prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ce frumos este cand scriu mai multe fete

Danuta bine ai revenit din concediu!Asteptam cu nerabdare pozele

Andrruzza imi pare rau sa aud ca Rares are probleme cu burtica.La noi spre exemplu nu trece decat daca avem regim drastic,o zi numai cu mucilagiu si a doua azi ii introduc si orez cu carne fiarta si abia apoi altceva.Cred ca nu trebuie sa te impacientezi daca nu ii trece in 3 zile,asta nu este o regula.Legat de laptele HN nu stiu exact,dar la spital bagau copii pe morcov sau mucilagiu pana se regla scaunul si apoi le dadeau Milupa HN in combinatie cu supa de morcovi.Cum au zis si fetele Smecta este foarte bun pentru ca dezinfecteaza local.ca sa treaca repede burtica.

Ligia multumim.Legat de job inca nu mi-am pierdut speranta,asta a fost numai primul interviu din viata mea.De fapt al doilea

Gegea multumesc Si nu cred ca ma intreci ca am vazut eu in poze ce bine arati.Nu te supara ca nu ti-a raspuns nimeni,probabil ca fetele aveau multe pe cap.

rp multa sanatate Marutei si sper sa descoperiti cauza urticariei.

Noi azi facem un an de la .Dare ceea ce este si mai frumos este ca si Zuzu face azi un an de la casatorie.Casa de piatra Zuzu ca am si uitat sa iti zic.Un buchet de de la noi

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Hop ca aparui... nu am citit nimic va dati seama...dar asa e Rp am "picat" intr-un concediu fara planuiala..pe 14 sotul pleca intr-o delegatie la mare si am zis sa merg si eu cu el cateva zile, era vorba pana vineri, am lasat copilul la mama si hai... si am venit abia azi pe la 2 jumate.... ca s-a tot prelungit delegatia sotului... si asa el a muncit pe rupte si eu la soare..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna seara mamici,noi am avut stricat net -ul de fapt nu mergea doar pe DC,dar azi a inceput sa mearga.inca n-am citit mai nimic,dar am vazut din fuga ca au aparut mai multe fete.chiar ma gandeam la unele dintre voi ca Gegea,Ninocicat,A-nk,rp,care scriau destul atunci cand an sosit si noi aici.vad ca unele s-au intors la noi.
in alta ordine de idei si ca sa fim in ton cu restul lumii de vineri suntem si noi sricati la burtica.ieri era un pic mai bine si tata i-a dat un pic de pepene galben.si azi pana acum 6 scaune,2 mai moi restul asa si asa dar ultimul verde.suntem pe regim si cred ca a mancat 500g orez pana acum.si ii place mucilagiul de nu mai poate.

la orezul cu morcov puneti si ulei?

PISI SI ZUZU[ LA MULTI ANI,o aniversare reusita ,multa intelegere si realizari in cuplu.si multi ,multi ani fericiti impreuna,alaturi de copilasii vostri.
revin mai tarziu poate reusesc sa citesc tot.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
In primul rand vreau sa va multumesc pentru galeie si felicitari pentru nasterea micutii noastre CAMELIA(ne mai gandim la al doilea nume). Sunt atat de fericita, nu ne mai saturam sa o tot admiram cu tati pe micuta noastra minune. Sotul meu a fost cu mine la nastere si m-a incurajat foart mult. Am avut nastere indusa pentru ca ajungeam la 42 de saptamani si bubulita nu mai vroia sa iasa. Am avut apele verzi si cordonul avea un nod cea ce m-a ingrozit. Totul a durat 3 ore si s-a produs un miracol, o minune de fetita la mine pe burtic. Suntem topiti dupa Camelusha noastra. Va pup pe toate pentru sustinere inca odata,

Nati, mami fericita de printesa Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Mamanati, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii, micuta Camelia!
Carmendut, mult succes! Sa fie schimbarile line si sa va implineasca dorintele! Va fi greu la inceput, asa ca va urez multa putere.
Andrruzza,Laura cum mai sunt burticile?
Noapte buna!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Mamanati, ma bucur ca ne scrii, ca fetita voastra e bine, sanatoasa, si tu la fel!!! Inca o data iti urez sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!!! Multi pupici din partea Andradei pentru Camelia!

Danuta_t, bine ati revenit! Ma bucur ca Mihai s-a "imprietenit", treptat, cu apa si ca i-a placut! Imi pare rau, insa, ca tu nu te-ai simtit prea bine la mare din cauza burticii - probabil greata, varsaturi, simptomele de inceput, nu? Asteptam pozici cu voi! Sper ca ai primit pozele pe care ti le-am trimis pe mail!

Mamacita, multumesc pentru informatie! E bine platita bona ta, sper sa isi si merite banii! Noi am gasit o tanti care va incepe de marti (luni cica are cununia civila una dintre fetele ei) si o sa-i dam 5 milioane jumate pentru inceput. Speram sa fie ok si sa se obisnuiasca repede Andrada cu ea...Vom vedea!

Ligia, multumesc pentru incurajari! Nici eu nu stiu cum de e posibil sa fie descoperita asa tirziu intoleranta asta, dar speram sa aflam mai multe detalii maine, cand vom merge sa luam rezultatele analizelor si la dr. pediatru sa le interpreteze! Partea buna e ca de citeva zile Andrada are scaune normale. Nu stiu insa daca sa ma bucur deja,svind in vedere ca a mai avut asa, scaune ok o perioada, si apoi iar probleme...

Pisicuta si Zuzu, La multi ani si multa fericire va doresc, alaturi de sotii vostri, acum la naiversarea casniciei!!! Aniversare placuta!

Pisi, in ce priveste analizele pe care i le-am facut Andradei, m-ai cam intristat cu ce spuneau cei de Spit. Alexandrescu despre asta...Nu stiu ce sa mai cred...Andradei i-a luat singe din degetel de 4 ori. O data mai multe picaturi (vreo 7-8) pentru testul de gluten (la care vom primi rezultatul luni, deci dupa 4 zile) si cite o picatura la 30,60 si 90 de minute dupa ce i-am dat un biberon de lapte cu lactoza. Singele era introdus intr-un aparat electronic, care afisa un numar (o valoare), dar nu stiu exact ce masura, dar asistenta mi-a spus ca valoarea respectiva trebuia sa creasca, iar la noi a scazut... Am vazut pozele cu Matei - mi-a placut cum bea el suc cu paiul si cum o iubeste pe mami!!!

Andruzza, am vazut pozele voastre din concediu,foarte frumoase locurile si "personajele", mai ales juniorul!!!
Va tin pumnii sa va faceti bine rapid, ca eu stiu ce inseamna problema asta cu diareea, din pacate! Si eu am incercat de toate, dupa cum am mai zis pe aici: hidrasec, smecta, biotics, regim cu orez,morcovi, lapte Humana HN, furzoldion si la un moment dat antibiotic Zinnat. Sper sa nu fie cazul si la voi!

Caramella, bine ati revenit din concediu!
Carmenduta, iti tinem pumnii sa fie binevenita schimbarea! Fii optimista! Bravo tie pentru faptul ca vei merge la serviciu ca sa o ajuti pe proaspata mamica! oricum, e bine ca o s ate ajute mama ta si ca ai cu cine sa lasi copilul...Multa bafta va doresc!

O saptamina linistita tuturor!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Laura,Simonela multumim pentru urari

Mamanati felicitari pentru minunea Camelia.Imi imaginez ce imagine frumoasa,voi vontempland-o pe micuta.Dumnezeu sa o aiba in grija.

Nino bine ai revenit din "concediu".

Laura multa sanatate la burtica,sper sa ii treaca repede lui Gelorge episodul diareeic

Simonela eu una nu stiu daca analizele sunt sau nu bine facute,dar ti-am spus ceea ce spuneau tocmai pentru ca sa poti cantari mai bine rezultatele.Oricum noi am facut 2 analize:una care se chema testul D-xiloza la care i-au dat un praf inainte sa manace si la scurt timp i s-a recoltat sange si a iesit o valoare de 13 si trebuia 20.Si testul de anticorpi care a iesit intr-o luna,iar despre asta stiu ca asa trebuia sa iasa.Acum eu nu stiu ce test ati facut voi.Multa sanatate si sper ca burtica Andrarei sa se repare!

Azi Matei a reusit sa se suie in tarc.S-a prins de margine,s-a ridicat picioarele pe plasa,a pus un picior peste margine si apoi top in tarc.Cred ca il fac acrobat

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am sosit si noi din vacanta

In primul rand Felicitari Mamanati!!! Sa-ti traiasca micuta camelia, sa fie sanatoasa si fericita si sa va inveselesca viata!

Rp Tin pumnii sa va simtiti mai bine si si tu si Marutza! Si sa cresca frumos bb2!

Andruzza Si voua va tin pumnii sa nu revina scaunele moi! lui Rares!

Carmen Curaj si mult succes! O sa fie bine!

Pisi Casa de piatra si multa fericire!

Zuzu Casa de piatra! Sa fiti fericiti, iubaretzi si veseli si sa va cresca frumos minunile de copilasi! Multumesc pentru aprecieri! Si felicitari Sofiei, creste precum fat frumos din poveste!

Nino, Danuta, Caramella, Raresionut bine ati revenit din vacanta!

Connie Multa sanatate lui Calin! Sa stea racelile departe de el! Si Mariuca mea a luat bronhovaxom vreo 2 ani la rand, pe la 3-4 ani. A fost eficient. Acum le dau amadurora vitamina C in sezonul rece si la fac cate o cura cu echinaceea, propolis, catina. Si astea sunt eficiente.

Laura Multa sanatate si voua!

Mamacita sunt convinsa ca o sa faci cea mai buna alegere pentru tine. Felicitari pentru propunere! Asta incercam sa-i spun si Adrianei, sa fii sef implica in primul rand o uriasa responsabilitate, pe mai multe planuri. Fata de angajator, fata de clienti/beneficiari, financiara, fata de oamenii din subordine. Nu inseamna doar "sa faci pe seful"...Ma bucur ca Alexut se intelege bine cu bona. Cred ca-i totusi un inceput bun, nu putea fi perfect. Sper sa se acomodeze si bona cerintelor si sa fie bine.

Raman datoare cu vizionat pozici, astazi nu am avut deloc timp, dar abia astept sa le vad.
Ma bucur mult sa va regasesc aici, la prichindei, pe toate, chiar daca nu v-am nominalizat chiar pe toate.
O sa va povestesc si despre vacanta, dar acum nu prea am dispozitia necesara.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am postat mesajul asta la prietene si m-am gandit ca e bine sa-l pun si aici:

Intru doar cu cateva randuri, sper sa nu va inoportunez prea tare.

In primul rand ma bucur sa mai aud cate ceva de la mamici de mult in exil, le salut pe Ariadnabr (imi pare tare rau de episodul cu febra Soniei, tin pumnii sa nu se mai repete vreodata ), Oanamc, An-k, Danna, Adseana si Coral!

In al doilea rand imi pare tare rau ca nu posteaza la Prichindei, acolo unde le e locul si unde sunt oricand bine venite. La fel si alte mamici care au ales sa migreze aici cu totul. Sunteti pe DC datorita prichindeilor vostrii, ca si mine dealtfel, si e normal sa participati la sectiunea scutece a forumului, chiar daca sunteti si prietene.
Daca eu sunt cauza pentru care v-ati exilat aici va rog sa-mi spuneti si ma retrag de acolo. Sincer, n-am vrut sa ofensez niciodata pe nimeni si imi cer scuze daca am facut-o. Chiar eu sa fiu de vina ca ati parasit topicul, toate cele care scrieti aici exclusiv? M-ar intrista foarte tare lucrul asta. Eu sunt obisnuita sa discut problemele, sa incerc sa le rezolv. Am incercat si cu Adriana , dar, din pacate, n-am ajuns la nici un rezultat.

Va doresc sa fiti fericite alaturi de puiutii vostrii!
Scuze pentru exprimarea cam dezlanata, sunt obosita si nu chiar in forma.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna dimineata,
am nevoie de o mana de ajutor,ce la mamicile care au dat BIOTICS la copii.i-am luat aseara de la farmacie capsule,ca a spus ca nu mai aveau pliculete. cand am ajuns acasa am vz ca pe ele scrie ca nu sa administreaza la copii sub 3 ani.probabil pliculetele sunt pt. asta.gramajul unei capsule este 180mg.cat are un pliculet? de cate ori pe zi ii dati?eu am dizolvat o capsula in 50ml ceai si i-am dat 25 ml.sa ii dau inca 25 la 12 ore sau cum?
multumesc mult.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput