Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 8
sorceress spune:
Liana si Luy
cred ca o sa sun la dr de familie. Dr mea nu e de gasit in weekend. Draci, ca rusii imi veneau ceas, naiba stie ce e. Si parca -s lovita de tren, as dormi non-stop. Fir-ar sa fie.
doxinu spune:
quote:
Originally posted by sorceress
Liana si Luy
cred ca o sa sun la dr de familie. Dr mea nu e de gasit in weekend. Draci, ca rusii imi veneau ceas, naiba stie ce e. Si parca -s lovita de tren, as dormi non-stop. Fir-ar sa fie.
Draga mea poate biopsia ti-a dereglat ceasu sau poate tu esti chiar gravi.Se poate?Io itit urez noroc
luy spune:
foarte bine, sorceress, suna macar la doctorul de familie, el cu siguranta o sa fie in stare sa te lamureasa mai bine decat noi. Noi ne rugam sa fie totul bine. Tine-ne la curent.
sorceress spune:
Biopsia am facut o in ziua 22. Cu o saptamina inainte mi-au luat singe si am facut ecografii in fiecare zi. Am ovulat in ziua 15. Nu mi-a zis nimeni sa ma pazesc pentru ca urma biopsia saptamina urmatoare. Am citit pe internet dupa ce am facut-o pentru ca tot aveam mici scurgeri si nu stiam daca e normal. Pe siturile pe care le-am citit, scria f clar ca e bine ca in luna cu biopsia sa folosim prezervative, sa nu ramin insarcinata.
Simptome de sarcina nu am, doar somnolentza asta. Mi s-a oprit scurgerea aia maronie peste noapte, la mine acum este ora 11 am si inca nu am nimic. Normal, in primele 2 zile de ciclu schimbam tampoanele din ora in ora. Si nici nu am crampe sau simptome de ciclu asa cum am deobicei. Il simt mereu cind vine, stiu si ora, e ca ceasul.
luy spune:
sorceress, asadar este posibila o sarcina ? pai atunci... du-te si ia-ti un test, ce mai stai ?
Liana30 spune:

galerieee pentry sorcerss hai ca io tin pumnii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
sorceress spune:
Sunteti minunate!
Ma duc sa iau un test!
Ma zbat, pling, sint trista, da cind vad tobele alea zimbesc! De fapt acum rid in hohote. Multumesc, Liana! Multumesc....
luy spune:
hai ca daca te grabesti cu testul si vezi II avem si noi motiv sa ne imbatam in seara asta !

hai cu testul, tine-l bine
galeria e cu tine ! 

vrem II ! dansati fetelor ! 

lorinaoo1 spune:
Sorceress nu te intrista. Las` ca luna viitoare suntem impreuna in cursa, si stii tu, unde suntem mai multe si puterea spiritului creste
. Uite ce multe suntem, sa mai aiba si
putere de la noi si se facura 
, adica 2 ochi
. Nu e nu stiu ce piatra filosofala... dar nici usor nu e...
nasica de moflea
material despre nidatie