Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor inaintati de nu reusim nici sa citim , de raspuns nu mai e vorba.
FLOARE DE COLT e adevarat sunt din nou in cursa , sa vedem ce o iesi , dar am zis ca luna asta nu stiu de ce dar sunt foarte optimista, nu ma doare nimic, deocamdata. Z 23 la un ciclu de maxim 28-30 zile.
Irlandeza, as vrea atat de mult sa fac si eu un test cred ca maine dimineata am sa fac unul, nu-mi vine sa cred ca vreau sa-l fac eu care nu faceam nici in ziua cand imi intarzia. In tot timpul de cand vreau BB am facut doua teste. Eu am citit odata ca ovulul fecundat are o calatorie de 3 zile pana ajunge la uter, oi fi inteles eu gresit? ca aici aud de 6-7 zile.
Pamella tot ce stiu despre pisici e ca sunt periculoase in timpul sarcini. Sunt purtatoare are virusul care provoaca toxoplasmoza, un virus foarte periculos pentru copil.Este undeva pe net un articol "vine barza, pleaca pisica." ar fi bine sa-l citesti.
Despre comportamentul ei ciudat cine stie poate simte ca va pleca si de aia nu te suporta.
OANABBB ma bucur mult ca esti ok.
Miramar, hai ca o sa vedem un test cu II

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANA, cum te mai simti? Este totul ok la tine? Sper sa fie bine luna asta.
MIRAMAR, stai bine cu spermograma. Eu ce sa mai zic de 2,5 mil luptatori care au o mobilitate de 10%? Daca am avea valori ca ale voastre am da un chef.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CATTY ma simt f bine si luna asta o trantesc SIGUR!
bine ,abia sunt z 6...dar ce conteaza...o sa fie bine...a se intelege bebe

VAS PUTINA GALERIE PT UN TEST POZITIV?????sau o lasam mai pe diseara....inteleg ca faci maine testul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbog98 spune:

Fetelor, multumesc de primire si de urari si va doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa va auda si sa va implineasca toate dorintele. Eu sunt in Z31 dintr-um CM de 32 de zile dar inca nu am curaj sa imi fac testul.Mai astept pana duminica si apoi mai vedem.Va pup pe toate

Mergi la inceput

sa va mai zi ceva. I-am povestit ieri sotului povestea lui MIRAMAR, si multe altele despre alte cazuri , deoarece el avea impresia ca suntem unici din lume care nu facem copii din primele incercari( asta ca sa il aduc cu picioarele pe pamant) si m-a intreba el " da a ramas vreo fata insarcinata dintre cele cu care discuti?" fetelor nu va spun cu cata mandrie i-am spus ca aproape in fiecare saptamana avem o sarbatorita. Aseara ma tot intreba " si cand afli daca are bb fata care a facut IA", parea atat de satisfacut ca sunt totusi sanse sa faci BB. Asa ca draga MIRAMAR mai asteapta cineva testul cu II.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

oanabbb asa m-as duce si acum la baie sa-l fac dar ma gandesc ca inca poate e devreme si cu cat aman poate fi mai bine. MA rog din suflet sa nu apara simptome decat de BB. As da orice ca zilele astea sa stau numai la baie sa . nu m-as supara deloc.
va spun luni ce am facut . va pup dulce pe toate.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANA, la mine e Z10 si astept. Am si inceput sa visez cu pchii deschisi cum ar fi sa raman graviduta luna asta si sa scap de toate drumurile si analizele de la Bucuresti. Sunt o visatoare incurabila, chiar daca uneori cad de sus si ma lovesc rau de tot.
VAS, cat ma bucur ca sotul tau este interesat de IA si ca a inceput sa inteleaga ca situatia in care sunteti are o cale de iesire. De ar intelege si al meu, ar fi excelent.
MIRAMAR, deci sa iesi la rampa cu testul pozitiv in 2 saptamani ca poate asa si sotii nostri vor fi mai cooperanti.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vas m-ai facut sa rad si sa plang in acelasi timp. Sa dea Domnul sa vad dublu peste 2 saptamani. Cathy normal ca va anunt imediat ce am vesti. Ce m-as face eu fara voi.

Luy - daca as fi fost sigura ca am 3 foliculi stateam mult mai relaxata si plina de speranta, dar am pierdut foaia de la eco unde era scris cati aveam inainte de adm. pregnyl si si eu si dr. ne amintim clar ca aveam un folicul de 24 mm si parca mai erau 2 maricei, dar nu am aceasta certitudine.

Zozela si Pamela (rimeaza) va astept cu doua liniutze!!!

Astazi sunt cam nervoasa si suparata. Si desi stiu ca saracu' n-are nici o vina sunt nervoasa si suparata pe sotul meu. Sper sa-mi treaca si sper sa nu observe saracul. Ma doare doar ca am pierdut 3 luni de stimulare nestiind ca n-avem nici sperma buna. M-am bombardat de pomana cu hormoni. Si acum, daca n-am reusit ieri trebuie sa fac pauza 3 luni. OFFF!!!!! Sunt foarte nervoasa si suparata. Imi vine sa plang si sa urlu continuu. Cathy stiu ca nu e dezastru cu spermograma dar ...iti dai semaa ca a fost un soc pentru mine de la 65% mobilitate spermatozoizi "a" si 20% mobilitate spermatozoizi "b" sa treci la 25% mobilitate a+b.....si de la 75% forme tipice la 38% forme tipice ....ce sa mai zic. In plus daca ar fi doar asta dar suprapuse peste ale mele....pur si simplu ma lasa nervii.

Eu nu stiu cum rezistati fetelor dar eu dupa 1 an si 3 luni simt ca ma lasa nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MIRAMAR hai lasa prostiile ca situatia voastra nu e rea deloc!
pai cu 3 foliculi,cu spermograma ,,bunicica,,...

fii mai optimista...te inteleg cu stimularile,si eu sunt deja a 2.a luna...dar am deacu 3 ani si o luna de cand incerc...si io.te la mine...optimista pana in maduva oaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Buna viitoarelor mamici! Sunt noua în clubul vostru dar cu practici vechi.Sper sa ma acceptati si pe mine in randurile voastre asa ca vreau si eu pe listutaaaaaaaaaaa!
Va urmaresc de ceva luni dar am fost superstitioasa si nu am vrut sa spun la nimeni doar se va intampla ceva. Dar... DEZAMAGIRE.... astazi ziua 2 si am hotarat sa incerc impreuna cu voi, poate imi poarta careva noroc.
Pentru toata lumea care se intreaba testul de sarcina se pozitiveaza în 6-12 zile de la fertilizare.

Mergi la inceput