Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
oanabbb spune:
LIANA eu plec la plimbare...poate nu ma gasesc acasa...
plus ca vreau sa merg la MC...SA PAP ceva...ca de obicei asta fac cand sunt suparata!
da oare am voie cu la MC?CA NU O LAS acasa!nu!lupt pana in ultimu moment!pana nu vad picatura de
rus...nu ma las!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanabbb spune:
LUY acu te.am vazut !
esti tare simpatica...sunteti niste scumpe....poate ii fugarim...iar daca doamne feri...nu....pai daca au castigat 36 de lupte nu inseamna ca au castigat si razboiul!
ne regrupam si la ataaaaaaaaaaaac!
da poate ii razbim tura asta...ca taaaare urat s.a mai strambat LIANA la ei!!!!!!!
lorinaoo1 spune:
Liana, mersi fain ca m-ai trecut pe lista. Poate imi aduci noroc, ca esti tare simpatica. Daca vrei iti mai cant ceva de inima albastra, avand ceva experienta din corul liceului
Hai ca va sustin pe voi, fetelor, in continuare, ca la mine e de rau. Eu una nu am reusit sa inving uratii . M-au cam luat prin surprindere - prea punctuali de data asta. Dar data viitoare voi fi BOMBERWOMAN si ii dinamitez pe toti
. Na, ca daca dau drumul la gigei, va fi vai si-amar de rusi
Uite va fac galerie, ca sa speriem un pic ne-bunii astia de rusi
nasica de moflea
material despre nidatie
sorceress spune:
Mai fetelor, am iar o intrebare.
Vinerea trecuta am facut o biopsie endometriala. Toata saptamina am avut mici pete de singe, ceea ce am inteles ca e normal. Ieri a fost ziua de rushi, am avut toata ziua o scurgere maronie, azi noapte nimic, acum iar ceva maroniu. Ce e asta?Ati mai avut asa ceva? in rest, nu am crampe, nu ma doare nimic, doar as dormi ca puiu. CM la mine vine ceas, la 29 de zile, pina si la aceeasi ora.
luy spune:
nu stiu ce sa zic, pot doar sa-mi dau cu parerea : or fi semne prevestitoare de rushi... ai intrebat doctorul daca e posibil sa se produca vreo dereglare a CM-ului dupa biopsia asta ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
sorceres chiar nu stiu mama..io zic sa suni dc..ce daca e sambata trebuie sa stie!!!
oanaaa plecasi fatooo??vezi ca trimisai vreo 3 soldati sa stea de paza la intrare in MC
luy ete colea sagetile
lorina meyyy da ce voce frumoasa ai..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
luy spune:
Liana, ma duc fuga la farmacie sa iau o seringa ceva... Ca nu se pot lansa cu arcul asemenea sageti ...