la intoarcere. Am prins o furtuna babana in Bulgaria, tuna si fulgera turnanad cu galeata si abia am calmat-o pe Ioana cat de cat zicandu-i ca masina face dus! Un drum a durat cam 15-16 ore fix din casa de la noi la viluta, adica cu tot cu feribotul si doua randuri de vami.
O sa fac un album cu pozici dupa ce duc fetele la tara. Prea multe n-am apucat eu sa pozez fiindca Ioana vrea doar cu mama si e greu sa fii si fotograf cu ea de gat Oricum eu am fost fotograful familiei si o sa aleg niscai poze sa va arat.
Ce m-a amuzat tare a fost comportamentul Ioanei. E o batausa!!! O bate pe Mariuca cum o prinde in preajma mea! Se incrunta si la taica-su daca se apropie! Si a invatat sa zica "Taci!" E mortala! O striga pe Mariuca si cand ii raspunde ii zice "tatzi" serioasa.
Gata, ca m-am intins o gramada. tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Raresionut,mamacita multumesc ca m-ati desteptat.
connie si simonela multumim de urari si raspunsuri voua cum va mai merge?
rrox bine te-ai intors

mamacita pana la final o sa fie bine cu bona,poate trebuie doar putin"lustruita".si sa faci cea mai buna si inteleapta alegere pt. famile si cariera.
[red danuta eu [/red]m-am simtit exact cum spui si mai ales dupa ce mancam.mi-a trecut cam pe la 14 sapt. apoi life
fug ca tero s-a suit pe unitate (e pe jos)si atenteaza la tastatura.iesim putin pe afara

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput