prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 30
danuta_t spune:
Pisicuta, nu te mai necaji atata cu parintii tai. Cred ca pur si simplu nu merita. Probabil remarcile tatalui tau vin din niste mentalitati vechi si ca sa fiu polite, usor misogine. Tatal meu se incadreaza in aceeasi categorie, si intr-adevar abia dupa ce a vazut ca ma pot angaja si fara pile, si culmea, sa mai fiu si apreciata si avansata, a schimbat placa si se lauda cu mine peste tot. Si asta a durat ani buni, adica de cand am dat la facultate (am facut o facultate "de baieti" ca sa zic asa - telecomunicatii - si pana cand m-am angajat la o companie multinationala - al 3lea job). In mintea lui, trebuia sa ma marit cu un coleg care sa ramana cadru didactic la facultate si care sa ma traga si pe mine dupa el, ca eu n-as fi in stare singura. Nu-l acuz, pur si simplu asta au facut multe colege de facultate de-ale lui si asta-i experienta de viata care a avut-o.
Probabil ca ai tai sunt nemultumiti ca nu ti-ai facut mai intai o "situatie" si dupa aia copil. Noi am procedat invers, si zau, imi pare rau ca am asteptat atat, sper copiii mei sa nu faca la fel. Tu vezi-ti de ale tale, si o sa vezi ca pana la urma viata le aranjeaza bine pe toate.
Ah, si felicitari pentru mancatul singurel.
Ligia, da' vad ca Raducu incepe sa aibe tot soiul de experiente cu innecatul. Iti urez sa-ti semene tie.
Meniul de week-end:
- 8.30 : 240 ml lapte cu 2 masuri cereale
- 11 : 150-200 ml suc de fructe (combinatie de portocale, mar)
- 14 : supa de rosii cu orez; morcovi gatiti la abur cu pui si cartofi la cuptor (duminica am facut mancare de fasole verde si rosii cu piept de pui si smantana)
- 19 : pireu de fructe (mar+nectarina) cu biscuiti (duminica iaurt cu nectarine, dar mai bine il dadeam simplu)
- 22 : 285 ml lapte cu 6 masuri cereale
Mihai spune kaka si la pisi si la kaka, dar deocamdata il las in pace.
Azi dimineata nu ne-a iesit faza, se tot ridica de pe olita si facea bravo. I-am aratat ca daca e goala, nu facem bravo. Dupa vreo 15 minute, am renuntat. Plus ca si-a aruncat biberonul de ceai in WC. Asa ca de-acum, gata cu bibe.
Am unele regrete pentru ca dimineata el bea cam 150 ml din canita, iar restul din biberon. Sper sa evolueze si sa bea iar mult laptic.
Andira, eu cred ca Nati simte mirosul laptelui tau si de aceea refuza biberonul. Incearca sa pui pe altcineva sa il dea. Poti sa mai incerci si sa-i dai tu san, iar apoi biberonul (pregatit dinainte si tinut langa tine). Poate nefiind asa flamanda, il va accepta mai usor. La noi a mers formula asta.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
danuta_t spune:
Hai ca de data asta ma ofer eu sa deschid capitolul ![]()
Poftiti la 109
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t