prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va multumesc pt urari! sper sa nu ajung in re-re...

Nu va suparati ca nu raspund la ce se discuta, dar pe mine in ultimele zile m-ati pierdut... aveti un spor...

Intrebare: cum sa fac sa o conving pe Nati sa manance din biberon???
De doua zile declansez adevarate tragedii cand incerc sa-i dau laptic formula. Am stricat vreo 200ml pana acum, ca nu e chip. Cum ii bag biberonul in gurita, isi lasa colturile gurii jos si plange de zici ca o las sa moara de foame. Azi am incercat 30ml lapte praf, 30 de la mine. Nici gand!!
La san e cea mai mare fericire, dar trebuie sa o conving sa manance si din biberon, ca ma intorc la servici.

La soacra-mea, culmea, a ras biberonul cu laptic de la mine. Si asta de cateva ori. De unde deduc eu ca stie ca daca e la mine in brate, primeste san, in nici un caz biberon, si atunci e total dezamagita de tentativa mea cu laptele praf. Dar oare nu ma gandesc prea departe, pt un bebe de 3 luni?

Azi Irina vine definitiv acasa, si de maine soacra-mea vine ziua sa ma ajute cu fetele. Ma gandesc sa o las pe ea sa-i dea biberonul, sa vedem ce se intampla.
Dar daca nu vrea nici asa, am incurcat-o...

Daca aveti idei, pls...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira bineinteles ca Nati nu accepta de la tine biberon! Nici macar nu trebuie sa te vada sau sa te auda cand i se ofera biberonul. Dispari pur si simplu. Altfel isi va cere dreptul la san. Dupa ce se obisnuieste bine cu bibe o sa poti sa i-l dai si tu. Daca nu o sa-l vrea nici in conditiile astea mai intreaba ca mai am sfaturi Si eu am muncit mult sa le conving sa accepte bibe, una pe la 4 luni , cealalta la 7 luni.
scumpelor tale!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumim pentru complimente RROX,MAMACITA,PISICUTA

Azi am lenevit pana pe la11,dupa care am facut mancare si smotru prin casa,acum imi fac de cap pe net,sunt singura pe comp,yes.Sotul a plecat la servici in tura de noapte,Vanessa e la bunicii din partea mamei.
E bine dar tot imi lipseste puiu mic,am sunat de 3 ori azi sa vad ce face.Au plimbat-o dimineata bunicul,dupa amiaza bunica,i-a alergat dupa niste caini.O singura data a zis 'hai a mama,hai a tata' si s-a dus la usa.A mancat bine la pranz 3 feluri in premiera :supa +piure de cartofi cu gratar din piept de pui+1 gogoasa,dupa spusele bunicii.

RARESIONUT bine ca nu s-a ranit prichindelul ,da-o incolo de masa.Eu aveam o masa in sufragerie grea cu marmura si metal de jur imprejur si la picioare,Alicia s-a lovit cu capul de ea.Am luat-o imediat ,am bagat-o in ultima camera unde nu prea o las si am inlocuit-o pe cea din sufragwerie cu una mica de lemn.Mie imi plac mesele de sticla ,dar mi-ar fi frica sa nu se taie in ea.
V-am admirat in poze,ce familie frumoasa,mi-a placut mult blondinul vostru si peisajele ,unde ati fost in concediu?nazdravanul si pe mamica.
ANDRRUZZA am vizionat poze ,superbe,Rares e tare scump,ma inebunesc ochii lui,iar tu arati ca o adolescenta.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara fetelor.

Multumim ca ne primit in continuare la voi.
Am fost la Dora si am lasat-o tot acolo (a 2a saptamana),sa vedem daca putem sta fara ea.
Ea se simte foarte bine cu bunicii, este prima nepotica (desi sant destul de batrani)sant innebuniti dupa ea. Nue stim cum sa le spunem ca vrem s-o ducem la cresa.Cred ca se vor supara putin,dar le v-a trece.
Saptamana asta,daca tot santem singuri vrem sa umplem congelatorul cu legume,sotul meu vrea si vinete si zacusca. Sper sa reusim sa facem ceva treaba,asa mai uitam ca nu avem "maimutica"langa noi.
Dora este o nazdravana si o frumusica.
Se da in leagan si in cumpana,dar nu vrea sa stea decat in picioare.
Pe noi ne striga mami si tati,iar pe bunici mama si tata.
Ei nu se pot apropia de ea cand santem noi acolo.
Cand plecam ne spune"pa" si se duce cu buni la "upa-upa" asa spune ea la leaga.
Cere la olita (este meritul lui buni), dar inca mai mananca pasat. Nu vrea sub nici o forma sa manance numai pasat cu furculita.

Am vizionat si noi ceva pozici ,dar mai avem inca destul de multe.
Toti prichindeii sant niste frumosi.

Pe Dora nu pot s-o pieptan dacat dupa baie,cand are parul du. Daca este parul uscat nu intra peria si-i sta valvoi. Este mortala cu parul asa.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Aveti mare grija cu bonele,stiti ce-am patit noi,nu?

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pai se poate sa gasesc eu subiectul pe pagina 2?
Rrox, Caramella , multumim tare mult pentru incurajari si aprecierea ....omuletului cu idei multe...
Andira, eu cred ca Rrox are dreptate, Nati nu vrea biberonul de la tine ca stie ca sursa ....este aproape si daca face un pic de scandal, mami imediat schimba ...sursa.
Ionela, am vazut-o pe Dora cea frumoasa si....ca un sfat la pieptanat( mama asa proceda cu mine cand eram micuta- aveam parul foarte lung si ondulat)....imi stropea usor parul cu o pompita cu apa si astfel parul era mai usor de pieptanat.
O zi buna tuturor mamicilor si pupici la prichindei....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andruzza,ai dreptate sa ma tragi de urechi,am ramas restantiera la poze inca de cand mi s-a stricat compu;incerc sa tin pasul,dar imi trebuie ajutor de la sot,ca imi cam prind urechile cu cardurile de memorie

Ieri am avut zi plina,de aceea nu prea am mai apucat sa dau un ochi pe aici.Dimineata,crezand ca este mai racoare,ne-am imbracat adecvat si ne-am dus sa ne plimbam pe la cazinoul din Mamaia.Cand colo,ce sa vezi,zi de plaja!Asa ca eu si Alexutu' ne-am scos pantofii si sosetele,ne-am suflecat pantalonii lungi si tup!la plimbare pe plaja.Tati,mai constipat,a ramas pe mal,sa nu se murdareasca.Si noi ne-am dat pe toboganele de pe plaja pana ne-a amortit[scuzati!].
Dupa-amiaza ne-am plimbat cu telegondola [am si filmat,dar pe caseta obisnuita]si cu bicicleto-masinuta[asa ii zic eu].Este o masinuta actionata la dublu de pedale,cu volan ptr.directionare,cu scaunele in fata si bara de susitnere pentru al treilea pasagerDesi tati si mami gafaiau ca la impins vagoane si s-au dat jos mai mult in genunchi de la efort,presedintele a fost foarte fericit.
Azi iar este frumos,asa ca voi incarca piticul si bona aferenta sa-i duc in Mamaia,sa mai prindem ultimele farame de vara.
Va pup si pe mai tarziu!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, am vazt pozele! Fetele sunt superbe. Si piesajele, foarte relaxante. Ma bucur ca ati avut asa o vacanta reusita!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Zuzu capisco,capiscoTare faza cu Bubu,sa faci un filmulet sa vada totata lumea.multi pupici pentru voi

Rrox o sa mai sun la primarie sa vad ce imi zici,mama lor de neinformati

Ligia multumim.Eu nu vreau trening,vreau numai body-uri si bluzite si pantalonasi de casa.Ca nu ii dau in casa trening,ce e prea cald,iar de strada avem de prin strainatati

Rares Ionut ceea ce conteaza este ca puiul mic nu a patit absolut nimic.Si tati nu ar trebui sa se supere,ia sa stea si el o zi intreaga cu prichindelul sa vada cum e.

Ionela r spor la treaba,sa reusiti ceea ce v-ati propus.

Mamacita dar ce bine va distrati voi.Am vrut sa iti zic si atunci cand ai povestit de inotul prin bile

Despre noi nu prea mai avem noutati,Matei incepe sa isi revina cu burtica si nici febra nu a mai avut.dar este asa de suparat,cred ca ii iese si ceva maseluta ca plange din absolut orice si este tare suparat.De ceva timp am trecut si noi pe canita si ma gandeam eu ca ii este dor de bibe si sambata am si verficat.Am iesit la plimbare si am luat mucilagiu si in canita si intr-un biberon ca sa am de rezerva sa ii mai umplu canita.Si a vazut biberon si a inceput sa planga "ba ba" ca nici nu imi dadeam seama ce vrea ca "Ba" sunt mai multe lucruri,si nu s-a lasat pana nu i-am dat biberonul..si cand am ajuns acasa le-am ascuns pe toate

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Off, pisicuta, stiu cat e de rau cand e suparat puiul si nimic nu ii place... Multi !

Am pus pozele de la munte.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumim Anca Micaela!Ema este o frumoasa si am vazut ca deja citeste.Cum s-a distrat la munte? pe obrajiorii grasuti ai Emei!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput